اولین قرار ملاقات طرفداران تراکتور تو آزادی....

ashkyurdi

عضو جدید
کااااااااااااااااااملا مشخصه
حالا فوتبالو با دس بازی میکنن یا با پا؟
آره کاملا با سنگ انداختنتون مشخصه.................
ما که فوتبالو به پا بازی می کنیم ولی ظاهرا شما با.................بازی می کنین که بزودی انشالله یاد می گیرین.
قيرميزيدي قان رنگيم
تيراختوردي جان رنگيم

wasper

عضو جدید
همین الان باشگاه های بارسلونا و منچستر و اینتر و رئال مادرید در یک بیانیه ای که به امضا مدیران هر 4 تا باشگاه اعلام کردند که در صورت عدم حظور تراکتور در لیگ قهرمانان اروپا از شرکت در لیگ قهرمانان اروپا انصراف میدهند.

ashkyurdi

عضو جدید
همین الان باشگاه های بارسلونا و منچستر و اینتر و رئال مادرید در یک بیانیه ای که به امضا مدیران هر 4 تا باشگاه اعلام کردند که در صورت عدم حظور تراکتور در لیگ قهرمانان اروپا از شرکت در لیگ قهرمانان اروپا انصراف میدهند.
به کوری چشم شما.....................

m_roshan

عضو جدید
:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:
:biggrin::biggrin:

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز

نه حاجی مشکل میدونی کجاست، من فصل پیشم کل کل میکردم، من خودم استقلالیم با پرسپولیسیا هم کل کل کردیم در حد مرگ:D ولی خداییش کل کل با اینا دیگه نوبره، ما داریم باهاشون کل کل فوتبالی میکنیمو میگیم اقا تیمتون 4 تا از استقلاله اهواز خورد ما بهتون 5 تا میزنیم، بر میگردن میگن کوروش فلانه، ابوالقاسم فردوسی بهمان:surprised:

ashkyurdi

عضو جدید
نه حاجی مشکل میدونی کجاست، من فصل پیشم کل کل میکردم، من خودم استقلالیم با پرسپولیسیا هم کل کل کردیم در حد مرگ:D ولی خداییش کل کل با اینا دیگه نوبره، ما داریم باهاشون کل کل فوتبالی میکنیمو میگیم اقا تیمتون 4 تا از استقلاله اهواز خورد ما بهتون 5 تا میزنیم، بر میگردن میگن کوروش فلانه، ابوالقاسم فردوسی بهمان:surprised:
خوب حقیقتو میگیم دیگه.چرا ازحقیقت فرار می کنین؟

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
جمعش کن بی هویت
خاکتوسرت که مختو شستشو دادند

وسپر
وسپر
وسپر
وسپر
وسپر
وسپر

تا یه چیزی نگفتم بیا برو ببین مامانت چی میگه
خدا را شکر میکنم که گرگ نیستم :biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:
حالا گرگ خوبه
من خدا رو شکر میکنم که سیمرغ نیستم :w15::w15::w15::w15:
وجود خارجی هم نداره :w15::w02:

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز

[SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0]TractorFC.com-[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]گزارش تصويري اختصاصي تصويري پيش از بازي پرسپوليس، تراكتورسازي، از ورزشگاه آزادي تهران.

[SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0]TractorFC.com- کلوب هواداران تراکتورسازی:[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]

حدود 5 هزار نفر از طرفداران تيم تراكتورسازي تا اين لحظه وارد استاديوم شده اند و گفته ميشود تعداد زيادي از هواداران به دليل گرماي هوا، بيرون از استاديوم و مشغول استراحت هستند.
قيمت بليط بازي 4 هزار تومان ميباشد.
حدود 50 نفر از هواداران پرسپوليس هم در ورزشگاه حاضر شده اند.
اين اخبار مربوط به ساعت 12 ميباشد.
اخبار تكميلي به زودي ارسال خواهد شد.

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز

[SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0]TractorFC.com-[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]گزارش تصويري اختصاصي تصويري پيش از بازي پرسپوليس، تراكتورسازي، از ورزشگاه آزادي تهران، سري دوم.

[SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0]TractorFC.com- کلوب هواداران تراکتورسازی:[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]

هم اكنون حدود 20 هزار نفر از طرفداران تيم تراكتورسازي، وارد استاديوم شده اند و هر لحظه بر تعداد اين نفرات افزوده ميشود.
تعداد هواداران تيم پرسپوليس، هنوز هم حدود 50 نفر ميباشد و مات و مبهوت در حال تماشاي هواداران تراكتور هستند.
هواداران تراكتورسازي، با سر دادن شعار، استاديوم خاليه، آذري جا نداره، خواستار جاي بيشتر شده اند كه به احتمال زياد با موافقت مسئولان برگزاري بازي، همراه خواهد شد.
از تمامي هواداران ساكن تهران و حومه خواسته ميشود تا سريعتر خود را به استاديوم برسانند تا مانع تراشي مسئولان و استاديوم پر مواجه نشوند.
اكثر هواداران با لباسهاي سفيد در استاديوم حاضر شده اند.
اين اخبار مربوط به ساعت 13:45 ميباشد.
اخبار تكميلي به زودي ارسال خواهد شد.

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز

[SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0]TractorFC.com-[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]يكي از هواداران تراكتورسازي، به بيمارستان منتقل شد.

[SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0]TractorFC.com- کلوب هواداران تراکتورسازی:[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]

طبق اخبار رسيده از ورزشگاه آزادي تهران، يكي از هواداران تيم فوتبال تراكتورسازي، توسط هواداران پرسپوليس به شدت مجروح شده، با آمبولانس استاديوم به بيمارستان انتقال يافته است.
از وضعيت اين هوادار فعلا خبري در دست نيست.
گفته ميشود، هواداران پرسپوليس، با پرتاب سنگ، وي را به شدت از ناحيه سر مجروح كرده اند.

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز

[SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0]TractorFC.com-[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]گزارش تصويري اختصاصي تصويري پيش از بازي پرسپوليس، تراكتورسازي، از ورزشگاه آزادي تهران، سري سوم.

[SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0]TractorFC.com- کلوب هواداران تراکتورسازی:

[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
[/SIZE]
[/SIZE]
[/SIZE]
[/SIZE]
[/SIZE]
[/SIZE]
[/SIZE]هم اكنون حدود 25 هزار نفر از طرفداران تيم تراكتورسازي، در استاديوم حاضر شده اند.
هوادران تراكتور، روش جالبي براي كري خواني پيدا كرده اند و آن هم، 15 دقيقه تشويق و دو ساعت استراحت است تا انرژي خود را براي بازي نگه دارند.
تعداد هواداران تيم پرسپوليس به عدد 500 رسيده است.
هنوز خبري از هوادار مجروح تراكتورسازي در دست نيست.
نكته جالب توجه اين بازي، استفاده از لباسهاي سفيد توسط هواداران خود ميباشد كه ميتوان گفته، اين اتحاد در دنيا كم نظير است.
[SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0]
[/SIZE]
[/SIZE]
[/SIZE]
[/SIZE]
[/SIZE]
[/SIZE]
[/SIZE]صبح امروز فقط جايگاه هاي شماره 8، 9 و 10 در اختيار هواداران تراكتورسازي بود كه با تلاش هواداران، توانستند تا جايگاه شماه 20 استاديوم آزادي را فتح كردند.[SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0]

[/SIZE]
[/SIZE]
[/SIZE]
[/SIZE]
[/SIZE]
[/SIZE]
[/SIZE]

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز

[SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0]TractorFC.com-[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]گزارش تصويري اختصاصي تصويري پيش از بازي پرسپوليس، تراكتورسازي، از ورزشگاه آزادي تهران، سري چهارم.

[SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0]TractorFC.com- کلوب هواداران تراکتورسازی:

[/SIZE]
[/SIZE]
[/SIZE]
[/SIZE]
[/SIZE]
[/SIZE]
[/SIZE]هم اكنون تعداد هواداران حاضر در استاديوم به 30 هزار نفر ميرسد.
هواداران تراكتورسازي، پس از استراحت، با نزديك شدن به زمان بازي، شروع به تشويق تيم محبوب خود كردند.
تعداد تماشاگران پرسپوليس تا اين لحظه حدود 10 هزار نفر ميباشد.
[SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0]
[/SIZE]
[/SIZE]
[/SIZE]
[/SIZE]
[/SIZE]
[/SIZE]
[/SIZE]

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز

[SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0]TractorFC.com-[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]گزارش تصويري اختصاصي تصويري پيش از بازي پرسپوليس، تراكتورسازي، از ورزشگاه آزادي تهران، سري پنجم.

[SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0]TractorFC.com- کلوب هواداران تراکتورسازی:[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]

wasper

عضو جدید
خیلی دلم میخواد بدونم بعد از پایان بازی .قیافه شما چه شکلی میشه

wasper

عضو جدید

[SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0]TractorFC.com-[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]يكي از هواداران تراكتورسازي، به بيمارستان منتقل شد.

طبق اخبار رسيده از ورزشگاه آزادي تهران، يكي از هواداران تيم فوتبال تراكتورسازي، توسط هواداران پرسپوليس به شدت مجروح شده، با آمبولانس استاديوم به بيمارستان انتقال يافته است.
از وضعيت اين هوادار فعلا خبري در دست نيست.
گفته ميشود، هواداران پرسپوليس، با پرتاب سنگ، وي را به شدت از ناحيه سر مجروح كرده اند.

:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی دلم میخواد بدونم بعد از پایان بازی .قیافه شما چه شکلی میشه
بابا جون هر کی دوس داری تو چیزی که سررشته نداری دخالت نکن
نه از فوتبال چیزی میدونی
نه از سیاست
نه از اقتصاد
نه از اون رشته ای که تو پروفایلت زدی

ولی تو همشون هم دخالت میکنی و آخرش هم کم میاری !

wasper

عضو جدید
بابا جون هر کی دوس داری تو چیزی که سررشته نداری دخالت نکن
نه از فوتبال چیزی میدونی
نه از سیاست
نه از اقتصاد
نه از اون رشته ای که تو پروفایلت زدی

ولی تو همشون هم دخالت میکنی و آخرش هم کم میاری !

حالا میبینی.
اون موقعی که تو داشتی پستونک میخوردی.
من داشتم به فرگوسن تعلیم فوتبال میدادم :biggrin::biggrin::biggrin:

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا میبینی.
اون موقعی که تو داشتی پستونک میخوردی.
من داشتم به فرگوسن تعلیم فوتبال میدادم
بله
یه بار گفتی که 2 تا لیسانس داری و اروپا رفتی و از اروپا شلوار کردی سوغات آوردی و اینا :w15::w15::w15::w15::w15::w15:
نمیدونی که چقدر دوست دارم :biggrin::biggrin:
:biggrin::biggrin::biggrin:
آفرین
برو ببین مامانت چی میخاست بهت بگه
بنده خدا میخاستن ممه بده بخوری
بدو برو آفرین:w02:

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
آفرین
برو ببین مامانت چی میخاست بهت بگه
بنده خدا میخاستن ممه بده بخوری