sajede_sh
عضو جدید
من اصولا زیاد برام مهم نیستن که بخوام دست و پامو گم کنم ولی فقط جلو یه دختر هول میشم که اونم عاشقشم اصلا یه جور خاصیه حرف زدن با اون![]()
اخی نازی
من اصولا زیاد برام مهم نیستن که بخوام دست و پامو گم کنم ولی فقط جلو یه دختر هول میشم که اونم عاشقشم اصلا یه جور خاصیه حرف زدن با اون![]()
راستشو گفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟جوری برخورد کردم انگار دفعه ی هزارمه که با یه پسره غریبه حرف میزنم... ولی اون بدجور دستو پاشو گم کرده بوددد
اره
مگه چیه؟؟
بزنم لهت کنم؟؟!!![]()
پس دروغ گفتی....میدونستم...
ای بابا چه بحثیه آخه
میخای بزنگ صحبت کنم باهات مطمئن شی
شماره میخای چیکا؟!!
کاره خاصی نکردم.انقد با پسرا جنگ داشتم که دیگه این اتفاقا نمی افته![]()
اره بمب همرامهپس خطرناکی...........
اولین بار تو دانشگاه بود....امتحان شیمی مهندسی..... مثل یه مرد بهش جواب سؤال ها رو رسوندم....ولی نامرد بعد از امتحان مثل گاو سرشو انداخت پایین و رفت.....بدون هیچ تشکری....کوفتش بشه جواب هایی که بهش رسوندم
نه بابا،آه نداشت با ناله سودا کنه،چه برسه به اینکه .....آخی....................
حالا مطمئنی تو رسوندی بهش؟
آخه اون زودتر بلند شده........![]()
چه دل سنگ!!!دعواش کردم خیلی هم جدی بعد هم ازش متنفر شدم.
دفعه دوم هم یادمه ضایعش کردم این یکی اینقدر جدی بود که الان همه میدونن یارو میخواد سر به تنم نباشه البته منم همینطور.
چه دل سنگ!!!
راهنمایی بودم که یه پسره مزاحمم شد
داشتم از مدرسه بر میگشتم
هوا وحشتناک گرم بود
یادش بخیر با اخم نگاش کردم
بنده خدا دست و پاشو گم کرد دوید رفت
هه
از اعتماد به نفسه بالایی برخوردای؟؟؟؟؟؟؟آیا؟نه اتفاقا خیلی عادی برخورد کردم،انگار که مثلا بار 1000 هست که با هم حرف می زنیم.
کلا من تحت هیچ شرایطی جو گیر نمیشم.![]()
من اوقدر مغرور و جدی ام اون دست و پتشو گم کرد![]()
خودتی...آره ه ه ه ه ه ....واییییییییییییییی چه جسارتا یه پسر غریبه مگه میتونه با یه دختر غریبه حرف بزنه اینم از اون سوال ها بودااااااااااااااااا![]()
خوشم میاد ازت حاضر جوابی..ایییولراستشو گفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راهنمایی بودم که یه پسره مزاحمم شد
داشتم از مدرسه بر میگشتم
هوا وحشتناک گرم بود
یادش بخیر با اخم نگاش کردم
بنده خدا دست و پاشو گم کرد دوید رفت
هه
اره
مگه چیه؟؟
بزنم لهت کنم؟؟!!![]()
بروووووووو... برو خودتو سرکار بزار تا الان قسمت نشده...تاالانهنوز قسمت نشده با دختری حرف بزنم ولی قطعا دست و پام و گم میکنم![]()
من تازه عضو شدم.میخواستم بدونم با مطرح کردن این تاپیک ها چی رو میخواید به دوستاتون یاد بدید؟من یه جواب بدم یه دوست دیگه یه جواب از این جوابا جی عایدت میشه؟اینجوری باید خودمو یه عضو فعال کنم؟
ای وای بچه ها من یادم نمیاد اولین بار کی بود؟؟؟؟؟؟ولی مطمئنم که دستو پامو گم نکردم![]()
پس چی گم کردی؟
صدام میلرزید