اولش اندازه هم داتن بعد ديگه هركس اندازه تلاشي كه ميكرد جمع ميكرد!!!کلا دنیا جای عادلانه ای نیست که عدالت کامل توش باشه از اول دنیا بررسی کنی همیشه بی عدالتی بوده و در ایندم وجود داره یه جورایی طبیعی شده اگه همه اندازه هم داشتن مسخره میشد همه اندازه هم پول داشتن همه پارتی داشتن همه خوشگل بودن و...... فکر کن مسخره نمیشد
چرا نميتونيم؟؟؟
شايد به خودمون اجازه نميديم كه بهش فكر كنيم!!!
شايد هم از سر تعصب بهشون فكر نميكنيم!!ما به خيلي چيزا فكر ميكنيم كه واسشون جوابي نداريم
خوب تو فکر کن همین جوری باشه همه مثه هم داشته باشیم بعد هر کی اندازه تلاشش جمع کنه بعد از ی مدت یکی کم تر داره یکی بیشتر(که بر اساس تلاشش بوده )حالا نسل بعدی دوباره به همون مشکل اول بر میخوره دوباره یه خانواده بیشتر یکی کمتر بازم همین مشکل پیش میاداولش اندازه هم داتن بعد ديگه هركس اندازه تلاشي كه ميكرد جمع ميكرد!!!
شايد هم از سر تعصب بهشون فكر نميكنيم!!
من خودم اينجوري بودم!!
به هر چيزي فكر كني بالاخره جواب ميگيري!!!
خوب تو فکر کن همین جوری باشه همه مثه هم داشته باشیم بعد هر کی اندازه تلاشش جمع کنه بعد از ی مدت یکی کم تر داره یکی بیشتر(که بر اساس تلاشش بوده )حالا نسل بعدی دوباره به همون مشکل اول بر میخوره دوباره یه خانواده بیشتر یکی کمتر بازم همین مشکل پیش میاد
اخه تمام افراد اون نسل ادم هاي كوشايي هستن؟؟؟خوب تو فکر کن همین جوری باشه همه مثه هم داشته باشیم بعد هر کی اندازه تلاشش جمع کنه بعد از ی مدت یکی کم تر داره یکی بیشتر(که بر اساس تلاشش بوده )حالا نسل بعدی دوباره به همون مشکل اول بر میخوره دوباره یه خانواده بیشتر یکی کمتر بازم همین مشکل پیش میاد
ما یه استاد داشتیم میگفت خرم خیلی تلاش میکنه ولی تا اخر عمرش خره باید درست تلاش کردولي هميشه به تلاش بستگي نداره...يه نفر صب تا شب جون ميكنه ولي...يه نفرم پاشو ميندازه رو همو ارث باباشو ميخوره و تا ده نسل بعدش بي نيازن...
ما یه استاد داشتیم میگفت خرم خیلی تلاش میکنه ولی تا اخر عمرش خره باید درست تلاش کرد
ما یه استاد داشتیم میگفت خرم خیلی تلاش میکنه ولی تا اخر عمرش خره باید درست تلاش کرد
خر سر جاي خودش درست كار ميكنه!!!ما یه استاد داشتیم میگفت خرم خیلی تلاش میکنه ولی تا اخر عمرش خره باید درست تلاش کرد
داره از تلاش پدرش استفاده میکنه در عوض بچه ی همون ادم باید از صفر شروع کنه و نمیتونه تنبلی کنه کلا رو خودت حساب کنی بهترهبعدم اون كسي كه ارث باباشو ميخوره چه تلاشي كرده؟
تاييد ميشه!!يعني مثلاً رفتگراي مملكت ما خرن؟؟؟
خیلی از ادمام دارن زوره بیخودی میزنن خبخر سر جاي خودش درست كار ميكنه!!!
خر تلاش نميكنه حمالي ميكنه!!!!
داره از تلاش پدرش استفاده میکنه در عوض بچه ی همون ادم باید از صفر شروع کنه و نمیتونه تنبلی کنه کلا رو خودت حساب کنی بهتره
وقتي ترك تحصيل كني چجوري ميتوني به جايي برسي؟؟؟
اون بچه اي كه به دنيا مياد همه چي براش محياست!!!!داره از تلاش پدرش استفاده میکنه در عوض بچه ی همون ادم باید از صفر شروع کنه و نمیتونه تنبلی کنه کلا رو خودت حساب کنی بهتره
اره اینو قبول دارم همیشه ام تلاش جوابی رو که شما میخوای رو نمیدهپس خودش تلاش نكرده...تلاش خيلي مهمه ولي قبول كنين هميشه تلاش جواب نميده...بعدم چه تلاشي؟ اونيم كه كلاه برداري ميكنه تا خرخره پول جمع ميكنه تلاش كرده ديگهههههههههه
امير جان امروز بعد چند وقت تو خط واحد بودم داشتم بر ميگشتم تا اتوبوس راه بيفته 5نفر اومدن التماس!!!!وای اینو نگوووووووو محمد
خیلی ها هستن که با ترک تحصیل به بالاترین جاها رسیدن (یکمی تحقیق کن)
======================
یه چیزی که آخرت رو تضمین میکنه , همین هست .. یعنی این حرفت میخواد بگه که آخرتی وجود نداره
دقت کن اون مرفه ایی که میگی از بیرون مرفه دیده میشن .. خیلی هاشون از درون نابودن
یه جمله قشنگ :
خدا به همه یه چیز نداده .. ولی به همه یکسان داده
امير جان امروز بعد چند وقت تو خط واحد بودم داشتم بر ميگشتم تا اتوبوس راه بيفته 5نفر اومدن التماس!!!!
بچه و بزرگ!!!!
مخالف اينم نيستم كه خيلياشون الكي هستنا ولي اگه از لحاظ مالي تامين بود كه ديوونه نبود التماس منه!!!
يه سخني از علي(ع)هست كه ميگه پول كه از در بره ايمان از پنجره ميره!!!
امير جان امروز بعد چند وقت تو خط واحد بودم داشتم بر ميگشتم تا اتوبوس راه بيفته 5نفر اومدن التماس!!!!
بچه و بزرگ!!!!
مخالف اينم نيستم كه خيلياشون الكي هستنا ولي اگه از لحاظ مالي تامين بود كه ديوونه نبود التماس منه!!!
يه سخني از علي(ع)هست كه ميگه پول كه از در بره ايمان از پنجره ميره!!!
اتفاقا بي پول ها با ايمان ترن چرا كه هميشه ميگن خدا ميرسونه و اميشون به خداست!!!!!!!البته اينجوريام نيس...خيلي بي پولا هستن كه با ايمانن...
ولي بايد قبول كنيم خدا به يكي پول داده به يكي نه كه حكمتي داره...همه چي هم تلاش نيست!
تا حالا جمع روشن فکرا رفتی؟"دنیا جای آزمایش هست نه آسایش "
درسته .. وقتی خودم هم اینجور آدما میبینم کلی حالم گرفته میشه .. ولی هر بار به قدرت خدا شکر میکنم .. چون چیزهایی میدونه که از قدرت درک ما فراتره
نمیخوام بحث عدالت رو بکشم وسط .. چون خیلی خیلی چیزهای ریزی هست که واقعا آدم دیونه میشه ..
شکر خدا کن و یه لبخند بزن .. و اگر دلت شکست با خودت هم قسم شو که ریشه فقر رو برداری![]()
تا حالا جمع روشن فکرا رفتی؟
اتفاقا بي پول ها با ايمان ترن چرا كه هميشه ميگن خدا ميرسونه و اميشون به خداست!!!!!!!
من خودم روشن فکرمتا حالا جمع روشن فکرا رفتی؟
تا حالا تفریق روشن فکرا رفتی؟نه .. یعنی نمیدونم ..
منظورت از روشن فکرا کیا هستن ؟!!
من خودم روشن فکرم
عینک آفتابی بزنین لطفا![]()
امير تشكر ندارم!!!!"دنیا جای آزمایش هست نه آسایش "
درسته .. وقتی خودم هم اینجور آدما میبینم کلی حالم گرفته میشه .. ولی هر بار به قدرت خدا شکر میکنم .. چون چیزهایی میدونه که از قدرت درک ما فراتره
نمیخوام بحث عدالت رو بکشم وسط .. چون خیلی خیلی چیزهای ریزی هست که واقعا آدم دیونه میشه ..
شکر خدا کن و یه لبخند بزن .. و اگر دلت شکست با خودت هم قسم شو که ریشه فقر رو برداری![]()