اين غذاها دشمن آلزايمر هستند

tino25

عضو جدید
شش ماده غذايي را كه دشمن آلزايمر هستند، بهتــر بشناسيد

*ماهي

مصرف ماهي مانند قزل آلا و ساردين به علت داشتن اسيد چرب امگا 3، خطر ابتلا به آلزايمر را كاهش مي دهد

*سيب

عامل اصلي ايجاد آلزايمر راديكال هاي آزاد اكسيد كننده هستند كه با افزايش سن بيشتر توليد مي شود. در سيب ماده آنتي اكسيداني به نام كورسيتن وجود دارد كه بيشترين مقدار آن در پوست اين ميوه نهفته است. سيب قرمز در مقايسه با سيب زرد و سبز آنتي اكسيداني بيشتري دارد و براي پيشگيري از آلزايمر بايد حداقل روزي يك سيب مصرف كنيد

*زردچوبه

زردچوبه در درمان و پيشگيري از بيماري آلزايمر مؤثر است. رنگ زرد، زردچوبه به علت وجود ماده اي به نام كوركومين است و زردچوبه يا رنگ دانه زرد موجود در ادويه كاري پروتئيني به نام بتا آميليوئيو را در مغز تجزيه، و از رسوب اين پروتئين جلوگيري مي كند

اين پروتئين موجب تخريب بافت مغزي مي شود و تحقيقات نشان داده است زردچوبه بيش از هر داروي ديگري در پيشگيري از تشكيل توده پروتئين مؤثر است

*گـــردو

گردو را به نام غذاي مغزي مي شناسند و اين فقط به علت شباهت آن به مغز نيست بلكه به علت وجود امگا 3 فراوان آن است. آنتي اكسيدان گردو بين آجيل ها از همه بيشتر است كه موجب پيشگيري از آلزايمر مي شود

*بــادام

بــادام هم سرشار از آنتي اكسيدان است و در پوستش نيز ويتامين E وجود دارد كه اين ويتامين يكي از انواع آنتي اكسيدان هاست كه موجب پيشگيري از آلزايمر مي شود

*روغن زيتون

روغن زيتون در فراموشي و آلزايمر در افراد جلوگيري مي كند ولي مكانيسم عمل آن ناشناخته است و اسيدهاي چرب غير اشباع موجود در روغن زيتون مي تواند باعث حفظ ساختار غشاي سلول هاي مغزي شوند

 

Similar threads

بالا