اوباما خوشش نیامد!

Alborz Rad

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واحدمرکزی خبر: شبکه تلویزیونی الجزیره لحظاتی پیش در خبری فوری گزارش داد باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا گفت واگذاری میزبانی جام جهانی فوتبال در سال 2022 به قطر نه به آمریکا ، تصمیم نادرستی است.

رئیس فیفا در زوریخ پیروزی قطر را در رقابت برای کسب میزبانی جام جهانی فوتبال سال 2022 اعلام کرد.

روسیه نیز برای کسب میزبانی جام جهانی فوتبال در سال 2018 انتخاب شد.

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
واحدمرکزی خبر: شبکه تلویزیونی الجزیره لحظاتی پیش در خبری فوری گزارش داد باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا گفت واگذاری میزبانی جام جهانی فوتبال در سال 2022 به قطر نه به آمریکا ، تصمیم نادرستی است.

رئیس فیفا در زوریخ پیروزی قطر را در رقابت برای کسب میزبانی جام جهانی فوتبال سال 2022 اعلام کرد.

روسیه نیز برای کسب میزبانی جام جهانی فوتبال در سال 2018 انتخاب شد.

چه خوب هر دو کشور نزدیک ما هستند.

اما یه لحظه که این خبر رو خوندم بدجور ناراحت شدم, میدونی چرا؟ چون یه لحظه رفتم تو فکر که آیا در سال 2018 یا 2022 عزیزانمون با ما هستند تا شاهد این واقعه باشیم یا خیر, خیلی ناراحتم... خدا چرا مرگ و جدایی رو آفریدی؟!

scorpio20

عضو جدید

اما یه لحظه که این خبر رو خوندم بدجور ناراحت شدم, میدونی چرا؟ چون یه لحظه رفتم تو فکر که آیا در سال 2018 یا 2022 عزیزانمون با ما هستند تا شاهد این واقعه باشیم یا خیر, خیلی ناراحتم... خدا چرا مرگ و جدایی رو آفریدی؟!
افرادي كه وابستگي شديد به بستگانشان دارند همواره در ترس از دست دادن آن ها هستند!!

HMC

اخراجی موقت
من که ضد حال خوردم به قطر دادند میزبانی رو . حق ما بودش !!! باید یه مشهد میدادن . فینالش هم تو ورزشگاه قلعه ساختمــــــــــان میدادن . آخه نزدیک 1 میلیون نفر میتونن توش جا بکنن ! البرز میدونه !!! ازش بپرسین

paeeizan

اخراجی موقت

.
.
.
... ایشالله 100 سال زنده باشی دوست عزیز ولیکن
.
.
.
شاید خودت دار فانی رو زودتر از عزیزان وداع گفتی ..... چرا اینقدر مطمئن حرف میزینی از خودت؟