اين تالار گفتگو اصلا آزاد نيست!؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
هشدار
با سلام
خدمت کاربران گرامی، دوباره روال کار به حالت قبل بازگشته و کاربران مداوم در حال ارسال هر گونه پست یا تاپیک های نامربوط به تالار می باشند، قبلا همه رو به تالار مربوطه منتقل می کردیم اما از این به بعد چه تاپیک مفید و غیر مفید محسوب بشه حذف خواهد شد. هیچ گونه پاسخی هم داده نخواهد شد.

تاپیک با موضوعات خبری ارسال می شود حتما باید دارای لینک منبع مسدود نشده باشد.(تحت هیچ عنوان سیاسی نباشد)
کوچکترین بحث درباره مسائل جنسی(متنش، عکسش، فیلمش، کتابش، لینکش و غیره..) خواه طنز، خواه علمی باشد با اخطار همراه خواهد بود.
بحث درباره ازدواج حتما در تالار مشاوره خانواده.
بحث درباره روانشناسی، تست روانشناسی، تست شوهر داری، تست زن داری، تست کم عقلی و باهوشی و غیره.... حتما در تالار روانشناسی.
بحث هایی نظیر دوست دختر، دوست پسر...قبل از ازدواج، بعد از ازدواج، میانسالی، کهنسالی و.... این گونه مسائل ممنوع می باشد.
هرگونه بحثی در این رابطه داشتید حتما به تاپیک دفتر مدیریت سایت - پیرجو مراجعه نمایید.

بازهم این نکته رو خاطر نشان می کنم ارسال تاپیک هایی که با تالار مرتبت نمی باشد حذف می گردد.
پس لطف كنيد بفرماييد درباره چه موضوعاتي بايد بحث كنيم؟
نمي دونم يا ما معني گفتگوي آزاد را نمي دونيم يا اينا!

farizin

عضو جدید
راجع به آب و هوا و مسائل مصر و فرمايشات آقا و ... صحبت كن، اينجوري نميبرن:razz:

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
باور نکن. اینا همش تعارفه.
خود عیدی امین تو اون تاپیک من بنام سوأ استفاده , اسپم هایی کرده که نگو. اینا همش تعارفه. شما کارت رو بکن.

م مژگان

عضو جدید
کاربر ممتاز
در مورد زیاد شدن بحث ازدواج تو تالار گفتگوی آزاد و انتقالش به مشاوره خانواده موافقم..بابا دیگه خسته شدیم اینقدر پسرا تاپیک زدن دختر پولدار بهتره یا فقیر.خواستگاری بدون آشنایی ....یا روشهای همسر یابی...که البته از وقتی شما اومدی تو این باشگاه این تاپیکا هم بیشتر شده چون خیلی هاشو شما زدی..خوب دوست عزیز برو تو قسمت مشاوره خانواده این بحثارو مطرح کن.نگرانه اینم نباش که تالار گفتگوی آزاد راجع به چی صحبت می شه یکم بمونی اینجا متوجه می شی..

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
در مورد زیاد شدن بحث ازدواج تو تالار گفتگوی آزاد و انتقالش به مشاوره خانواده موافقم..بابا دیگه خسته شدیم اینقدر پسرا تاپیک زدن دختر پولدار بهتره یا فقیر.خواستگاری بدون آشنایی ....یا روشهای همسر یابی...که البته از وقتی شما اومدی تو این باشگاه این تاپیکا هم بیشتر شده چون خیلی هاشو شما زدی..خوب دوست عزیز برو تو قسمت مشاوره خانواده این بحثارو مطرح کن.نگرانه اینم نباش که تالار گفتگوی آزاد راجع به چی صحبت می شه یکم بمونی اینجا متوجه می شی..
چشم.امر ديگه اي ندارين؟اگه نارحتي ديگه پست نذارم.
اگه يه نگاي به تاپيك هاي ازدواج هم بكني مي بيني در آنها فرهنگ غلط جامعه كه يك نمود عيني اش در ازدواج ظاهر مي شه به نقد كشيده مي شه نه خود ازدواج.دغدغه من فرهنگيه.اگه مي خواي با عناوين ديگه اي فرهنگ را نقد كنيم باشه.
اينجا باشگاه مهندسان است.مهندس كسيه كه قدرت تحليل ذهني و تفكر داره.من مي خوام نوع فكر كردن يك جامعه كوچك مهندسي را بسنجم.
اگه تو اين 4 سال دانشگاه تنها روش صحيح تفكر را ياد گرفته باشم براي ساختن آينده خود و جامعه مان كفايت مي كنه.
درباره بقيه تاپيك ها چي؟ مي خواي عنوان بقيه تاپيك هايي كه حذف شدن و ربطي به ازدواج و ... ندارن برايت بنويسم؟

آخرین ویرایش:

م مژگان

عضو جدید
کاربر ممتاز
چشم.امر ديگه اي ندارين؟اگه نارحتي ديگه پست نذارم.
اگه يه نگاي به تاپيك هاي ازدواج هم بكني مي بيني در آنها فرهنگ غلط جامعه كه يك نمود عيني اش در ازدواج ظاهر مي شه به نقد كشيده مي شه نه خود ازدواج.دغدغه من فرهنگيه.اگه مي خواي با عناوين ديگه اي فرهنگ را نقد كنيم باشه.
اينجا باشگاه مهندسان است.مهندس كسيه كه قدرت تحليل ذهني و تفكر داره.من مي خوام نوع فكر كردن يك جامعه كوچك مهندسي را بسنجم.
اگه تو اين 4 سال دانشگاه تنها روش صحيح تفكر را ياد گرفته باشم براي ساختن آينده خود و جامعه مان كفايت مي كنه.
درباره بقيه تاپيك ها چي؟ مي خواي عنوان بقيه تاپيك هايي كه حذف شدن و ربطي به ازدواج و ... ندارن برايت بنويسم؟

خودم می دونم بعضی تاپیکا بی مورد حذف می شن .خودم الان دنباله یه تاپیکم که با کماله تعجب حذف شده..من در مورد تاپیکای ازدواجو مربوط به اون گفتم..در مورد پست دادنو ندادنت به خودت مربوط می شه..
ولی واقعا بعضی تاپیکا موضوعه تکراری داره..یکی از بچه ها دو روز پیش یه تاپیک در مورد مشکلاته اکثره جوونا گذاشته بود به نظرم خیلی جالب بود و فقط هم مسئله ازدواجو در نظر نگرفته بود.من با این موافقم که راجع به مسائلو مشکلات کلی جوونا صحبت شه نه فقط مسائله مربوط به دوستی و ازدواج که نهایتشم به بحثه بینه دوستان میرسه.در هر صورت نظرمو گفتم تاپیک گذاشتی که نظره بچه هارو بشنوی دیگهه.....موفق باشی.

dashrezapes

عضو جدید
مهندس بودن یعنی چی ؟

مهندس بودن یعنی چی ؟

به نظر مهندس بودن یعنی همه کار بلد باشی ، هر مشکلی رو حل کنی ، ایده جدید بدی ، هر چی کار فنی و ساختمانی هست رو انجام بدی ، ابتکار و خلاقیت داشته باشی ، سرت پایین باشه ، تقاضای افزایش حقوق نکنی و شب هم که میری خونه دیر بری که خدا نکرده نخواهی با خانوادت بری بیرون که پول خرج کنی .
چقدر بدبخته مهندس . با یک دنیا :heart: نسبت به کار. :cry:بی پول:mad:مصمم به تحقیق :(
ولی در نهایت امید به اینکه :
پایان شب سیه چو روز است:D;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.