ما مثل شما نیستیم بخاطر...............کار کنیم ما به عشق آذربایجان هرجاییو رو فتح می کنیم.
کااااااااااااااااااملا مشخصه
حالا فوتبالو با دس بازی میکنن یا با پا؟
ما مثل شما نیستیم بخاطر...............کار کنیم ما به عشق آذربایجان هرجاییو رو فتح می کنیم.
آره کاملا با سنگ انداختنتون مشخصه.................کااااااااااااااااااملا مشخصه
حالا فوتبالو با دس بازی میکنن یا با پا؟
به کوری چشم شما.....................همین الان باشگاه های بارسلونا و منچستر و اینتر و رئال مادرید در یک بیانیه ای که به امضا مدیران هر 4 تا باشگاه اعلام کردند که در صورت عدم حظور تراکتور در لیگ قهرمانان اروپا از شرکت در لیگ قهرمانان اروپا انصراف میدهند.
همین الان باشگاه های بارسلونا و منچستر و اینتر و رئال مادرید در یک بیانیه ای که به امضا مدیران هر 4 تا باشگاه اعلام کردند که در صورت عدم حظور تراکتور در لیگ قهرمانان اروپا از شرکت در لیگ قهرمانان اروپا انصراف میدهند.
همین الان باشگاه های بارسلونا و منچستر و اینتر و رئال مادرید در یک بیانیه ای که به امضا مدیران هر 4 تا باشگاه اعلام کردند که در صورت عدم حظور تراکتور در لیگ قهرمانان اروپا از شرکت در لیگ قهرمانان اروپا انصراف میدهند.
خوب حقیقتو میگیم دیگه.چرا ازحقیقت فرار می کنین؟نه حاجی مشکل میدونی کجاست، من فصل پیشم کل کل میکردم، من خودم استقلالیم با پرسپولیسیا هم کل کل کردیم در حد مرگولی خداییش کل کل با اینا دیگه نوبره، ما داریم باهاشون کل کل فوتبالی میکنیمو میگیم اقا تیمتون 4 تا از استقلاله اهواز خورد ما بهتون 5 تا میزنیم، بر میگردن میگن کوروش فلانه، ابوالقاسم فردوسی بهمان
![]()
خوب حقیقتو میگیم دیگه.چرا ازحقیقت فرار می کنین؟
بدبخت من هویت دارم نه تو که نمیدونی زاده ی کجاییجمعش کن بی هویت
بدبخت من هویت دارم نه تو که نمیدونی زاده ی کجایی
مخ منو نشستن بچه جون مخ تورو شستشو دادن که نمیدونی کی هستی.برو اول ببین کی هستیخاکتوسرت که مختو شستشو دادند
مخ منو نشستن بچه جون مخ تورو شستشو دادن که نمیدونی کی هستی.برو اول ببین کی هستی
چون لیاقتشو نداری.بازم شکر که منم سگ نیستمخدا را شکر میکنم که گرگ نیستم![]()
جمعش کن بی هویت
خاکتوسرت که مختو شستشو دادند
حالا گرگ خوبهخدا را شکر میکنم که گرگ نیستم![]()
خواهش میکنم شما بس کنیدچون لیاقتشو نداری.بازم شکر که منم سگ نیستم
[SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0]TractorFC.com-[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]يكي از هواداران تراكتورسازي، به بيمارستان منتقل شد.
[SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0]TractorFC.com- کلوب هواداران تراکتورسازی:[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
طبق اخبار رسيده از ورزشگاه آزادي تهران، يكي از هواداران تيم فوتبال تراكتورسازي، توسط هواداران پرسپوليس به شدت مجروح شده، با آمبولانس استاديوم به بيمارستان انتقال يافته است.
از وضعيت اين هوادار فعلا خبري در دست نيست.
گفته ميشود، هواداران پرسپوليس، با پرتاب سنگ، وي را به شدت از ناحيه سر مجروح كرده اند.
چشم.خواهش میکنم شما بس کنید
ایت هورر کروان کئچر![]()
بابا جون هر کی دوس داری تو چیزی که سررشته نداری دخالت نکنخیلی دلم میخواد بدونم بعد از پایان بازی .قیافه شما چه شکلی میشه
وسپر معدت مثل اینکه بدجوری باز شده !
چشمت بی بلاچشم.
آذربایجان کاتالون
تراختور بارسلون
بابا جون هر کی دوس داری تو چیزی که سررشته نداری دخالت نکن
نه از فوتبال چیزی میدونی
نه از سیاست
نه از اقتصاد
نه از اون رشته ای که تو پروفایلت زدی
ولی تو همشون هم دخالت میکنی و آخرش هم کم میاری !
وسپر معدت مثل اینکه بدجوری باز شده !
دلت میخاد نه ؟
چشمت بی بلا
بلهحالا میبینی.
اون موقعی که تو داشتی پستونک میخوردی.
من داشتم به فرگوسن تعلیم فوتبال میدادم
آفریننمیدونی که چقدر دوست دارم
![]()
آفرین
برو ببین مامانت چی میخاست بهت بگه
بنده خدا میخاستن ممه بده بخوری
بدو برو آفرین![]()