اين خوردنیها را با هم نخوريد .
ترکيب "حليم فرنگي" با ميوه يا دسر "اسموتي" به عنوان وعده غذايي صبحانه هرچند جزو موادغذايي سالم و مقوي براي اين وعده محسوب ميشود اما ممکن است هضم آن براي دستگاه گوارش مشکلاتي ايجاد کند.
متخصصان تغذيه در انگليس به ارائه توضيحاتي در مورد علت مشکلساز بودن مصرف همزمان ترکيبي از خوردنيها براي سيستم گوارش پرداخته که به شرح زير است: پروتئينهاي حيواني و کربوهيدراتها براي تجزيه مواد خوراکي مختلف لازم است که آنزيمهاي متفاوتي فعال شوند. زماني که اين دو گروه ماده خوراکي با يکديگر مصرف شوند بدن نميتواند آنها را به درستي هضم کند و همين امر سبب ناتواني در هضم و در نتيجه بروز مشکلاتي در دستگاه گوارش و سوءهاضمه ميشود. ميوه همراه با کربوهيدراتها ميوهها نسبت به ديگر مواد خوراکي سريعتر هضم ميشوند. بسياري از افراد تصور ميکنند افزودن ميوه به حليمها (ترکيب غلات خردشده با آب يا شير)، يک انتخاب مفيد براي وعده صبحانه است در حالي که اين ترکيب در واقع فرآيند گوارش را متوقف ميسازد. به همين دليل بهتر است زماني که معده خالي است و ترجيحا اوايل صبح ميوه مصرف شود. لبنيات همراه با ميوه براي بسياري از افراد مصرف دسر اسموتي در وعده صبحانه لذتبخش است. اما مشکل اين است که ماست، پروتئيني حيواني به حساب ميآيد و هنگام ترکيب شدن با ميوه ميتواند به اسيدي شدن دستگاه گوارشي و مشکلات هاضمهاي ديگر منجر شود. مصرف مايعات همراه با غذا مصرف زياد هر گونه نوشيدني با مواد غذاي جامد موجب ميشود آنزيمهاي گوارشي رقيقشده و فرآيند هضم را به کُندي انجام شود. بنابراين لازم است 30 دقيقه پيش از خوردن غذا و دو ساعت پس از آن از نوشيدن مايعات پرهيز شود. خوردن خربزه پس از وعده شام خربزه از جمله ميوههايي است که بايد به تنهايي مصرف شود زيرا نسبت به ميوههاي ديگر زمان بيشتري طول ميکشد تا هضم شود.
.
ترکيب "حليم فرنگي" با ميوه يا دسر "اسموتي" به عنوان وعده غذايي صبحانه هرچند جزو موادغذايي سالم و مقوي براي اين وعده محسوب ميشود اما ممکن است هضم آن براي دستگاه گوارش مشکلاتي ايجاد کند.
متخصصان تغذيه در انگليس به ارائه توضيحاتي در مورد علت مشکلساز بودن مصرف همزمان ترکيبي از خوردنيها براي سيستم گوارش پرداخته که به شرح زير است: پروتئينهاي حيواني و کربوهيدراتها براي تجزيه مواد خوراکي مختلف لازم است که آنزيمهاي متفاوتي فعال شوند. زماني که اين دو گروه ماده خوراکي با يکديگر مصرف شوند بدن نميتواند آنها را به درستي هضم کند و همين امر سبب ناتواني در هضم و در نتيجه بروز مشکلاتي در دستگاه گوارش و سوءهاضمه ميشود. ميوه همراه با کربوهيدراتها ميوهها نسبت به ديگر مواد خوراکي سريعتر هضم ميشوند. بسياري از افراد تصور ميکنند افزودن ميوه به حليمها (ترکيب غلات خردشده با آب يا شير)، يک انتخاب مفيد براي وعده صبحانه است در حالي که اين ترکيب در واقع فرآيند گوارش را متوقف ميسازد. به همين دليل بهتر است زماني که معده خالي است و ترجيحا اوايل صبح ميوه مصرف شود. لبنيات همراه با ميوه براي بسياري از افراد مصرف دسر اسموتي در وعده صبحانه لذتبخش است. اما مشکل اين است که ماست، پروتئيني حيواني به حساب ميآيد و هنگام ترکيب شدن با ميوه ميتواند به اسيدي شدن دستگاه گوارشي و مشکلات هاضمهاي ديگر منجر شود. مصرف مايعات همراه با غذا مصرف زياد هر گونه نوشيدني با مواد غذاي جامد موجب ميشود آنزيمهاي گوارشي رقيقشده و فرآيند هضم را به کُندي انجام شود. بنابراين لازم است 30 دقيقه پيش از خوردن غذا و دو ساعت پس از آن از نوشيدن مايعات پرهيز شود. خوردن خربزه پس از وعده شام خربزه از جمله ميوههايي است که بايد به تنهايي مصرف شود زيرا نسبت به ميوههاي ديگر زمان بيشتري طول ميکشد تا هضم شود.
.