اين کشور با نواي «يا حسين يا حسين» حفظ شد، نه با «اي مرز پر گهر»!

magnet

عضو جدید

آيت الله جوادي آملي در یکی از جلسات درس تفسير خود در دی ماه سال 85 در مسجد اعظم قم به تفسير آيات 43 و 44 سوره نحل پرداختند و در پايان اين درس،مباحثی را در خصوص دفاع مقدس،اهميت حضور علماء و روحانيان حوزه در مساجد و محافل مذهبي و تبليغ امور ديني را يادآور شدند.

نظر به فرا رسیدن هفته دفاع مقدس و اهمیت این سخنان با توجه به مسائل این روزهای جامعه اسلامی ، فراز هايي از اين بیانات در پي مي آید:

شش دانگ اين کشور به نام سيد الشهداء نوشته شده است

بهترين فرصت در نشر معارف جريان سيد الشهداست. کربلا گذشته از آثار معنوي، يک جريان نمونه است. مرحوم سيدنا الاستاد علامه طباطبائي از استادشان نقل مي‌کردند که «وجود مبارک سيد الشهداء، سالي يکبار براي اهل بهشت تجلي مي‌کند مقامات و آثار معنوي عاشورا جايش محفوظ است، ولي فراموش نبايد کرد که اگر امروز اينجا بر سر سفره پر برکت نظام نشسته‌ايم به برکت عاشوراي حسيني است. شش دانگ اين کشور به نام سيد الشهداء نوشته شده است.

در شب‌هاي عمليات سرود «اي ايران مرز پرگوهر» جايي نداشت.

شما ديديد در شب‌هاي عمليات که سرود «اي ايران مرز پرگوهر» جايي نداشت. اين کشور با نواي «يا حسين يا حسين» حفظ شد، نه «اي مرز پر گهر.»! شرف اين مملکت با حسين بن علي (ع) تأمين شد. همه مي‌دانيد بدنه ارتش ايران در آغاز جنگ که متلاشي بود، اگر نبود شوق و اشتياق عاشورايي سپاهي و بسيجي همه چيز از دست رفته بود. يک وقتي در قم 90 شهيد را براي تشييع آورده بودند. سخنران مراسم تشييع هم من بودم. براي تشيع در سر خيابان چهار مردان قم مادران شهيد ايستاده بودند. اين مادران شهيد گويا فرزندانشان را به حجله دامادي مي‌برند. مادران به دنبال نعش جوانان؟! آخر مادر سر نعش فرزند آن هم ارباً اربا! (پيکر تکه و پاره؟!) آنجا بود که به خودم گفتم دين خدا را نه سخنراني تو حفظ کرده و نه فلان فتواي عالم.

وقتي خدا بخواهد دين خودش را حفظ کند، اينگونه آن را حفظ مي‌کند. اين است الان اگر کسي بخواهد بداند سند 6 دانگ اين کشور به نام کيست، بايد گفت سيد الشهداء.

منبع

Shahram.OTF

عضو جدید
کاربر ممتاز
بسم الله الرحمن الرحیم
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِ اللَّهِ اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یَابْنَ رَسُولِ اللَّهِ اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یَابْنَ اَمیرِ­الْمُؤْمِنینَ وَابْنَ سَیِّدِ الْوَصِیّینَ اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یَابْنَ فاطِمَةَ سَیِّدَةِ نِساءِ الْعالَمینَ اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا ثارَ اللَّهِ وَابْنَ ثارِهِ وَالْوِتْرَ الْمَوْتُورَ اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ عَلَى الْاَرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکُمْ مِنّى جَمیعاً سَلامُ اللَّهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ یا اَبا عَبْدِ اللَّهِ لَقَدْ عَظُمَتِ الرَّزِیَّةُ وَ جَلَّتْ وَ عَظُمَتِ الْمُصیبَةُ بِکَ عَلَیْنا وَ عَلى جَمیعِ اَهْلِ الْاِسْلامِ وَ جَلَّتْ وَ عَظُمَتْ مُصیبَتُکَ فِى السَّمواتِ عَلى جَمیعِ اَهْلِ السَّمواتِ فَلَعَنَ اللَّهُ اُمَّةً اَسَّسَتْ اَساسَ الظُّلْمِ وَالْجَوْرِ عَلَیْکُمْ اَهْلَ الْبَیْتِ و لَعَنَ اللَّهُ اُمَّةً دَفَعَتْکُمْ عَنْ مَقامِکُمْ وَ اَزالَتْکُمْ عَنْ مَراتِبِکُمُ الَّتى رَتَّبَکُمُ اللَّهُ فیها

سلام بر تو اى ابا عبد اللَّه؛ سلام بر تو اى فرزند رسول خدا؛ سلام بر تو اى فرزند امیر المؤمنین و اى فرزند سیّد اوصیا؛ سلام بر تو اى فرزند فاطمه زهرا سیّده زنان اهل عالم؛ سلام بر تو اى کسى که از خون پاک تو و پدر بزرگوارت خدا انتقام مى‏کشد؛ و از ظلم و ستم وارد بر تو دادخواهى مى‏کند. سلام بر تو و بر ارواح پاکى که در حرم مطهرت با تو مدفون شدند. بر جمیع شما تا ابد از من درود و تحیت و سلام خدا باد. تا دلیل و نهار در جهان بر قرار است. اى ابا عبد اللَّه همانا تعزیتت (در عالم) بزرگ و مصیبتت در جهان بر ما شیعیان و تمام اهل اسلام سخت و عظیم و ناگوار و دشوار بود. و تحمل آن مصیبت بزرگ در آسمانها بر جمیع اهل سموات نیز سخت و دشوار بود. پس خدا لعنت کند امتى که اساس ظلم و ستم را بر شما اهل بیت رسول بنیاد کردند و خدا لعنت کند امتى را که شما را از مقام و مرتبه (خلافت) خود منع کردند و رتبه‏ هایى که خدا مخصوص به شما گردانیده بود، از شما گرفتند.

.
.
.
.
.
.
.
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِ اللَّهِ وَ عَلَى الْاَرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِنائکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَ لا جَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعلی اولاد الحسین عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ.

سلام بر تو اى ابا عبد اللَّه و بر ارواح پاکى که فانی در وجود تو شدند. سلام خدا از من بشما باد الى­الابد مادامى که شب و روزی برقرار و باقى است و خدا این زیارت مرا آخرین عهد با حضرتت قرار ندهد. سلام بر حضرت حسین و بر حضرت على بن الحسین و بر فرزندان حسین و بر اصحاب حسین.

بالا