اهداء عضو از نظر اسلام و قرآن چگونه است؟

smahdih

عضو جدید
درود به همه

یه سوال داشتم

از اونجائیکه تو قرآن ذکر شده
1- تمام اعضاء و جوارح بدن انسان تو قیامت پاسخگو میشن شهادت به کارهایی میدن که کردیم
2- هر کی انسانی رو زنده کند مانند این است که تمام انسانها را زنده کرده است.

حالا اهداء عضوی که حق منه و میتونم باهاش گناه یا ثواب بکنم خوبه یا بده؟ یعنی این عضو اهداء شده که الان یکی دیگه داره استفادش رو میکنه باهاش گناه یا ثواب بکنن بازم بپای اهداء کننده نوشته میشه؟

سپاس

vatanparast

کاربر بیش فعال
درود به همه

یه سوال داشتم

از اونجائیکه تو قرآن ذکر شده
1- تمام اعضاء و جوارح بدن انسان تو قیامت پاسخگو میشن شهادت به کارهایی میدن که کردیم
2- هر کی انسانی رو زنده کند مانند این است که تمام انسانها را زنده کرده است.

حالا اهداء عضوی که حق منه و میتونم باهاش گناه یا ثواب بکنم خوبه یا بده؟ یعنی این عضو اهداء شده که الان یکی دیگه داره استفادش رو میکنه باهاش گناه یا ثواب بکنن بازم بپای اهداء کننده نوشته میشه؟

سپاس

فک میکنم خودت پلسخ خودت رو دادی ، در قیامت همون اعضا و جوارح شهادت میدن که انسانی رو از مرگ نجات دادی ، و خارج از بحث مذهب بزرگترین و بهترین انفاقی که هر فردی میتونه انجام بده همینه

smahdih

عضو جدید
درسته که اعضاء و جوارح شهادت میدن ولی اگه با همین اعضاء گناهی صورت بگیرد اون گناه بپای کی نوشته میشه؟

اصلا این اعضاء رو من حق دارم بعد مرگم به کسی هدیه بدیم ، مگه ماله منه که بتونم ببخشمش؟؟

سپاسگذار

vatanparast

کاربر بیش فعال
درسته که اعضاء و جوارح شهادت میدن ولی اگه با همین اعضاء گناهی صورت بگیرد اون گناه بپای کی نوشته میشه؟

اصلا این اعضاء رو من حق دارم بعد مرگم به کسی هدیه بدیم ، مگه ماله منه که بتونم ببخشمش؟؟

سپاسگذار

مال شما نیس پس مال کیه ؟ گناه از چی ناشی میشه و به چی لطمه میزنه ، گناه از اراده ناشی میشه و به روح لطمه میزنه ، اگر از جسم شما عضوی جدا بشه آیا روح هم جدا میشه؟ اگر اون عضو به کسی داده بشه و اون فرد گناه کنه آیا اراده شما دخیله ؟ یا اراده اون فرد؟ به روح شما لطمه میزنه یا به روح اون فرد؟

smahdih

عضو جدید
مال شما نیس پس مال کیه ؟ گناه از چی ناشی میشه و به چی لطمه میزنه ، گناه از اراده ناشی میشه و به روح لطمه میزنه ، اگر از جسم شما عضوی جدا بشه آیا روح هم جدا میشه؟ اگر اون عضو به کسی داده بشه و اون فرد گناه کنه آیا اراده شما دخیله ؟ یا اراده اون فرد؟ به روح شما لطمه میزنه یا به روح اون فرد؟

بنظرم مال ما نیست چون ما هیچ نقشی تو پدید آوردنش یا بدست آوردنش نداریم ما فقط میتونیم ازش محافظت (معنوی و مادی) کنیم .
اینکه با اراده گناه میکنیم و به روح لطمه میزنیم درسته ولی مثلا فرض کنید دستی رو اهداء میکنیم به یه نفر اگه این دست وسیله گناه بشه آیا همین دست نمیاد بگه که تو به من حق داشتی چرا دستی رو که تو هیچ دخلی توش نداشتی بخشیدی به یه نفر که باهاش گناه کنه - حالا بیا جواب پس بده ؟

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بنظرم مال ما نیست چون ما هیچ نقشی تو پدید آوردنش یا بدست آوردنش نداریم ما فقط میتونیم ازش محافظت (معنوی و مادی) کنیم .
اینکه با اراده گناه میکنیم و به روح لطمه میزنیم درسته ولی مثلا فرض کنید دستی رو اهداء میکنیم به یه نفر اگه این دست وسیله گناه بشه آیا همین دست نمیاد بگه که تو به من حق داشتی چرا دستی رو که تو هیچ دخلی توش نداشتی بخشیدی به یه نفر که باهاش گناه کنه - حالا بیا جواب پس بده ؟
اون دست با اراده ونیت شما گناه کرده.چطور فکر میکنید من و شما این رو میفهمیم و خدا نمیفهمه؟مطمئنا تو اون دنیا هر کسی رو با اعضا و جوارح خودش مهشور میکنه.مثل قضیه ای که تو قران هست(پرندگان حضرت ابراهیم)

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

سپاسگذار
این کهجمله اول درسته یا نه نمیدونم؟اصلا احتیاج به این کارار نیست.همه چی ثبت میشه.احتیاج به شهادت نیست.
بله که حق دارید.مال شماست دیگه.پس مال کیه؟مگه تو طول عمر تحت اراده شما نبوده؟مگه هر کاری خاستید نکردید باش.؟پس الانم دوس داشتید بخشیدینش.بهترین کاری که یه نفر میتونه بکنه همینه فکر کنم

بالا