اگر بهت بگن تا فردا زنده هستی اولین کاری که میکنی چیه؟

aryana.sh

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولین کاری که میکنم اینه که باور نمی کنم!!;)
بعدشم با خیال راحت زندگیمو می کنم!!!;)

m@ys@m

عضو جدید
کاربر ممتاز
انا لله و انا الیه راجعون

کار خاصی نمی کنم بهتر میشه برام چون شاید با نبودنم قدر من و بدونن بعضیا
بفهمن کی رو از دست دادن
تا اینجا که من یادمه قرضی هم ندارم
و از کسی هم نباید حلالیت بطلبم
یادم نیست شاید باید این کارا رو بکنم ولی یادم نمیاد چیزی

no_one

عضو جدید
اولش می رم حموم و بهترین لباسمو می پوشم آخه می خوام با افتخار به استقبال مرگ برم
بعد تنهای پا میشم میرم شمال
میرم کنار دریا یه آتیش کوچلو باز می کنم و به غروب آفتاب آخرین عمر نگاه می کنم و به آفتاب می گم که فردا آسمان از آن من است هر کجا هستی به آن بنگر.
می خوام از آخرین زیبایی عمرم لذت ببرم
شبو با آتیش سر می کنم چون با خاموش شدنش منم خاموش می شم
صبح دم وقتی که مه از دریا بلند می شه و درختان تازگیشونو به رخ آفتاب می کشن من پر کشیدم.:gol::gol::gol:

soha.soha

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب هنوز که کسی بهم نگفته فردا میمیرم که بدونم چیکار می کنم:biggrin:;)
هر وقت بهم گفتن وصیت می کنم کارایی که اون روز انجام دادمو بازماندگانم توی این تایپیک واسه اتون بنویسن:cool:

:biggrin::biggrin:

Keivan Keihanipour

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخرین شعرم رو توی بلاگم آپ می‌کردم. حمام می‌رفتم. بعد شمع‌هام رو روشن می‌کردم و تا خود مرگ موسیقی گوش می کردم.

SAHERE

عضو جدید
من میرم قبض های بدهی موبایل و تلفن هامو میدم بعد میرم یه اطلاعیه میزنم که همه بیان بگن کسی از من بدی دیده ببخشه بعد هم اگه به کسی مقروضم بگه بعد میرم میخوابم اون دنیا سر حال باشم

comudf

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اگه می گفتن تا فردا زنده هستم هیچ کاری نمی کردم تو این مدتی که زنده بودم هر کاری که کردم تا فردا هم همون کار را می کردم ....

شهبال

عضو جدید
هیچی مشتی زندگیمو تا فرداش ادامه میدادم
از پدرو مادرم حلالیت می طلبم.بعد تمام خانوادم وجمع می کنم تالحظه های قشنگیو که باهم داشتیم رو مرور کنیم . تا ازان صبح کناره هم هستیم .بعد وضو میگیرم و نماز می خونم با یه لباس سفید می خوابم برای همیشه.:gol:

comudf

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
از پدرو مادرم حلالیت می طلبم.بعد تمام خانوادم وجمع می کنم تالحظه های قشنگیو که باهم داشتیم رو مرور کنیم . تا ازان صبح کناره هم هستیم .بعد وضو میگیرم و نماز می خونم با یه لباس سفید می خوابم برای همیشه.:gol:
اولش که جواب دادم اینقدر نترسیدم که الان با دیدن جواب تو ترسیدم
وحشتناااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااکه
برای هممیشه چشماتو ببندی و بخوابی :cry::cry::cry::cry::cry::cry:

ماسیس

عضو جدید
اگه قرار باشه تا فردا زنده باشم تا سپیده دم به ستاره ها نگاه میکنم ...سرشار از عشق :heart:میشم گریه میکنم(نه از ترس خدا از عشقه) فرشته ی مرگ رو در آغوش میگیرم
-----------------------------------------------------------------------------------------
چه تنگناي سختي است
يك انسان يا بايد بماند يا برود
و اين هردو،
اكنون برايم از معني تهي شده است
و دريغ كه راه سومي هم نيست(دکتر علی شریعتی)

m@ys@m

عضو جدید
کاربر ممتاز
دلم می سوزه نه به حال خودم برای اونی که از همه برام عزیزتره یه نامه ی بلند بالا بهش می نویسم و همه چیزایی رو که می خواستم بگم بهش می گم

nasrin579

عضو جدید
اگه متوجه بشی یک هفته بیشتر به آخر عمرت نمونده چه کار میکنی؟؟

اگه متوجه بشی یک هفته بیشتر به آخر عمرت نمونده چه کار میکنی؟؟

سلام دوستان
اگه خدای نکرده یه روز متوجه بشید که یه هفته بیشتر زنده نیستید چه کار میکنید؟؟؟

فاطمه صداقت

عضو جدید
من نه گریه نمیکنم و کزم نمیکنم

من نه گریه نمیکنم و کزم نمیکنم

فقط از خدا میخوام از گناهانم در حدی که بشه بگذره منو ببخشه از بقیه از همه طلب امرزش و بخشش میکنم منو حلال کنن شما هم منو حلال کنید
التماس دعا
شب خوش
خدانگهدارتون باشه

danial_kj

عضو جدید
راستش دیروز یکی از دوستان عزیزمو دیدم که سرطان خون گرفته ادمی به اون خوشتیپی در عرض 2ماه هیچی ازش نمونده وداره با مرگ دست وپنجه میزنه..اما به رو که میخندیدو شاد بود.اما خدا میدونه درونش هزار بار میسوزه.....من که میگم یه روز یک هفته یا چند سال باید همیشه اماده بود..چون هیشکی نمی دونه کی وقتش میرسه

buddy

کاربر بیش فعال
اوووووووووووه تا يه هفته ديگه كي مردس كي زنده
راحت كاراي روزانمو ميكردم