من بدليل ظلم و بي عدالتي يكي از آقايون مديران تالار عكس اين تالار را تا اطلاع ثانوي تحريم كردمبچه ها نظم رو به هم نزنید... اینجا که تالاره عکس نیست...
نه عزيزم ايران خودمونهنه ولی فک کنم ایران نیست،خونسرد باش دوست عزیز،خشونت چرا؟؟؟
واقعا هم هنره !
به ذهن هر کسی خطور نمی کنه که![]()
خوب عزيز اين اشكال مهندس ناظره كه نظارت درستي نمي كنه و تا جايي كه من مي دونم مهندساي ناظر مهندس عمرانن ديگهلطفا اگر چيزي رو نميدونيد نظر نديد
اولا كه چيدمان داخلي با مهندس معماره
ضمنا در ايران راجع به اين مساله بر مهندس معمار هم اشكال وارد نيست
چون طرف به محض اينكه سفت كاري تموم ميشه ديگه نقشه رو ميذاره كنار و كارارو روي ديد بسيط!!! خودش انجام ميده
دقيقاًخوب عزيز اين اشكال مهندس ناظره كه نظارت درستي نمي كنه و تا جايي كه من مي دونم مهندساي ناظر مهندس عمرانن ديگه
این ایراد از نقشه ساختمان هست. نقشه ساختمان هم ربطی به مهندس عمران نداره بلکه به مهندس معمار مربوط میشه. چیزی که به مهندس عمران مربوط هست استحکام ساختمان می باشد.
آقا اعصاب اینو خورد نکنین الان همرو میبره زیر چک و لقد،خودش گفته قبلا.
لطفا اگر چيزي رو نميدونيد نظر نديد
اولا كه چيدمان داخلي با مهندس معماره
ضمنا در ايران راجع به اين مساله بر مهندس معمار هم اشكال وارد نيست
چون طرف به محض اينكه سفت كاري تموم ميشه ديگه نقشه رو ميذاره كنار و كارارو روي ديد بسيط!!! خودش انجام ميده
دوستا دوستانخوب عزيز اين اشكال مهندس ناظره كه نظارت درستي نمي كنه و تا جايي كه من مي دونم مهندساي ناظر مهندس عمرانن ديگه
آقا اعصاب اینو خورد نکنین الان همرو میبره زیر چک و لقد،خودش گفته قبلا.
جدي اينقدر خشنه؟ !!!![]()
[/QUOTE]دوستا دوستان
به مهندس عمران چه ربطی داره
اگه ایران باشه که مهندس کاری از دستش بر نمیاد،ینی اصلا هیچ کارست
دوما دکوراسیون داخلی مسئولش معماره
سوما این خودش خیلی مغز میخاد که این کارو بکنه.
زاخار دیگه نبینم با عمران شوخی پش وانتی بکنیا!!!!!!!اسم تاپیکم چنجش کن
خشنم فیسته![]()
اما چي ؟خدارو شکر مهندسای عمران شاید ناقص (که اقلا این یکی ربطی به عمران نداشت)یه کاری میکنن
اما....
این به مهندسای معماری عزیییییییز ربط داره نه عمران.
عمرانی جماعت : آروم . باوقار . لطیف . منظم . مهربون . از اینا
بچه های عمران لطفا با صدای بلند لبیک بگن.
والااااااااااه.