اکثر مردم از آن بی خبرند!

NGH

عضو جدید
اگر سارقان شما را وادار کردند که از کارت عابر بانکتان پول بگیرند شما میتوانید PASSWORD کارتتان را به صورت معکوس (یعنی از آخر به اول) وارد کنید مثلا اگر کلمه عبور شما 1254 میباشد شما عدد 4521 را وارد کنید.
با این کار عابر بانک به شما پول میدهد ولی در عین حال دستگاه به صورت خودکار پلیس را در جریان سرقت قرار میدهد. این قابلیتی است که تمام دستگاههای خودپرداز دارند ولی اکثر مردم از آن بی خبرند. ;)

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب اینطوری که نمیشه.
یهو یکی پولو میگیره میذاره تو جیبش یا میده به یکی دیگه، میگه دزدا فرار کردن؟
راه حلشو میدونی؟

• Like
واکنش ها: NGH

NGH

عضو جدید
عابر بانک سریعا به مرکز پلیس اطلاع میده و اونها هم نزدیک ترین پلیس رو به محل اعزام میکنن که همه اینها در حداقل زمان اتفاق میفته و تا پول از دستگاه خارج بشه پلیس می رسه. (البته پلیس و عابر بانک اینجا رو نمی دونم!)

سه رتنور

عضو جدید
عابر بانک سریعا به مرکز پلیس اطلاع میده و اونها هم نزدیک ترین پلیس رو به محل اعزام میکنن که همه اینها در حداقل زمان اتفاق میفته و تا پول از دستگاه خارج بشه پلیس می رسه. (البته پلیس و عابر بانک اینجا رو نمی دونم!)
به پليس 110نبايد دل خوش كرد من خودم بانكي هستم براي يك درگيري به پليس زنگ زديم درست بعد از يك ساعت ونيم رسيد يعني بعد از شكستن شيشه ها وحتي درب ورودي بانك .شما بهتره در مرحله اول از شگردهاي خودتان استفاده كنيد.ويا دودفعه رمز اشتباه وارد كنيد مرحله سوم كارتت به دليل مسائل امنيتي توسط دستگاه نگه داشته مي شود

• Like
واکنش ها: NGH

ham31

عضو جدید
دمت گرم يادم باشه دفعه بعد رفتم دزدي اين نكاتو رعايت كنم:biggrin:

hosein_t

عضو جدید
هه!
پلیس ایران!!!!!!!!!؟
یادمه به بار تنها بودم خونمون دزد اومد شب! . . . زنگ زدم 110 بعد دودقیقه معطل شدن یه شماره بهم دادن گفتن دایره نمیدونم ویژه!! یا یه همچین چیزایی! هست باید تماس بگیری اونجا!
منم هرچی زنگ زدم کسی گوشی رو نگرفت! دوباره زنگیدم 110 گفتم چرا کسی جواب نمیده گفت احتمالا رفتن واسه استراحت و افسر نگهبان نیست و نمیدونم از این چرت و پرتا!
آخرشم گفت از همسایه کمک بگیر!!!:biggrin:

kazimoto

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه دزدی جلوتونو گرفت اول به هیکلش نگاه کنید اگه تونستید بزنیدش که خوب. اگه نتونستید پولو بدید بره. زیاد خودتونو اذیت نکنید. جونتون ارزشش بیشتره.
ما توی بانکمون اژیر خطر 15 دقیقه تمام زد ا اخرش 110 اومد. پس زیاد دلتون رو خوش نکنید به این چیزا