ايا ايراني ها عاشق بحث وجدل هستند؟

medi2536

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
معمولا هر نوشته اي ويا هر كلامي هر چند در مورد بديهي ترين چيزها با نظر مخالف روبرو ميشه.يا در مورد نوشته ها و ايده هاي توي تاپيك ها هم اگه تونستند مخالفت ميكنند در غير اينصورت دنبال غلط املايي-غلط تايپي ميگردند.نظر شما چيه؟

frooh

عضو جدید
چون به ما یاد ندادند چطوری تحمل شنیدن حرف مخالف رو داشته باشیم و بپذیریم ممکنه طرف مقابل آگاهی بیشتری نسبت به ما داشته باشه. هر کدوم می خوایم حرف خودمون رو به کرسی بنشونیم . فکر میکنیم اگر قبول کنیم حرف ما درست نبود کوچیک می شیم. درحالیکه در فرهنگ برخی کشورها این موضوع کاملا حل شده و جا افتاده.

یه روز یک جا بودم. بین دو نفر یک مباحثه شروع شد. (ایرانی نبودند)باور نمی کنید یکیشون بدترین حرفهایی رو که می شد زد اما در قالب کلمات زیبا و کاملا مودبانه به نفر مقابل زد. اگر هر کدوم از ما بودیم می پریدیم خفش می کردیم یا انقدر می زدیمش که جونش در بیاد. اما نفر دومی خیلی خونسرد گفت :" زاویه دید ما با هم فرق می کنه، هر کدوم اون چیزی رو که فکر می کنیم درسته انجام می دیدم"

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
معمولا هر نوشته اي ويا هر كلامي هر چند در مورد بديهي ترين چيزها با نظر مخالف روبرو ميشه.يا در مورد نوشته ها و ايده هاي توي تاپيك ها هم اگه تونستند مخالفت ميكنند در غير اينصورت دنبال غلط املايي-غلط تايپي ميگردند.نظر شما چيه؟

اصلا من مخالف این حرفت هستم تا نظرمخالفی نداشته باشه طرف مگه مریضه مخالفت کنه این چه حرفیه خودت داری به ایرانی جماعت توهین می کنی. اصلا متوجه عواقب حرفت هستی چی میگی؟

تو با این حرفت به شعور ایرانی توهین کردی.
1- و یا ( بعد از و باید فاصله گذاشته شود)
2- چیزها (بعد از چیزها باید از ویرگول استفاده شود)
3- .یا ( بعد از نقطه باید فاصله و بعد کلمه بعدی هرچند باید به جای نقیه ؛ استفاده شود)
4- اگه (اگر)
5- تونستند (توانستند)
6- می کنند ، می گردند
7- . نظر
8- چیه (چیست)

:cool::cool::cool::cool::cool:

medi2536

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اصلا من مخالف این حرفت هستم تا نظرمخالفی نداشته باشه طرف مگه مریضه مخالفت کنه این چه حرفیه خودت داری به ایرانی جماعت توهین می کنی. اصلا متوجه عواقب حرفت هستی چی میگی؟

3- .یا ( بعد از نقطه باید فاصله و بعد کلمه بعدی هرچند باید به جای نقیه ؛ استفاده شود)
4- اگه (اگر)
5- تونستند (توانستند)
6- می کنند ، می گردند
7- . نظر
8- چیه (چیست)

اگر با نوشته هام كسي احساس كرد كه توهيني نسبت به خودش شده عذر ميخوام

frooh

عضو جدید

4- اگه (اگر)
5- تونستند (توانستند)
6- می کنند ، می گردند
7- . نظر
8- چیه (چیست)

دقت کردی 90 درصد از پستهای شما همش در مورد اینه که همه دارند با پستها و حرفهاشون به ایران و نظام و اسلام توهین می کنند! خوبه انگار اینجا همه در حال توهین کردن هستند و شما هم یک تنه در حال ارشاد کردن!

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
:surprised:
چی گفتن مگه ایشون؟ هوا گرمه دور موتورت زیاد شده ;)

-------------------------
راجع به سوال تاپیک: آره منم خیلی شنیدم که می گن ایرانی ها " کلّه" هستن!

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر با نوشته هام كسي احساس كرد كه توهيني نسبت به خودش شده عذر ميخوام

شوخی بود همش
خواستم بگم تو راست میگی
همیشه گفتم ایرانی جماعت تخم بخث و جدل رو تو خودش داره

دست خودش نیست چون فرهنگش فعلا اینه
میگه غیبت نکنید: تموم روزمون پر از غیبته اگه پشت سر کسی حرف نزنیم مریض میشیم
میگه تهمت نزنید: همین پست frooh یک تهمت به من بود
میگه با هم با احترام صحبت کنید: اول ژست احترام میگیریم همینکه کار بالا گرفت خدا پیغمبر هم نمی شناسیم
میگه اونچه که نمی دانی نگو: تنها درباره ندانسته ها صحبت می کنیم ( ما همه دکتر، فیلسوف، ملا، فقیه، حقوقدان، سیاستمدار و خلاصه همه چی دانیم بجز همون چیزی که 15 -16 سال درسشو خوندیم)
میگه وقتت رو تلف نکن: تمام وقتمون رو تلف می کنیم ( بقولی هر وقت بیکاریهامون تموم بشه به کارامون می رسیم)

:gol::gol::gol::gol:

دقت کردی 90 درصد از پستهای شما همش در مورد اینه که همه دارند با پستها و حرفهاشون به ایران و نظام و اسلام توهین می کنند! خوبه انگار اینجا همه در حال توهین کردن هستند و شما هم یک تنه در حال ارشاد کردن!

با یک ذهنیتی از من این حرف رو زدی که خودت بهتر میدونی چیه

اما اگرم 20 درصد آوردی من بهت جایزه میدم.

چرا فقط می خوای یک جوابی داده باشی، شاید منو با یکی دیگه اشتباه گرفتی:mad:
:gol:

medi2536

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

4- اگه (اگر)
5- تونستند (توانستند)
6- می کنند ، می گردند
7- . نظر
8- چیه (چیست)

شاید برای شما زیاد اتفاق افتاده باشد که ببینید شخصی که در هنگام رانندگی تخلف می کند به آن افتخار هم می کند و کار خود را هم نوعی زرنگی می داند و معمولا اشخاصی را که به قوانین راهنمایی و رانندگی احترام می گذارند را اشخاصی مبتدی ، ترسو ،...... نامگذاری می کنند و یا حتی هستند عده ای که آشکارا از فروشگاهی دزدی می کنند و یا بقولی جنسی را کش می روند و اینکار را هم زرنگی می دانند و معمولا هم فردی پیدا نمی شود اقدام اینگونه افراد را تقبیح کند و اتفاقا این گونه افراد در جامعه به عنوان افرادی چیره دست جایگاه خوبی هم دارند.و دقیقا به همین علت هم پلیس در جامعه ما هیچ جایگاهی ندارد و اکثر مردم به جای همکاری با پلیس برای دستگیری متخلفین، اغلب به نفرین این نهاد می پردازند.
البته این مسائل در کشور ما ایران باید هم یک مسئله کاملا عادی باشد چرا در کشوری که وقتی بزرگترین مفسد اقتصادی را که به جرم اختلاص میلیاردها دلار در زندان می افتد، در روزنامه ها عده ای به اصطلاح روشنفکر جامعه از او به عنوان مبتکر اقتصادی و یا حتی نابغه مظلوم یاد می کنند دیگر چه انتظاری است.
خلاصه اینکه ایران کشوری است که قانون رعایت نکردن در آن از بزرگترین افتخارات است و کشوریست که در آن زیر پا گذاشتن قوانین اجتماعی یکی از دلخوشی های محض مردمش است.
آخر نیست یکی بگوید به چه می نازی رعایت نکردن حق دیگران در هنگام رانندگی مگر افتخار دارد؟!دزدی از فروشگاه چه مباهاتی دارد؟!پول مردم را خوردن مگر فخر فروشی می خواهد؟!
نقطه جالب اینکه همین مردمان که در کار خود از کوچکترین فرصتی برای تیغ کشیدن مشتریانشان دریغ نمی کنند. انتظار دارند مسئولانشان پاک و منزه باشند و یا با کوچکترین خطا مجازات شوند.
یکی نیست بگوید این مسئولان از خود شما ها هستند و در بین همین افتخارات شما بزرگ شدند و زندگی می کنند.مگر شما در کارتان به حقوق دیگران احترام می گذارید که انتظار دارید آنها هم به حقوق پایین دستانشان که همان مردم باشند احترام بگذارند. این مسئولان عدم رعایت قانون را از همین ملت فرا گرفتند و احتمالا بسان همین ملت بعد از اعمال خلاف خود کلی هم به آن افتخار می کنند.

راستی چرا در ایران خلاف کردن افتخار است؟
http://www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=188910

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب هممون میدونیم هیچ چیزی کیفش بیشتر از الکی سر یه چیز بحث کردن و تو بحث پیروز شدن نیست, همچین جیگر آدم حال میاد

بالا