اولین هواپیمای پهن پیکر ایرانی کی می‌پرد؟

omid-suzuki

عضو جدید
رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع هوایی ایران خبر داد: اولین هواپیمای پهن پیکر ایرانی سال 92 وارد بازار می‌شود.

منوچهر منطقی در حاشیه پنجمین نمایشگاه بین المللی صنایع هوایی در کیش در گفتگو با مهر گفت: در فاز اول، در این پروژه کمتر از 200 میلیون دلار سرمایه گذاری خواهد شد.

وی از مذاکره با چند کشور خارجی برای انتقال دانش فنی ساخت هواپیمای پهن پیکر به داخل کشور خبر داد و ابراز امیدواری کرد به زودی با یکی از این کشورها توافقات نهایی شود.

رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع هوایی ایران همچنین اعلام کرد: قرار است در حاشیه نمایشگاه بین المللی صنایع هوایی در کیش قراردادهایی با کشورهای خارجی برای محصولاتی که در صنایع هوایی قابلیت صادرات داریم، امضا شود.
 

vahid2007

عضو جدید
کاربر ممتاز
حتما میخوان یکی از مدالای از رده خارج بیگانه رو تو ایران منتاج کنن بگن ایرانیه اسمشم بذارن یه چیزی تو مایه های کفتر
 

آتشگاه

عضو جدید
نه عزیز کفتر چیه؟
یه چیزی مثل هدهد
آخه اسمش باید تو روایات اومده باشه
 

Sarp

مدیر بازنشسته
حالا صب کنین بسازن بیاد بازار
اگه شد ، میزنیم تو ذوقشون

3 سال هنوز مونده ناسلامتی
 

Similar threads

بالا