[h=2]بقچه مرغ تركيه :[/h]
مواد لازم براي 6 نفر:
سينه مرغ 1 عدد
پنيرخامهاي 1 قاشق سوپخوري
ماست يكدوم پيمانه
رب 2 قاشق سوپخوري
سير 2 حبه
پياز 1 عدد
روغن به ميزان لازم
خمير پيتزا يا پيراشكي به ميزان لازم
زرده تخممرغ 1 عدد
طرز تهيه:
زعفران، نمك، فلفل، روغن زيتون، رب، سير، پنير، ماست و پياز را در مخلوط كن بزنيد تا كاملاً مخلوط شود. مرغ را در آن به مدت 2 ساعت بخوابانيد. 2ـ خمير نازكي تهيه كرده و به شكل دايره در ظرف مافين پهن كنيد. وسط ظرف مافين و خمير مواد مرغ را ريخته و خمير را مانند بقچه ببنديد. روي خمير را زرده تخممرغ زده بماليد. بقچه را نيم ساعت در فر روي حرارت 300 درجه فارنهايت يا 175 درجه سانتيگراد قرار دهيد.
نكته:
1ـ خمير بايد به شكل دايره باشد.
2ـ ظرف مافين را بايد در سيني فر قرار دهيد.
3ـ رويه بقچه حتماً بايد طلايي شود. براي اينكار ميتوانيد از گريل استفاده كنيد.
منبع : هنر آشپزی
مواد لازم براي 6 نفر:
سينه مرغ 1 عدد
پنيرخامهاي 1 قاشق سوپخوري
ماست يكدوم پيمانه
رب 2 قاشق سوپخوري
سير 2 حبه
پياز 1 عدد
روغن به ميزان لازم
خمير پيتزا يا پيراشكي به ميزان لازم
زرده تخممرغ 1 عدد
طرز تهيه:
زعفران، نمك، فلفل، روغن زيتون، رب، سير، پنير، ماست و پياز را در مخلوط كن بزنيد تا كاملاً مخلوط شود. مرغ را در آن به مدت 2 ساعت بخوابانيد. 2ـ خمير نازكي تهيه كرده و به شكل دايره در ظرف مافين پهن كنيد. وسط ظرف مافين و خمير مواد مرغ را ريخته و خمير را مانند بقچه ببنديد. روي خمير را زرده تخممرغ زده بماليد. بقچه را نيم ساعت در فر روي حرارت 300 درجه فارنهايت يا 175 درجه سانتيگراد قرار دهيد.
نكته:
1ـ خمير بايد به شكل دايره باشد.
2ـ ظرف مافين را بايد در سيني فر قرار دهيد.
3ـ رويه بقچه حتماً بايد طلايي شود. براي اينكار ميتوانيد از گريل استفاده كنيد.




منبع : هنر آشپزی