ايا سرگرمي وتفريح در زندگي داريم........!

ايا سرگرمي وتفريح در زندگي داريم........!

• بله داريم

رای: 6 22.2%
  • خير نداريم

رای: 21 77.8%

• مجموع رای دهندگان
    27

*Essi*

اخراجی موقت
بودجه دولت واسه جوانان در تابستان امسال برای اوقات فراغت،مبلغ یک میلیارد و ششصد میلیون تومان است.
حالا خودتان تقسیم کنید ببینید به هر نفر چند تومان میرسه.

تازه اگه همین را هم بدن خوبه!!!!
بودجه را میدن مسجد و حوزه و.... تا کلاس مذهبی بذاره واسه بچه ها تو چله تابستان.

افشـین

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
چیزی که زیاده سرگرمی و تفریحه !

پیشنهاد می کنم بیشتر اخبار ببینین ! :D

ziarifar

عضو جدید
دوستان ايا مادر زندگي فعلي سرگرمي و تفريح داريم ياخير

بله داریم.به خدا من خیلی سرگرمي و تفريح دارم البته وقتی ایران نیستم.باورتون نمیشه تمام تلاشمو میکنم پول در بیارم بعدش میرم یه کشور دیگه تا یه کم از زندگیم لذت ببرم کسایی که حتی یه کشور خوب رفته باشند میفهمن چی میگم البته میشه آدم سطح توقعاتش رو پایین بیاره یا اصطلاحا خودشو خ.... کنه اما... . ای مرگ بر امریکا،مرگ بر انگلیس،مرگ بر امارات،مرگ بر بقیه کشورها که اینهمه پول ما جوونای ایرانی رو میخورن

delsey

عضو جدید
چی داریم؟؟؟:eek::eek:
تفریح؟؟؟؟:biggrin::biggrin::biggrin:
چرا که نه؟به قول خسرو شکیبایی(خدا بیامورزتش) تو فیلم دلشکسته خودشون خودشونو می گیرن، خودشون برای خودشون سند می زارن،خودشون خودشونو آزاد می کنن!تفریح از این بیشتر؟؟؟:surprised::D:biggrin:
واقعا آدم لذت می بره!:cry::cry::cry:
تفریح می کنیم مامان:confused::razz:

Belle Fille

عضو جدید
واقعا هم که آدم یه بار که پاشو از این مملکت بذاره بیرون می فهمه که تو بقیه ی کشورها آدم ها دارند زندگی می کنند و ما هم مثلا داریم زندگی می کنیم!!!!

حتی لازم نیست بری کشورهای اروپایی. تو همین کشورهای زپرتی آسیایی هم جوونا به هر بهانه ای میان بیرون و به اندازه ی روزهای سال جشن و فستیوال و کارناوال رقص و شادی دارند. گشت ارشاد و بسیجی و غیره هم ندارند که پاچه ی مردمو بگیرند.:w33:

اونوقت اینجا ما به هر بهانه ای می زنیم تو سر خودمون و مراسم نوحه و سینه زنی و روضه خونی و آبغوره ریختن محیاست. :w06:

خدایا وطن ما رو از دست این اجانب بگیر........

alash

عضو جدید
به نظر من تفریح رو باید بسازیم تا اینکه بگردیم دنبالش! آدم هرجا باشه میتونه تفریح و سرگرمی داشته باشه ! مثلا وقتی آدم با دوستاش میره بیرون حتی با یک سنگم سرگرم میشه!:smile:

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز
من تنها تفریحم فیلم دیدن:(
الان مدتی دوست ندارم از خونه برم بیرون چون خیابونای اونارو با خودمون مقایسه می کنم افسردگی می گیرم حالا تو می گی تفریح داریم یا نه؟:crying: