انواع سالادها

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=2] سالاد تن ماهی
[/h] مواد لازم:
سیب زمینی پخته - شوید تازه خرد شده - تن ماهی خرد شده - نمک و فلفل - تخم مرغ پخته خرد شده- سس مایونز
طرز تهیه : همه مواد بالا را با هم مخلوط می کنیم مثل الویه
( اندازه ها به دلخواه)
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=2] سالاد لوبیا و کالباس
[/h]


کالباس:٢٠٠ گرم
پیاز:٢ عدد
لوبیا چیتی:٢٠٠ گرم
فلفل دلمه ای:٢عدد
سرکه:٢ قاشق
رب:٢ قاشق
اول لوبیا چیتی رو از قبل خیس میکنیم و بعد با سرکه و آب و پیاز خرد شده می پزیم...نیمه های پختن لوبیاها رب رو به اون اضافه میکنیم( بهتره برای سهولت کار از زودپز استفاده بشه) کالباس و پیاز و فلفل دلمه را خلالی خرد میکنیم با سس مایونز آغشته کرده کنار میگذاریم...لوبیا که پخته شد و آب اون کاملا گرفته شد در ظرف میریزیم و مایه کالباس و پیاز و فلفل رو دور اون قرار میدیم...این سالاد به عنوان غذا هم قابل استفاده است


 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
سالاد پیازچه

سيب زمينی : نيم کیلو
پيازچه : 200 گرم
آبليمو و نمک : به مقدار لازم
تخم مرغ آبپز : 3 عدد
سس مايونز : 1 لیوان
شويد یا جعفری : 1 بسته


طرز تهیه :
سيب زمينی ها را پس از پختن رنده می کنيم تخم مرغ ها را رنده درشت می کنيم پيازچه را به ابعاد 1 سانت 1 سانت خورد کرده شويد و یا جعفری را خرد کرده همه مواد را با هم مخلوط می کنيم سس را با کمی آبليمو و نمک مخلوط کرده و به مواد فوق می افزاييم. سالاد را در ظرف مورد نظر کشيده روی آن را با سس مايونز صاف می کنيم و با پيازچه های درشت آن را تزيين می کنيم. و به مدت 2 ساعت داخل یخچال می گذاریم و بعد نوش جان
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=2] سالاد ماکارونی
[/h]
مواد لازم برای 4 نفر:

ماکارانی فرمی رنگی : یک بسته
کنسرو ذرت: یک بسته ( یا ذرت پخته شده خانگی دو پیمانه)
سوسیس خرد شده: پنج عدد
خیار شور نگینی خرد شده: سه پیمانه
سس مایونز: 300 گرم

اول ماکارانی فرمی رو پخته و آبکش می کنیم و میذاریم سرد بشه بعد داخل ظرفی میریزیم بعد ذرت و سوسیس و خیارشور خرده شده رو به ماکارانی اضافه می کنیم و بعد سس مایونز رو و بعد خوب هم میزنیم و میذاریم داخل یخچال سرد بشه و استفاده میکنیم.
نوش جــان


 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
سالاد الفتوش
این سالاد لبنانی هم بسیار خوش منظره است هم خوشمزه. امتحان کنید.



مواد لازم برای سالاد

کاهو خورد شده به قطعات درشت / یک بوته کوچک

خیار از وسط نصف شده و خورد شده به قطعات درشت/ ۴ عدد خیار متوسط

گوجه فرنگی خورد شده به قطعات درشت/ دو عدد گوجه فرنگی متوسط

نان لواش بریده شده به قطعات مربعی کوچک/ یک عدد نان لواش

رب انار/ نیم پیمانه

روغن


مواد لازم برای سس سالاد

روغن زیتون ۵ ق.غ

سرکه سیب ۱۰ ق.غ

نعنا خشک یک ق.م سرخالی

سماق قرمز یک ق.م سرخالی

نمک و کمی فلفل سیاه



مربع های نون لواش رو توی کمی روغن سرخ کنید و کنار بذارید.

با مخلوط کردن مواد سس ، سس رو درست کرده و کنار بذارید. برای درست کردن سس همه ی مواد رو توی یه شیشه ی تمیز که درش آب بند باشه بریزید و خوب تکون بدبد تا مخلوط شه.

مخلوط کاهو و خیار و گوجه خورد شده رو توی یه ظرف بریزیدو خوب با سس مخلوط کنید. توی ظرفی که می خواید سالاد بریزد یه لایه از این مخلوط بریزید و روش چند تیکه نون سرخ شده بذارید و روش رب انار بدین. دوباره یه لایه از این مخلوط و نون و رب انار تا آخر.

به همین سادگی!
منبع:
http://monnom.blogfa.com/post-113.aspx
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
سالاد نخود فرنگی


مواد برای 4 تا 6 نفر
نخود فرنگی 1 پیمانه
سینه مرغ 1 عدد
سیب زمینی 2 عدد
جعفری یک سوم پیمانه خرد شده
کاهو 4 برگ خرد شده
تخم مرغ 3 عدد آب پز
مواد برای سس سالاد
سس مایونز 1 پیمانه
آبلیمو یا سرکه یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل مقداری
ماست یا خامه 3 قاشق سوپ خوری
تخم مرغ آب پز 1 عدد
خیار شور 2 عدد
پیازچه 5 عدد
..........................
1 نخود فرنگی را پیزید سینه مرغ و سیبز منی هارا را پخته و به صورت مکعبی خرد کنید .جعفریو کاهو خرد شده را باهم مخلوط کنید و در ظرف مورد نظر بریزید .
2 .دو عدد از تخم مرغ ها را چهار قاج کنید و در وسط سالاد به صورت گل بچینید.تخم مرغ باقی مانده را وسط ان ها رنده کرده و هنگام سرو سس سالاد را روی ان بریزید.
طرز تهیه سس
سس مایونز . یا سرکه و نمک و فلفلو ماست یا خامه را با هم مخلوط کنید.تخم مرغ را رنده ریز کرده و خیار شور و پیازچه را هم بسیار ریز کنید و با تمام مواد سس مخلوط کنید.
سس سالاد همان سس هزار جزیزره میباشد که کرفس و سس تند از آن حذف شده..بهتر برای درست کردن سس همه مواد را در میکسر بریزد و سس را اماده کنید تا یکدست شود
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
سالاد اسفناج

اسفناج (مقدار نمیتونم بگم.من از این دسته ای های کوچیک 7تا استفاده کردم.فکر کنم نیم کیلو هم نشد)
سیب زمینی (5عدد متوسط)
تخم مرغ(2عدد)
گوجه فرنگی فیله شده(2 عدد متوسط)
ماست چکیده(3قاشق پر)
سس مایونز(1 قاشق سرخالی)
نمک و فلفل سیاه
(مواد فوق رو به دلخواه و سلیقه میتونید کم و زیاد کنید)

من سیب زمینی و اسفناج و تخم مرغ رو بخار پز کردم

سیب زمینی رو درشت خرد کردم و کمی نمک زدم و گذاشتم توی بخار پز
اسفناج رو هم شستم و درشت خرد کردم و اونم داخل بخارپز ریختم
تخم مرف ها رو هم با پوست گذاشتم داخل بخار پز
اینجوری هر 3 مواد با هم پخت

تخم مرغ ها را درشت خرد میکنیم
و میذاریم خوب خنک بشه
سیب زمینی و اسفناج هم بعد از پخت میذاریم خوب خنک بشه(توی فضای آشپزخونه)
بعد همه مواد فوق رو با هم مخلوط میکنیم و میذاریم توی یخچال تا خوب سرد بشه و طعم مواد به خورد هم بره
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
سالاد گوجه سبز

مواد لازم:
گوجه سبز 300 گرم
سیب زمینی پخته 4 عدد
ذرت پخته 150 گرم
نخود فرنگی پخته 150 گرم
هویج پخته 3عدد
گشنیز 100 گرم
پیازچه 50 گرم
سس مایونز 1پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
سیب زمینی ها و هویج ها را مکعبی خرد میکنیم
سبزی ها رو هم ریز خرد میکنیم
گوجه سبز ها رو هم خرد میکنیم
همه مواد را با هم مخلوط میکنیم
و به مدت 1-2 ساعت در یخچال میگذاریم و بعد سرو میکنیم



میتوانیم بجای سس مایونز از ماست موسیر استفاده کنیم
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
سالاد هندوانه

در روزهاي گرم سال، عصرانه نان و پنير و هندوانه بسيار دل*چسب است. اين سالاد تركيب هندوانه و پنير قديمي خودمان است كه شام رژيمي خوبي براي شب*هاي گرم تابستان است.

مواد لازم:


هندوانه كوچك يك عدد

پنير سفيد خرد شده سه قاشق غذاخوري

مغز گردوي خرد شده يك قاشق غذاخوري

مغز بادام*زميني يك قاشق غذاخوري

مغز پسته يا خلال پسته يك قاشق غذاخوري

طرز تهيه:
هندوانه را به صورت مكعب *هاي كوچك مي*بريم و تخمه*هاي آن*را خارج كرده، در ظرف مي*ريزيم.

روي آن *را كمي از پنير خرد شده و مغزها مي*ريزيم. به همين ترتيب ظرف سالاد را با هندوانه و پنير و مغز پر مي*كنيم

مواد به كار رفته در اين سالاد تقريبي است و شما مي*توانيد به دل*خواه، مقدار آن ها *را كم و زياد كنيد و از مغزهاي مختلف استفاده كنيد، حتي مغز تخمه.
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
سالاد تره بار کبابی

سالاد تره بار کبابی

مواد لازم (جهت 6-7 نفر)

2-3 عدد بادنجان قلمی
7-8 عدد پیاز متوسط
1 بته سیر سبز
3-4 عدد فلفل سبز تند
7-8 عدد فلفل دلمه ای سبز و قرمز
1 پیمانه جعفری یا گشنیز ، ساطوری درشت
1 پیمانه بادام ، مقشر ، خیسانده
یک قاشق مرباخوری زیره
2 عدد لیمو
3 قاشق سرکه انگور
2/3 پیمانه روغن زیتون
نمک

طرز تهيه :فر را روی 350 درجه سانتی گراد گرم کنید . پیاز و بادنجان را با پوست یکی یکی در ورق آلومینیوم ( فویل) بپیچید و 45 دقیقه در فر بگذارید . در این ضمن فلفل دلمه ای را 20 دقیقه و فلفل سیز تند و سیر را ( با ساقه سبز) 10 دقیقه در فر بگذارید . سپس همه این ها را از فر بیرون بیاوردید . پیازها را پوست بگیرید ، گوشت بادنجان را از پوست در آورید ، و تخم فلفل دلمه ای را بردارید . پیاز و فلفل سبز تند را روی تخته کار خرد کنید و با گوشت بادنجان در ظرف سالاد بپیچید .

سیر کباب شده را با زیره در هاون بکوبید . سپس لیمو را آب بگیرید و با سرکه و روغن روی سیر کوبیده بریزید و نمک بپاشید و مخلوط کنید . بادام را در کنار ظرف بگذارید ، و جعفری یا گشنیز را با خمیر سیر روی سالاد پخش کنید .
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
سالاد ناردو گلاس

سالاد ناردو گلاس

مواد لازم

سیب زمینی نیم کیلو
گوشت قرمز 250 گرم
پیازچه نسبتا درشت 7 تا 8 عدد
خیار شور درشت 3 تا 4 عدد
سس مایونز نمک و فلفل و ابلیمو و روغن زیتون به مقدار لازم

طرز تهیه

سی بزمینی را پوست گرفته و میپزیم ( فقط مواظب باشین خیلی نرم نشه ) بعد از خنک شدن سیب زمینی ها رو نگینی خورد میکنیم گوشت قرمز رو هم با یه پیاز و کمی نمک و فلفل یه تفت کوچولو میدیم و می پزیم و بعد خورد میکنیم پیازچه ها و خیار شو ر رو هم نگینی خورد میکنیم و تمام مواد رو مخلوط کرده و سس رو با مواد میکس میکنیم
این سالاد جدا از اینکه خوشمزه است تزیین زیبایی هم داره که شما بنا به سلیقه خودتون اونو تزیین کنین
برای تزیین سالاد از پوره سیب زمینی رنگی استفاده میکنیم

طرز تهیه پوره سیب زمینی

سیب زمینی نیم کیلو
شیر 1 لیوان
کره 50 گرم
نمک

سیب زمینی هاروبدون پوست ابپز میکنیم در حدی که نرم بشن و درون صافی میریزیم یا رنده کنین یا بکوبین یا از همون صافی با پشت چنگال رد کنین (کاملا له شه ) بعد همونطور داغ شیر و نمک وکره رو اضافه میکنیم رنگ دلخواه رو اضافه میکنیم و باقیف وماسوره روی سالاد رو تزیین میکنیم

 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
سالادآذری

سالادآذری

سیب زمینی پخته 2عدد بزرگ
دم پیازچه 1 دسته تازه ونازک
خیارشور 5عددکوچک
سس مایونز به مقدار لازم
جعفری ساطوری 2ق غ
دم پیازچه را با پیازش خوب میشوییم.وفقط قسمت وسط دم را ساطوری خرد میکنیم و با سیب زمینی که سرد ونگینی خرد شده مخلوط میکنیم و خیارشور خرد شده را با جعفری اضافه میکنیم وبه دلخواه سس میزنیم.بد نیس امتحان کنید
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
سالاد پنیر

سالاد پنیر

مواد لازم :
پنير 1 فنجان
كرفس خرد شده 1 فنجان
سيب 1 فنجان
هندوانه 1 فنجان
كشمش 0.5 فنجان
ماست ساده پر چرب 1 فنجان
خامه 0.5 فنجان
جعفري ساطوري شده قدري
آب ليموترش 3 قاشق سوپخوري
گوجه فرنگي 1 عدد
فلفل قدري
نمك قدري


طرز تهيه :


مخلوطي از يك ليوان پنير رنده شده و يكليوان خلال مغز كرفس , يك ليوان سيب درختي خلال شده يا ورقه شده يك ليوانهويج خلال شده خيلي نازك نصف ليوان كشمش سبز براي سس اين سالاد يك ليوانماست آب گرفته , نصف ليوان خامه كمي جعفري خرد شده دو سه قاشق سوپخوريآبليمو كمي نمك و فلفل .
مواد سس را مخلوط كرده سبزيجات را داخل آن مينمائيم نصف از پنير را اضافه كرده در ظرف گردي بشكل مخروط مي كشيم بقيهپنير را روي آن پاشيده و با يك عدد گوجه فرنگي كه بشكل گل درست شده تزئينميكنيم .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين سالاد براي 4 تا 6 نفر کافيست


 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
سالاد کاردینال

سالاد کاردینال

سيب زميني پخته شده: 4 عدد
كالباس یا سینه مرغ : 100 گرم
برنج دم کرده :5 قاشق غذا خوری
گردوی پوست گرفته نگینی: 3 قاشق غذا خوری
مغز کرفس:2عدد خلال
مغز کاهو:2عدد خلال(برگ های مغز کاهو هم میشه استفاده کرد)
خیارشور درصورت تمایل
سس و خامه و نمک
آبلیمو و فلفل در صورت تمایل
طرز تهیه:
سيب زميني ها بايد طوري پخته شده باشند كه له نشوند و بايد به صورت نگيني خورد شوند...خيار شور و كالباس( یا مرغ) رو هم به همين حالت خرد كرده و اضافه مي كنيم سپس برنج دم کرده و گردوی نگینی و مغز کرفس و کاهو را اضافه کرده سس وخامه را می افزاییم و درظرف تزیین میکنیم .
این سالاد جوری نیست که بشه ساندویچ باهاش درست کرد و به عنوان غذا ازش استفاده کرد . چون با داشتن سس و خامه و گردو یکم زود دل آدم و میزنه و نمیشه خیلی ازش خورد.. 8-}
تو مهمونیا خیلی میشه ازش استفاده کرد چون هرکس 1 الی 2 قاشق از این سالاد میخوره و با یه حجم کم از این سالاد میشه یه مهمونی بزرگ رو راه انداخت.
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
.:: سالاد مرغ گرم ::.

.:: سالاد مرغ گرم ::.

مواد لازم :

مرغ پخته و خرد شده : یک و نیم فنجان

کرفس خرد شده : یک فنجان

تخم مرغ پخته و خرد شده : سه عدد

نمک : نصف قاشق چای خوری

فلفل شیرین : به مقدار لازم

پیازچه خرد شده : دو قاشق سوپ خوری

خرده نان : یک و نیم فنجان

بادام خرد شده : نصف فنجان

آب لیمو : سه قاشق سوپ خوری

مایونز : سه چهارم فنجان

آب مرغ : دو فنجان

کره : یک قطعه


طرز تهیه :

تمام مواد را بجز خرده نان و کره با هم مخلوط کنید . یک ظرف را به کره آغشته کرده و مخلوط را داخل آن بریزید . خرده نانها را روی آن بریزید . کره را آب کرده و روی خرده نانها بریزید . به مدت نیم ساعت با حرارت 350 درجه فارنهایت آن را بپزید تا خرده نانها قهوه ای رنگ شوند .

 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
طرز تهیه سالاد جگر مرغ گرم با نان ماست و خردل

طرز تهیه سالاد جگر مرغ گرم با نان ماست و خردل



مواد لازم نان ماست و خردل:
نان حجمی یک عدد
پنیر چدار یا گودا 100 گرم
ماست ساده 4 قاشق غذاخوری
تخم خردل 2 قاشق غذاخوری
سس ورچستر شایر (سس سنتی انگلیسی) یک قاشق غذاخوری
سس فلفل تند به میزان لازم
سالاد پیاز قرمز کوچک یک عدد
خیار متوسط یک عدد
هویج یک عدد
لیموترش یک عدد
روغن زیتون بکر 2 قاشق غذاخوری
جعفری یک دسته کوچک
کاهو 200 گرم
جوانه 50 گرم
سرکه بالزامیک به میزان لازم
پنیر فتا 10 گرم


مواد لازم سس جگر:
ژامبون 2 ورقه
روغن زیتون به میزان لازم
جگر مرغ 400 گرم
سرکه قرمز 100 میلی لیتر
ماست 2 قاشق غذاخوری



روش تهیه:
1 - نان را ورقه کنید. دو طرف آن را کمی گریل کنید. پنیر چدار را در یک کاسه رنده کرده و با ماست، خردل، سس ورچستر و کمی سس فلفل مخلوط کرده و روی نان ها پخش کنید. نان ها را دوباره گریل کرده و در طبقه وسط فر برشته کنید.

2 - پیاز، هویج و خیار را ورقه کنید. در یک کاسه بریزید و لیمو و روغن زیتون را روی آن داده و نمک و فلفل بپاشید، جعفری خرد شده را روی آن بریزید.

2 قاشق غذاخوری روغن در تابه داغ کرده و ژامبون*های خرد شده و جگر مرغ را 8 دقیقه در آن سرخ کنید. نمک و فلفل پاشیده و سرکه را اضافه کنید. جگرها را آنقدر روی شعله ملایم بپزید تا سس غلیظ شود، سپس از روی شعله برداشته و ماست را داخل آن بریزید.

3 - برگ های خرد شده کاهو و جوانه را با پیاز، خیار و هویج مخلوط کرده و سرکه بالزامیک را روی آن بریزید.

4 - پنیر فتا را خرد کرده و روی سالاد بدهید. نان*های برشته را با سالاد سرو کرده و سس جگر را کنار آن بگذارید.
 

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
این سالادها را امتحان کنید

این سالادها را امتحان کنید

سالاد شیرازی، محبوبترین سالاد ایرانی

پیمونه: تنوع سالاد در آشپزی ایرانی بسیار کم است . اما سالاد شیرازی مشهورترین و محبوبترین سالاد ایرانیست که در کنار بسیاری از غذاهای ایرانی جایگاهی همیشگی دارد . سالاد شیرازی با توجه به نوع خرد کردن مواد(ریز و یک دست) معمولا وقت گیر است ولی در پایان کار این جمله که "ارزش این همه دقت و ظرافت را دارد." معمولا بر زبان آشپز ایرانی جاری میگردد.


مواد لازم:


  • خیار متوسط ... 3 عدد
  • گوجه فرنگی متوسط ... 2 عدد
  • پیاز متوسط ... 2 عدد
  • آبلیموی یا آبغوره ... نصف استکان
  • نمک و فلفل سیاه ... کمی
  • نعنا خشک ... 1 قاشق مربا خوری



طرز تهیه:


1- گوجه ، خیار و پیاز را به دقت و به کمک یک چاقوی تیز یکنواخت و ریز خرد کنید.

2- ترشی این سالاد در اصل آب غوره است اما میتوان از آب لیمو هم استفاده کرد.

3- نعنا خشک را روی سالاد ریخته آب غوره را اضافه کرده و نمک و فلفل سالاد را اندازه کنید.

4- میتوانید مقداری روغن زیتون هم روی سالاد بدهید.

5- پس از مخلوط کردن مواد سالاد را نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کمی مزه مواد در هم تاثیر کند.





سالادهای خوشمزه پاییزی

برترین ها: در این مطلب دستور تهیه چندین سالاد را برایتان نوشته‌ایم که برای شام گزینه‌های مناسبی هستند. برخی از مواد لازم آنها نیز مختص پاییز است و از جمله می‌توان به کدوحلوایی اشاره کرد.

سالاد کدوحلوایی

• تعداد: 6 نفر

• زمان تهیه: 20 دقیقه

• زمان خواباندن در مواد: 1 تا 4 ساعت

• زمان پخت: 30 دقیقه

مواد لازم

• یک پیمانه آب پرتقال

• 3 قاشق غذاخوری شیره افرا

• 1.5 قاشق غذاخوری پودر خردل

• یک قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده

• 600 گرم کدوحلوایی خرد شده

• روغن

• نصف قاشق چایخوری نمک

• ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه

• 1/3 پیمانه روغن زیتون

• 6 پیمانه کاهو یا کلم

• یک عدد کاسنی قرمز کوچک

• نصف پیمانه پسته

• 85 گرم پنیر بز خرد شده



طرز تهیه

1. برای درست کردن چاشنی، در یک کاسه کوچک، آب پرتقال، شیره افرا، پودر خردل و زنجبیل را با یکدیگر مخلوط کنید. نصف پیمانه از مخلوط را کنار بگذارید.

2. برش‌های کدوحلوایی را درون کیسه پلاستیکی بزرگ بریزید و آن را درون کاسه بزرگ قرار دهید. چاشنی زنجبیل را روی آنها بریزید. در کیسه را ببندید و به مدت 1 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید تامزه‌دار شوند.

3. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید. قالب مورد نظر را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.

4. کدوها را آبکش کنید. سپس آنها را درون قالب بچینید. قالب را به مدت 26 تا 30 دقیقه درون فر بگذارید تا کدوها کاملا طلایی و برشته شوند. سپس از فر خارج کنید.

5. برای تهیه سس، در یک کاسه کوچک، چاشنی باقی‌مانده، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. به تدریج روغن اضافه کنید. دو تا 3 قاشق غذاخوری از سس را روی کدوهای گرم بریزید و هم بزنید.

6. در یک کاسه بزرگ، کاهو، کاسنی فرنگی و نیمی از پسته‌ها را با هم مخلوط کنید. نیمی از سس را اضافه کنید. کدوهای برشته را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید. روی آنها پسته باقی‌مانده و پنیر بز بریزید. بقیه سس را نیز اضافه کنید.


سالاد ذرت و برنج

• تعداد: 10 تا 12 نفر

• زمان تهیه: 20 دقیقه

• زمان خنک شدن: یک ساعت

• زمان پخت: 3 دقیقه

مواد لازم

• 4 خوشه بلال تازه

• یک و نیم پیمانه برنج پخته و سرد شده

• 450 گرم گوجه فرنگی گیلاسی دو نیم شده

• یک عدد پیاز قرمز کوچک، خلالی برش دهید

• یک عدد فلفل چیلی

• دو قاشق غذاخوری سرکه برنج

• دو قاشق غذاخوری روغن زیتون

• کمی سس سالاد



طرز تهیه

1. دانه های ذرت را با چاقو جدا کنید و آنها را بشویید. درون آب و نمک آنها را حدود سه دقیقه بپزید. آبکش کنید و کناری بگذارید تا سرد شوند.

2. برنج پخته شده، گوجه فرنگی، پیاز و فلفل چیلی را با هم مخلوط کنید. آنها را روی ذرت داخل ظرفی که می خواهید سرو کنید بریزید.

3. سرکه و روغن زیتون را اضافه کنید. سپس، نمک و فلفل بزنید تا طعم بگیرند. سپس سرو کنید.


فرانسوی

• تعداد: 6 نفر

• زمان تهیه 25 دقیقه

• زمان پخت: 8 دقیقه

مواد لازم

• 5 عدد سیب‌زمینی کوچک

• یک پیمانه لوبیا سبز پخته و خردشده

• دو قاشق غذاخوری سرکه سفید

• دو قاشق غذاخوری روغن زیتون

• یک قاشق غذاخوری ترخون تازه

• یک قاشق چایخوری عسل

• ¼ قاشق چایخوری نمک

• ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه

• 4 پیمانه کاهوی خرد شده

• 3 عدد تخم‌مرغ سفت و خرد شده

• نصف پیمانه خیار خرد شده

• ¼ پیمانه زیتون

• 3 عدد تربچه خرد شده

• دو قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده



طرز تهیه

1. در یک قابلمه متوسط، آب را بگذارید بجوشد و سیب‌زمینی و لوبیا سبز را به آن اضافه کنید و به مدت 5 تا 8 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. سپس آنها را آبکش کنید. سپس آنها را درون کاسه‌ای از آب یخ بریزید تا مراحل پخت آن متوقف شود و دوباره آبکش کنید.

2. برای تهیه سس سرکه و روغن زیتون، در یک شیشه سرکه، روغن زیتون، عسل، نمک و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید. در شیشه را ببندید و آنها را هم بزنید تا کاملا با یکدیگر مخلوط شوند.

3. در یک کاسه بزرگ، سیب‌زمینی، لوبیا سبز، کاهو، تخم‌مرغ، خیار، زیتون، تربچه و پیازچه را با یکدیگر مخلوط کنید. سس سرکه و روغن زیتون رابه آنها اضافه کنید و هم بزنید.


سالاد سالمون کبابی

• تعداد: 6 نفر

• زمان تهیه: 20 دقیقه

• زمان گریل شدن: 8 دقیقه

مواد لازم

• 6 عدد فیله سالمون 140 گرمی

• 450 گرم سیب‌زمینی زرد خرد شده

• 225 گرم لوبیا سبز

• نصف پیمانه روغن زیتون

• 1/3 پیمانه سرکه سفید

• 3 قاشق غذاخوری رزماری تازه

• یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

• 3 حبه سیر رنده شده

• یک قاشق چایخوری نمک

• نصف قاشق چایخوری ادویه فلفل-لیمو

• 6 پیمانه سبزیجات سالاد

• دو عدد گوجه‌فرنگی خلالی

• دو عدد فلفل دلمه‌ای خلالی

• 3 عدد تخم‌مرغ آب‌پز و سفت چهارقاچ شده

• 2/3 پیمانه زیتون



طرز تهیه

1. سیب‌زمینی‌ها را در آب و نمک حدود 20 دقیقه آب‌پز کنید. لوبیاسبزها را نیز در همان قابلمه بپزید تا کمی نرم شوند. سپس آنها را با آب سرد آبکش کنید و درون آب یخ بیندازید تا روند پخت آنها تمام شود.

2. سپس سیب‌زمینی‌ها را چهارقاچ کنید. آنها را درون کاسه بزرگ بریزید. در یک شیشه خالی مربا، نصف پیمانه روغن زیتون و سرکه را با هم مخلوط کنید. در شیشه را ببندید و خوب هم بزنید. آنها را روی سیب‌زمینی‌ها بریزید و هم بزنید. سپس کنار بگذارید.

3. لوبیا سبزها را نیز آبکش کنید و کنار بگذارید.

4. در یک کاسه کوچک، رزماری، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون، سیر، نمک و ادویه فلفل-لیمو را با یکدیگر مخلوط کنید. ماهی‌ها را بشویید و خشک کنید. روی آنها مخلوط رزماری بریزید.

5. فیله‌ها را روی کباب‌پز روی حرارت ملایم قرار دهید و 8 تا 12 دقیقه بپزید تا طلایی شوند.

6. سبزیجات سالاد را درون مخلوط سیب‌زمینی بریزید و هم بزنید. سپس آنها را درون دیس بکشید. روی آنها لوبیا سبز، گوجه‌فرنگی، فلفل دلمه‌ای، تخم‌مرغ و زیتون قرار دهید. سالمون‌ها را روی سالاد بگذارید و بقیه مخلوط سرکه و روغن را روی آنها بپاشید.


سالاد گوجه فرنگی-ریحان

• تعداد: 6 نفر

• زمان تهیه: 30 دقیقه با دمای 425 درجه فارنهایت

مواد لازم

• یک عدد نان فرانسوی متوسط

• دو قاشق غذاخوری روغن زیتون

• دو حبه سیر رنده شده

• یک عدد کاهوی کوچک خرد شده (6 پیمانه)

• سه پیمانه برگ تازه ریحان

• دو پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی دو نیم شده

• نصف پیمانه دانه کاج شیرین شده

• 60 گرم پنیر پارمسان



طرز تهیه

1. سس لیمو تهیه کنید و آن را کنار بگذارید.

2. فر را با دمای 425 درجه گرم کنید. باگت را از طول دو نیم کنید. در یک کاسه کوچک، روغن زیتون و سیر را با هم مخلوط کنید. آنها را با قلم مو روی تکه های باگت بمالید. هر تکه نان را به 3 یا 4 تکه تقسیم کنید. آنها را داخل سینی فر بچینید و به مدت سه تا 5 دقیقه بپزید تا برشته شوند. آنها را کناری بگذارید تا خنک شوند.

3. در یک کاسه بزرگ، برگ های کاهو و ریحان را با هم مخلوط کنید. در کاسه شیشه ای بلند، لایه به لایه برگ های سبز، گوجه فرنگی، دانه های کاج و پنیر را بریزید. آنها را با نان های تست شده و سس لیمو سرو کنید.

سس لیمو

مواد لازم

• نصف پیمانه روغن زیتون

• یک قاشق چایخوری پوست رنده شده لیمو

• 1/3 پیمانه آب لیموترش

• 4 حبه سیر رنده شده

• یک قاشق چایخوری شکر

• ¼ قاشق چایخوری نمک

• ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه

طرز تهیه

1. در یک کاسه بزرگ، همه مواد را با هم مخلوط کنید.


سالاد ذرت شیرین

• تعداد: 8 نفر

• زمان تهیه: 35 دقیقه

مواد لازم

• نصف پیمانه سرکه سیب

• ¼ پیمانه شکر

• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه

• 4 خوشه بلال

• نصف پیمانه پیاز قرمز خرد شده به اندازه ذرت ها (به مدت 20 دقیقه در آب یخ بخیسانید و سپس آن را کاملا خشک کنید)

• نصف پیمانه خیار، با پوست به اندازه پیازها خرد کنید

• نصف پیمانه فلفل شیرین نارنجی یا قرمز

• 3 قاشق غذاخوری جعفری ریز شده

• یک قاشق غذاخوری برگ های ریحان

• یک قاشق غذاخوری فلفل تند خرد شده

• نصف قاشق چایخوری نمک دریایی



طرز تهیه

1. برای تهیه سس، در یک کاسه شیشه ای، سرکه، شکر، یک قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید تا شکر حل شود.

2. برای تهیه خود سالاد، دانه های بلال را جدا کنید. در یک کاسه بزرگ همه مواد به غیر از نمک دریایی را با یکدیگر مخلوط کنید.

3. برای سرو، سالاد را در ظرف موردنظر بریزید. روی آن نصف قاشق چایخوری نمک دریایی بریزید. سس را اضافه کنید. سالاد را سریع میل کنید زیرا خیار و گوجه فرنگی سریع آب می اندازند.





فتوش، سالادی باطعم متفاوت


مجله سیب سبز:
سالادي با طعم‌هاي متنوع ، تازه، ترد و سالم. يك سالاد عربي كه حس متفاوتي را براي‌تان به وجود مي‌آورد. براي تهيه اين سالاد احتياج به نان عربي پيتا يا نان مديترانه‌اي داريد. نگران نباشيد، اگر اين نان را پيدا نكرديد مي‌توانيد از نان تافتون يا لواش استفاده كنيد.





  • نان مديترانه‌اي: يك بسته
  • روغن: كمي
  • گوجه‌فرنگي: دو عدد
  • خيار: يك عدد
  • پياز قرمز: يك عدد
  • تربچه: پنج عدد
  • كاهو كوچك: يك عدد
  • نعناع تازه: مقداري
  • سير: يك عدد
  • ليمو ترش: سه عدد
  • نمك و فلفل: مقداري

طرزتهیه:

1. يك عدد نان مديترانه‌اي را به صورت مربع‌هاي كوچك برش دهيد، سپس در روغن داغ سرخ كنيد تا برشته شود. نان سرخ شده را روي دستمال قرار دهيد تا روغن اضافي از بين برود.

2. اگر نمي‌خواهيد از روغن استفاده كنيد مي‌توانيد نان را در فر با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت پنج دقيقه قرار دهيد تا برشته بشود. دو عدد گوجه‌فرنگي و يك عدد خيار را با پوست يا بدون پوست و يك عدد پياز قرمز را نگيني خرد كنيد و در كاسه‌اي بريزيد.

3. پنج عدد تربچه را باريك اسلايس كرده و اضافه كنيد. يك عدد كاهوي كوچك با برگ‌هاي تازه و سبز روشن را درشت خرد كرده و اضافه كنيد. يك مشت برگ نعناع تازه هم داخلش بريزيد و با هم مخلوط كنيد. در انتها نان برشته را نيز اضافه كنيد.

نکات:

- توجه داشته باشيد سس اين سالاد را بايد هنگامي كه قصد سرو داريد به سالاد اضافه كنيد در غير اين‏صورت سالاد پژمرده شده و كيفيتش را از دست مي‌دهد.

- براي تهيه سس اين سالاد، آب دو تا سه عدد ليموترش تازه را با يك فنجان روغن زيتون و يك عدد سير له شده يا رنده شده و يك قاشق غذاخوري سماق و يك‌دوم قاشق چاي‌خوري زيره سبز و كمي نمك و فلفل مخلوط و به سالاد اضافه كنيد.





سالاد میگو، برای مهمانی های رودربایستی دار

مجله سیب سبز: این سالاد برای مهمانی های رودربایستی دار یک پیشنهاد ایده آل است.



مواد لازم:


  • ميگو: هشت عدد متوسط
  • آبليمو: يك قاشق غذاخوري
  • كاهو: چهار برگ متوسط
  • ذرت كنسروي: يك‌سوم پيمانه
  • كلم بروكلي: يك‌دوم پيمانه
  • فلفل قرمز: يك عدد
  • گوجه گيلاسي: پنج عدد
  • پيازچه: دو عدد متوسط
  • پياز: يك عدد كوچك
  • كنجد: مقداري براي تزئين
  • نمك و فلفل: به ميزان لازم

مواد لازم براي تهیه سس:


  • سركه سفيد: يك‌دوم پيمانه
  • سس خردل: يك قاشق مرباخوري
  • فلفل سياه و نمك: به ميزان لازم
  • روغن زيتون بكر: يك‌دوم پيمانه

روش تهیه:

1. ميگو‌ها را بشوييد و كمر ميگو‌ها را تميز كنيد. آنها را با مقداري آب و يك قاشق آب ليموترش و كمي نمك مدت چهار دقيقه بپزيد و بعد آبكش كنيد و كنار بگذاريد تا سرد شوند.

2. پياز را به صورت حلقه‌‌اي و پيازچه و فلفل قرمز را به صورت مورب برش بزنيد و كنار بگذاريد. كاهو و كلم بروكلي را بشوييد و به اندازه دلخواه خرد كنيد و همه مواد را درون يك كاسه بزرگ بريزيد.

3. حالا زمان درست كردن سس خوشمزه اين سالاد است. براي درست كردن سس همه مواد به غير از روغن زيتون را داخل مخلوط كن بريزيد و دستگاه را روشن كنيد.

4. همزمان كه دستگاه روشن است روغن زيتون را به آن اضافه كنيد تا خوب با مواد مخلوط شود. بعد از سه دقيقه كه مواد با هم خوب مخلوط شدند، سس را روي سالاد بريزيد و در آخر با مقداري كنجد روي آن را تزئين كنيد.



با این سالاد سفره تان را زیباتر کنید

پارسه گرد:

مواد لازم:


  • گوجه سفت و بزرگ : 4 عدد
  • پیاز قرمز : 4 عدد
  • سیب زمینی : 3 عدد
  • رازیانه کوچک : یک پیاز
  • خیار : یک عدد
  • شاهی : ⅓1 پیمانه
  • روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری
  • سرکه : 2 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش : یک قاشق غذاخوری
  • خردل : یک قاشق چای‎خوری
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل‌سیاه تازه آسیاب شده : به مقدار لازم
طرز تهیه:





1. شاهی را به شکل قطعات باریک خرد کنید. پیاز رازیانه کوچک، آن را به قطعات چوب کبریت‎های 3.5 سانتی‎متری برش دهید و ساقه‎های برگ دار رازیانه را برای تزیین گوجه‎ها نگه دارید.

2. دانه‎های خیار را درآورده و به قطعاتی به اندازه چوب کبریت‎های 3.5 سانتی‎متری برش دهید.پیاز قرمز را پوست بگیرید و به شکل حلقه‎های باریک خرد کنید.

3. سیب زمینی‎ها را در تابه‎ای کوچک قرار دهید و به قدری آب نمک در تابه بریزید که روی سیب زمینی‎ها را بپوشاند. آب را به جوش آورده و برای 12 تا 15 دقیقه سیب زمینی‎ها را بپزید تا وقتی که چنگال را در آنها فرو می‎برید نرم باشند. تابه را از روی حرارت بردارید و سیب زمینی‎ها را به ظرفی از آب و یخ منتقل کنید تا سرد شوند.

4. بعد از سرد شدن سیب زمینی‎ها، آنها را خشک کنید و به تکه‎هایی به طول 3.5 سانتی‎متر برش دهید.سر گوجه‎ها را ببرید و دور بیاندازید. با استفاده از قاشق دانه‎های گوجه‎ها را بیرون آورده و دور بیاندازید. گوجه‎ها را کنار بگذارید.

5. در کاسه‎ای کوچک خردل، سرکه و آب لیمو را به هم بزنید. سپس به موادتان نمک و فلفل اضافه کنید. روغن‌زیتون را افزوده و به آرامی هم بزنید. سس به دست آمده را کنار بگذارید.در کاسه‎ای با اندازه متوسط سیب زمینی‎ها، رازیانه، خیار، شاهی و پیاز را ترکیب کنید.

6. سس را افزوده و به آرامی هم بزنید تا با مواد ترکیب شود. سالاد را بین گوجه‎ها تقسیم کرده و با ساقه‎های رازیانه آنها را تزئین کنید.


[h=1]طعم خاص سالاد روسی
[/h]مجله سیب سبز:



مواد لازم سالاد


  • ژامبون مرغ: نیم کیلوگرم
  • سینه مرغ: یک عدد کامل
  • هویج: سه عدد بزرگ پخته‌شده
  • سیب‌زمینی استانبولی: 10 عدد پخته شده
  • نخود فرنگی: یک قوطی کنسرو
  • ذرت: یک قوطی کنسرو
  • ترب سفید: یک عدد بزرگ
  • خیارشور: به مقدار دلخواه
  • زیتون: به مقدار دلخواه

مواد لازم چاشنی سالاد


  • مایونز: پنج قاشق غذاخوری
  • لیموترش تازه: یک عدد
  • خامه: یک بسته کوچک
  • ترخون: یک فنجان خردشده

مواد لازم برای تهیه ملحقات دیگر


  • گاناچه ( 114 گرم شکلات با شیرینی متوسط، نصف پیمانه خامه)
  • کرم تزئین (یک و نیم پیمانه تافی آب کرده، دو بسته تافی آب نشده)

روش تهیه

1. ابتدا سیب‌زمینی استانبولی، سینه مرغ و هویج را جداگانه بپزید. بعد از اینکه همه این مواد کاملا خنک شد آنها را به شکل مکعبی ببرید. سپس خیارشور و ترب را نیز به همان شکل مربعی ببرید. مواد را مخلوط کرده و نخودفرنگی و ذرت را به آن اضافه کنید. سالاد را داخل یخچال بگذارید تا کاملا خنک شود. حالا نوبت آماده کردن سس سالاد است.

نکته1: می‌توانید کالباس و هویج را از سالاد حذف کنید. به این ترتیب رنگ سالاد شما تغییر کرده و بیشتر سبز- سفید می‌شود.

نکته 2: زیتون را هم می‌توانید کنار سالاد بگذارید تا اگر کسی دوست داشت به سالادش اضافه کند چراکه بعضی‌ها طعم زیتون را دوست ندارند.

روش تهیه سس سالاد

1. مایونز و خامه را خوب هم بزنید تا مخلوط یکنواختی به‌دست بیاید. آبلیمو را با ترخون مخلوط کرده و به مایونز و خامه اضافه کنید. حالا سالاد را از یخچال درآورده و آن را با سس خوب مخلوط کنید. دوباره سالاد را داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.

نکته 1: طعم اصلی این سالاد ترش‌مزه نیست بنابراین می‌توانید لیموترش را از سس حذف کنید.

نکته 2: اگر دوست ندارید کالری سالادتان بالا برود، می‌توانید خامه یا سس را حذف کرده و فقط یکی از آنها را مصرف کنید.

نکته 3: می‌توانید سس را هم به سالاد اضافه نکنید و هر شخص بسته به میزان علاقه‌اش به سالاد سس اضافه کند.

نظر متخصص تغذیه چیست ؟

تندرستی استانبولی

سیب‌زمینی به بی‌رگ بودن معروف است اما واقعیت این نیست! چراکه سیب‌زمینی استانبولی سرشار از ویتامین C است. این خوراکی اگر با پوست پخته و مصرف شود هم مواد غذایی آن بهتر و بیشتر حفظ می‌شوند و هم با خوردن سیب‌زمینی با پوست، فیبر مورد نیاز بدن نیز تامین می‌شود. این خوراکی منبع پتاسیم است بنابراین با خوردن آن پمپ سدیم- پتاسیم بدن تنظیم شده و مشکل فشار خون بالا کنترل می‌شود.

نظر متخصص طب سنتی چیست ؟

اشتهاآور طبیعی

ترب سفید، طعم تندی دارد. همان تندی نشان‌دهنده وجود ترکیبات سولفوری در آن است. این ترکیب خاص علاوه بر ایجاد طعم تند، اشتهاآور است. طبع ترب، گرم و خشک است. بنابراین برای افرادی که مزاج سرد و سرد و تر دارند، مفید است. این سبزی سرشار از فیبر است، بنابراین به عملکرد بهتر دستگاه گوارش کمک می‌کند. ترب سرشار از سدیم است بنابراین با خوردن آن بخشی از نیاز بدن به سدیم، به‌ویژه نوع سالم آن برطرف می‌شود.

طعم تند، طعم سلامتی

آنهایی که علاقه خاصی به خوردن کوفته دارند یا عاشق سبزی خوردن هستند، ترخون را فراموش نمی‌کنند. این سبزی تندی خاصی دارد. برگ‌های آن هم شکل خاصی دارد که برای تزئین سالاد و سبزی می‌توان از آن استفاده کرد. این سبزی ویژگی‌های تغذیه‌ای فراوانی دارد.

آهن: اگر مبتلا به کم‌خونی هستید، ترخون یکی از بهترین سبزی‌ها برای رفع این مشکل است. مصرف روزانه نصف فنجان ترخون خردشده نیاز بدن به آهن را تامین می‌کند.

ویتامین C: ترخون سرشار از این آنتی‌اکسیدان مفید است بنابراین با خوردن روزانه چند برگ از آن دیگر نباید نگران سرماخوردگی‌ باشید. حتی بخور آن نیز می‌تواند حال‌تان را خوب کند.

ویتامین A: ترخون سرشار از ویتامین A است. این ویتامین برای حفظ سلامت چشم و پوست عالی است. البته مالیدن کوبیده ترخون روی پوست نیز باعث طراوت و شادابی آن می‌شود.

طعم‌دهنده: افراد مبتلا به فشار خون می‌توانند با خوردن روزانه یک فنجان دمنوش ترخون، فشار خون‌شان را کنترل کنند. دلیل آن نیز پتاسیم موجود در این گیاه است. علاوه براینکه به دلیل طعم خاصی که دارد، می‌توان از آن به‌عنوان طعم‌دهنده استفاده کرد.

ضدالتهاب: ترخون داروی طبیعی ضدالتهاب است بنابراین مصرف آن باعث کنترل نشانه‌های التهاب می‌شود. افراد مبتلا به رماتیسم یا افرادی که به هر دلیل دچار نوعی التهاب هستند، با خوردن این سبزی مشکل‌شان کنترل خواهد شد.

زیتون: زیتون سرشار از اسید چرب غیراشباع بوده و مصرف آن به کاهش و کنترل میزان کلسترول خون کمک می‌کند. هویج حاوی کاروتن است بنابراین مصرف آن برای حفظ سلامت چشم مناسب است.



سالاد بلوچیز با ژامبون

پارسه گرد: ارزش غذایی سالاد بلوچیز با ژامبون دودی و سس خردل در هر وعده شامل 559 کیلوکالری، 14.6 گرم کربوهیدرات، 1.9 گرم قند، 43.9 گرم چربی، 13.4 گرم چربی اشباع شده و 24.9 گرم پروتئین است.



  • مناسب برای :8 نفر
  • زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت
مواد لازم:

  • ژامبون دودی: 250 گرم
  • پنیر بلوچیز: 100 گرم
  • نان تست: 2 برش ضخیم
  • برگ منداب یا اسفناج: 1 دسته بزرگ
  • کلم قرمز: 1 پیمانه
  • گردو: ½ پیمانه
  • پیازچه تازه: 1 دسته
  • روغن زیتون خالص: 7 قاشق غذاخوری
  • سرکه انگور قرمز: 2 قاشق غذاخوری
  • سس خردل دیژون: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه:

1. یک تابه بزرگ را روی شعله زیاد قرار دهید و زمانی که گرم شد، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید. ژامبون‌ها را به تکه‌های 1 سانتی‌متری ببرید و در روغن زیتون تفت دهید. شعله را کم کنید و نان‌های تکه شده - به اندازه مربع های 1 سانتی‌متری - به تابه اضافه کنید. به مدت 3 دقیقه آن‌ها را باهم تفت دهید تا نان‌ها تست و طلایی شوند.

2. برای تهیه سس باقی روغن زیتون، سرکه انگور قرمز، خردل دیژون و مقداری نمک و فلفل را در ظرفی بریزید که قابلیت بسته شدن داشته باشد و ظرف را تکان دهید تا تمام مواد باهم مخلوط شوند.

3. برگ‌های سالادی را در ظرفی بریزید و کلم‌های خرد شده را روی آن‌ها قرار دهید و سس را بریزید. سپس قسمت بیشتر گردو و پیازچه ریز خرد شده و تمام مخلوط نان و ژامبون را روی آن‌ها قرار دهید. با دست تمام مواد را با هم مخلوط کنید.

4. از یک چاقوی تیز استفاده کنید، پنیر بلوچیز را برش بزنید و روی سالاد قرار دهید. سپس باقیمانده گردو و پیازچه را روی سالاد بریزید.

برترین ها





 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
سالاد میوه سن ژویر

سالاد میوه سن ژویر

مهم*ترین نكته*ای كه باید در پختن میوه رعایت كنید این است كه چه میزان شكر باید به آن اضافه كنید. من شما را به بهترین نحو راهنمایی می*كنم ولی به*عنوان مثال به یاد داشته باشید میوه*ای كه كاملا رسیده یا شیرین است نیاز كمتری به شكر دارد پس قبل از شروع كار میوه را تست كنید تا زیادی شیرین نشود.



مواد لازم برای 4 نفر:

زردآلو، گلابی،* توت*فرنگی، هلو و ریواس: 750 گرم
شكر: به میزان لازم

روش تهیه:

تمام میوه*هایی را كه دارید شسته،* هسته آنها را در بیاورید و بعد خرد كنید. سپس، میوه*ها را داخل قابلمه ریخته و به آن شكر اضافه كنید. (من همیشه 3قاشق پر چای*خوری شكر را با ریواس و 2قاشق سرپر را با بقیه میوه*ها مخلوط می*كنم) مجددا میوه*ها را مزه كنید، كمی آب درون قابلمه ریخته و بگذارید تا به جوش آید. در قابلمه را به صورت كج روی آن قرار دهید تا با بخارآب میوه*ها نرم شوند. هنگامی كه میوه*ها كاملا نرم شدند، در را برداشته و بگذارید تا آب آن تبخیر شود.




بعد آن را به صورت جداگانه در هر ظرف ریخته و كمی شكر كنار آن برای سرو كردن قرار دهید. این میوه*ها را می*توانید با ماست محلی، كنار صبحانه یا حتی استیك سرو كنید؛ پس احساس خوب خود را از خوردن آن از دست ندهید.
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
موزش سالاد استونا یک سالاد دلچسب پاییزی

موزش سالاد استونا یک سالاد دلچسب پاییزی



این سالاد فوق العاده خوشمزه است و علاوه بر مزه ی خوبی که دارد برای سرماخوردگی های پاییزی هم خیلی مناسب است چون کلم بروکلی عفونتهای گلو و ریه را درمان میکند هم چنین برای درمان سرفه های خشک کاربرد دارد.
مواد لازم برای تهیه استونا :
کاهو ۱۰۰ گرم

کلم بروکلی ۱۰۰ گرم

گل کلم ۱۰۰ گرم

آبلیمو دو قاشق

نعنا خشک یک قاشق
چایخوری
کرفس سه ساقه

هویج دو عدد

سرکه سیب و روغن زیتون از هر کدام سه قاشق


طرز تهیه استونا :
ابتدا سبزیجات را کاملا شسته در ظرفی کاهو چینی را پس از ورق کردن دور تا دور ظرف بچیند. کلم بروکلی، گل کلم، کرفس و هویج را درشت خرد کرده و در ظرف بریزید سپس سس را روی آن ریخته سرو کنید. برای درست کردن سس ، سرکه سیب، آبلیمو، روغن زیتون و نعنا را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید سپس روی سالاد بریزید.
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
طرز تهیه سالاد کاپریس

طرز تهیه سالاد کاپریس



مواد لازم :
پنیر موزارلا
گوجه فرنگی
سس سویا
ریحان
روغن زیتون
سرکه سیب
نمک
فلفل سیاه
طرز تهیه :
گوجه فرنگی و پنیر را ورقه ورقه ببرید و درون ظرف یکی در میان بچینید سس سویا ، ریحان ، روغن زیتون ، سرکه سیب ( می توان از سرکه دیگری هم استفاده کرد ) و نمک را با هم مخلوط کنید و روی پنیر ها یریزید.
فلفل و ریحان را روی مواد بپاشید .
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
سالاد نیس ( سالاد فرانسوی )

سالاد نیس ( سالاد فرانسوی )




سالاد نیس یا نیسوآز یک سالاد فرانسوی که در بندر نیس بیشتر رایج است.

مواد لازم : براي دو نفر

ماهي شور 100 گرم لوبيا سبز پخته شده 150 گرم زيتون سياه 60 گرم مرغ پخته 100 گرم كاهو خرد شده 100 گرم كنسرو تن ماهي يك قوطي تخممرغ پخته يك عدد پياز نگيني شده يك عدد گوجهفرنگي چهار قاچ يك عدد فلفل سبز تند ساطوري دو عدد ليموترش دو عدد سيبزميني پخته يك عدد روغنزيتون يك قاشق غذاخوري سركه دو قاشق غذاخوري نمك و فلفل به ميزان لازم




طرز تهيه :


ماهي شور را بخارپز كرده پوست و استخوان آن را بگيريد و با چنگال خرد كنيد، كنسرو تن ماهي را بازكرده و روغن آن را خالي كنيد. كنسرو تن ماهي، لوبياسبز، پياز، سيبزميني، سينهمرغ و فلفلسبز را در كاسهاي بريزيد. روغنزيتون، سركه و آبليمو را روي مواد ريخته، به آنها نمك و فلفل بپاشيد. سپس در ظرف مورد نظر، سالاد كاهو و موادي را كه آماده كردهايد به صورت كوپهاي درآوريد و با ماهيشور، تخممرغ، گوجهفرنگي و زيتونسياه، سالاد را تزئين كنيد.
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
سالاد سبزى*هاى بهارى

سالاد سبزى*هاى بهارى




در این فصل رنگارنگ در كنار غذاهای بهاری و نوبرانه یك سالاد رنگین روی میز غذای* شما جایش خالی است. این دفعه یك سالاد برای شما داریم كه هم* رنگش و هم طعمش زینت*بخش سفره*های شماست و تجربه كردنش خالی از لطف نیست.


مواد لازم برای 4 تا 6 نفر

* نخودفرنگی: یك پیمانه
* ذرت پخته: یك پیمانه
* هویج پخته و خردشده: 2 عدد متوسط
* لوبیاسبز پخته و خردشده: یك پیمانه
* سیب*زمینی پخته و خردشده: 2 عدد
* پیازچه خرد شده: 3 تا 4 عدد
* كرفس جوان ریز خردشده: 4 ساقه
* جعفری خرد شده: یك*چهارم پیمانه
* روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
* تخم**مرغ آب*پز: 2 عدد
* زیتون سیاه و گوجه گیلاسی: برای تزئین
* كاهو:چند برگ برای تزئین

مواد لازم برای سس

* ماست چكیده یا سس مایونز: یك*دوم پیمانه
* لیموترش: یك عدد
* سس خردل: یك قاشق سوپخوری
* سس فلفل تند: یك قاشق سو*پخوری
* رنده پوست لیمو: یك عدد ریحان
* خردشده: چند برگ
* نمك و فلفل: به میزان

روش تهیه:

1- تمام مواد را با هم مخلوط كنید. می*توانید هنگام پختن لوبیاسبز 2 حبه سیر به آن اضافه كنید تا طعم بهتری بگیرد. اگر شما وقت ندارید سبزی*های سالاد را دانه*دانه تهیه كنید، می*توانید از كنسرو سبزی*های مخلوط استفاده كنید.

2- مواد سس را نیز مخلوط كرده و به سبزی*ها اضافه كنید و به وسیله 2 قاشق خوب هم بزنید.

3- در یك ظرف مناسب برگ*های پهن كاهو را بچینید، از سالاد درون یك ظرف بریزید و آن را فشرده كنید «به حالت قالب زدن» و بعد روی برگ*های كاهو برگردانید و با گوجه گیلاسی، زیتون سیاه و حلقه*های تخم*مرغ آب*پز تزئین كنید.

نکات آشپزی

1- اندازه خرد كردن سبزی*ها به دلخواه و سلیقه شماست.

2- برای اینكه سس سالاد طعم بهتری بگیرد، می*توانید از یك قاشق غذاخوری نعنای خشك در سس آن استفاده كنید.
 

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
اگه اهل سالادی این مدلا رو امتحان کن

اگه اهل سالادی این مدلا رو امتحان کن

سالاد باقلا



مواد لازم (۴ تا ۶ نفر)


  • باقلای متوسط پوست گرفته شده - ۹۰۰گرم
  • روغن زیتون - ۴قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی متوسط خرد شده - ۳ تا ۴ عدد
  • سیر رنده شده - ۴ حبه
  • پنیر فتای خرد شده - ۱۱۵گرم
  • شوید تازه خرد شده - ۳ قاشق غذاخوری
  • زیتون - یک پیمانه
  • ادویه شامل (نمک و فلفل) - به مقدار لازم

طرز تهیه

1. باقلا را در ظرف مناسب همراه با کمی آب روی حرارت قرار دهید تا پخته شود؛ سپس آن را آبکش کنید.

2. در ماهیتابه ای مناسب، کمی روغن زیتون اضافه کنید و سپس گوجه فرنگی و سیر را روی حرارت ملایم کمی تفت دهید تا آب گوجه گرفته شود ادویه را به آن اضافه کنید.

3. پنیر را به گوجه و سیر اضافه کنید و برای چند دقیقه روی حرارت قرار دهید. سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی سرد شود.

4. در ظرفی مناسب باقلا، مخلوط گوجه، سیر و پنیر را به خوبی مخلوط کنید و روی آن را با شوید و زیتون تزیین کنید.

5. اگر تمایل دارید برای ترش شدن سالاد می توانید کمی آب لیموی تازه به آن اضافه کنید.

برترین ها
 
آخرین ویرایش:

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
اگه اهل سالادی این مدلا رو امتحان کن

اگه اهل سالادی این مدلا رو امتحان کن

سالاد گوجه فرنگی کباب شده در فر



مواد لازم




  • گوجه فرنگی مینیاتوری : ۱۲ عدد
  • روغن زیتون : یک چهارم پیمانه
  • سرکه بالزامیک : یک و نیم قاشق غذاخوری
  • سیر رنده شده : ۲ عدد درشت
  • شکر : ۲ قاشق مرباخوری
  • نمک و فلفل : به اندازه کافی
  • پنیر فتا : ۵۰۰ گرم
  • سبزی ریحان : کمی


طرز تهیه

1. فر را روی ۱۳۵درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

2. گوجه ها را از طول برش بزنید و در سینی فر، قسمت برش زده را به طرف بالا بچینید. روی آن روغن زیتون و سرکه بالزامیک و سپس سیر، نمک، شکر و فلفل سیاه بریزید.

3. گوجه فرنگی را به مدت ۲ساعت در فر قرار دهید تا شروع به کاراملی شدن کند.

4. گوجه و برش های پنیر فتا را به طور متناوب در بشقاب بچینید و روی آن ریحان خرد شده بریزید و سرو کنید.

برترین ها
 

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
اگه اهل سالادی این مدلا رو امتحان کن

اگه اهل سالادی این مدلا رو امتحان کن

سالاد یونانی با کدوسبز



مواد لازم




  • کدوی رنده شده: ۲۵۰گرم
  • نعناع خرد شده: یک قاشق غذاخوری
  • شوید خرد شده: یک قاشق غذاخوری
  • پیازچه خرد شده: یک عدد
  • پنیر فتا خرد شده: یک چهارم پیمانه
  • آب نصف لیمو
  • روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
  • سیر رنده شده: یک حبه
  • نمک و فلفل: به اندازه کافی


طرز تهیه

1. آب کدوی رنده شده را بگیرید. سپس با نعناع، شوید، پیازچه و پنیرفتا مخلوط کنید.

2. آب لیمو، روغن زیتون، سیر، نمک و فلفل را نیز با هم مخلوط کنید و هر ۲مواد را با هم مخلوط کنید و به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید.

برترین ها
 

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
اگه اهل سالادی این مدلا رو امتحان کن

اگه اهل سالادی این مدلا رو امتحان کن

سالاد ۷ رنگ با تزیین گوجه فرنگی



مواد لازم




  • سیب‌زمینی آب پز شده و نگینی خرد شده : ۲ عدد متوسط
  • لوبیا چیتی پخته : یک پیمانه
  • کالباس خرد شده : ۱۰۰ گرم
  • پیازچه خرد شده : ۱۰۰ گرم
  • کاهو : یک بوته
  • گوجه فرنگی خرد شده : ۲ عدد
  • تخم‌مرغ آب پز شده : ۲ عدد
  • لبو : یک عدد
  • سرکه و روغن زیتون : یک پیمانه
  • نمک و فلفل : به مقدار لازم
  • فلفل دلمه‌ای : یک عدد


طرز تهیه

1. تمام اجزا و مواد اولیه را خرد کرده، سپس سیب‌زمینی را به همراه لوبیای پخته شده داخل ظرف ریخته، به ترتیب کاهو، پیازچه، کالباس، لبو، نمک و فلفل و سرکه و روغن زیتون را به مواد اضافه کرده و مواد مخلوط شده را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.

2. سپس از تخم‌مرغ آب پز شده و گوجه‌فرنگی و فلفل دلمه‌ای برای تزئین استفاده کنید.

برترین ها
 

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
اگه اهل سالادی این مدلا رو امتحان کن

اگه اهل سالادی این مدلا رو امتحان کن

سالاد ژاردین یر (فرانسوی )



مواد لازم



  • نخود فرنگی 500 گرم
  • هویج 3 عدد
  • سیب زمینی 3 عدد
  • تخم مرغ 3 عدد
  • سس مایونز 120 گرم


طرز تهیه

1. نخود فرنگی ، هویج و سیب زمینی را در آبجوش پخته آنرا به قطعات ریز خرد کنید و سپس با مایونز و فلفل و نمک مخلوط کرده در ظرف سالاد ریخته تخم مرغ های پخته شده را نصف نموده در اطراف آن گذاشته سر سفره بیاورید .


سالاد میگو



مواد لازم




  • میگوی تمیز کرده 200 گرم
  • نخود فرنگی پخته نصف فنجان
  • تخم مرغ آب پز 3 عدد
  • مغز کاهو یا کرفس خرد شده 2 فنجان
  • گوجه فرنگی 2 عدد متوسط
  • سس برنز یک فنجان


طرز تهیه :

1. ظرف مناسبی را در نظر می گیریم و مغز کاهو یا کرفس خرد شده را در وسط ظرف قرار می دهیم تا بقیه مواد را روی آن بچینیم.

2. میگوها را کمی در روغن سرخ می کنیم . گوجه فرنگی را خرد می کنیم یا به شکل حلقه ای برش می دهیم. تخم مرغ های آب پز را نیز چهار قاچ می کنیم.

3. سپس به ترتیب میگوها ، گوجه فرنگی ، نخود فرنگی و تخم مرغ ها را در ظرف مورد نظر روی کاهو یا کرفس قرار می دهیم. در این مرحله می توانیم سس برنز را روی سالاد بریزیم یا در ظرف مخصوص سس بریزیم و کنار سالاد قرار دهیم

مواد لازم برای تهیه سس برنز :



  • کره 50 گرم
  • خامه 50 گرم
  • خردل یک قاشق مربا خوری
  • سرکه یا آب لیمو نصف فنجان
  • پودر سیر یا سیر کاملاً خرد شده یک قاشق مربا خوری
  • قارچ کاملاً خرد شده یک فنجان
  • پودر نعنا خشک یک قاشق سوپخوری
  • سس مایونز یک قاشق سوپخوری
  • نمک به میزان لازم


طرز تهیه سس برنز :

1. کره را روی حرارت آب کرده و قارچ را کمی در آن تفت می دهیم. سپس سیر را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم. نعنا خشک و آب لیمو یا سرکه را روی مخلوط قارچ و سیر می ریزیم و ظرف را از روی حرارت بر می داریم .

2. سپس سس مایونز ، خامه و خردل را با هم مخلوط می کنیم و با کمی نمک به مواد قبلی اضافه می کنیم. این سس بسیار خوشمزه است و با انواع گوشت های سفید ، به خصوص برای گرفتن بوی ماهی و میگو به مصرف می رسد.

برترین ها
 

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
اگه اهل سالادی این مدلا رو امتحان کن

اگه اهل سالادی این مدلا رو امتحان کن

سالاد لوبیا چشم بلبلی



مواد لازم (۴ نفر)



  • ۴۵۰ گرم لوبیا چشم بلبلی
  • یک فنجان و نیم ذرت کنسرو شده
  • نصف فنجان پیازچه خرد شده
  • دو عدد فلفل دلمه سبز
  • سه عدد گوجه فرنگی
  • یک عدد آوو کادو
  • نصف فنجان گشنیز
  • یک چهارم فنجان برگ ریحان
  • دو قاشق مرباخوری لیموترش
  • یک قاشق مرباخوری روغن زیتون
  • نصف قاشق مرباخوری شکر
  • نمک و فلفل به میزان دلخواه


طرز تهیه

لوبیا چشم بلبلی را پخته سپس در آبکش بریزید. پیازچه را کاملاً خرد کرده و فلفل دلمه و گوجه فرنگی را شسته و با پوست خرد کنید.آوو کادو را پوست گرفته و ریز کنید.برگ های ریحان را بخوبی خرد کنید.سپس تمام مواد را با هم بخوبی مخلوط کنید و شکر و نمک و فلفل را آسیاب کرده و آبلیمو را به آن بیفزایید و به سالاد اضافه کرده، فوراً میل کنید.


سـالاد پيـازچه



مواد لازم



  • 200 گرم سيب‌زميني پخــته شده
  • 100 گرم خيــارشور
  • 200 گرم مرغ پخـته شده
  • 100 گرم شـويد خـرد شده
  • چهار عدد تخم‌مرغ آب‌پز و رنده شده
  • يك قاشق چايخوري پودر سير
  • 50 گرم كره
  • 100 گرم هويج پخته و نگيني خرد شده
  • 100 گرم پيازچه
  • نان تست به ميزان لازم
  • برای سس ماست:
  • يك پيمانه ماست كم‌چرب
  • يك قاشق غذاخوري آبليمو
  • نمك و فلفل به ميزان لازم


طرز تهیه

1. در كاسهاي شويد و پيازچه خرد شده را بریزید، سپس به ترتيب مرغ ريشريش شده، تخممرغ، خيارشور ريز خرد شده، سيبزميني حبهاي خرد شده و هويج را اضافه و مواد را كاملا زير و رو ميكنيم تا با هم مخلوط شوند.

2. براي تهيه سس ماست نيز تمام مواد را با هم مخلوط کرده و با مواد سالاد تركيب ميكنيم.

3. سپس نان تست را برداشته و دور آن را با چاقو برش زده و قالب ميزنيم. روي نانها را با تركيب پودر سير و كره نرم شده پوشانده و آن را در تابه كمي تفت ميدهيم. از مواد سالاد روي نانها گذاشته و به همراه زيتون تزيين ميكنيم.

برترین ها
 

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
اگه اهل سالادی این مدلا رو امتحان کن

اگه اهل سالادی این مدلا رو امتحان کن

سالاد کلم قرمز



مواد لازم




  • یک کیلوگرم کدو حلوایی ریز شده
  • 2 قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
  • دو حبه سیر نازک حلقه شده
  • 2 قاشق سوپ‌ خوری مریم گلی تازه خرد شده
  • فلفل سیاه
  • نمک به مقدار لازم
  • نصف پیمانه گردو خرد شده
  • 8 برگ کلم قرمز
  • 200 گرم پنیر لیقوان خرد شده
  • 2 قاشق سوپ‌خوری آب لیمو


طرز تهیه

1. فر را با حرارت 200 درجه سانتی گراد (400 درجه فارنهایت) روشن کنید.

2. کدو حلوایی و نیمی از روغن زیتون را در سینی فر بریزید و مخلوط کنید و به صورت رو باز به مدت 10 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید و کبابی کنید.

3. سپس سیر، مریم گلی، نمک و فلفل را به کدو حلوایی افزوده و اجازه دهید تا پنج دقیقه دیگر به صورت رو باز داخل فر بماند تا کدو نرم شود. پس از این مرحله، از فر در آورده، گردوها را اضافه کنید و هم بزنید.

4. برگ‌های کلم قرمز را به صورت یک لایه باز در بشقاب های مورد نظر بچینید و مخلوط کدو را روی آن ها بریزید. پنیر لیقوان را روی آن ریخته، مخلوط آب لیمو و بقیه روغن زیتون را نیز بیفزایید و به دلخواه تزیین و سرو کنید.


سالاد بادام زمینی



مواد لازم




  • 200 گرم پاستا شکلی
  • 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 3 تا 5 قاشق سوپخوری سرکه
  • نصف پیمانه خامه
  • نصف پیمانه سس مایونز
  • نمک
  • 100 گرم دانه آفتابگردان
  • 100 گرم بادام زمینی نمکی
  • یک پیمانه گردو (خردشده
  • 1 1/4 پیمانه خیارشور نگینی خردشده
  • نصف قوطی کنسرو ذرت
  • نصف قوطی کنسرو نخودسبز


طرز تهیه

1. پاستا را در قابلمه ای حاوی آب جوش بریزید و به مدت 10 تا 12 دقیقه بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته و آماده شود، سپس آبکش کنید و روی آن، آب سرد بریزید.

2. پاستا را در ظرف مناسبی ریخته و به آن فلفل سیاه، سرکه، خامه، سس مایونز و کمی نمک اضافه کرده و با یکدیگر کاملاً مخلوط کنید.

3. دانه آفتابگردان، بادام‌زمینی، گردو و خیارشور را در ظرفی مناسب مخلوط کنید و به همراه دانه های ذرت و نخودفرنگی به مخلوط پاستا اضافه کرده و تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.

4. سالاد آماده شده را به مدت دو تا سه ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً سرد شود. پس از این مدت، از یخچال بیرون آورید و سرو کنید.


سالاد لوبیاچیتی



مواد لازم




  • یک دوم پیمانه لوبیاچیتی
  • 4 پیمانه آب
  • 4 عدد ورقه شده قارچ
  • 2 قاشق سوپخوری کره
  • دو عدد ذرت تزئینی
  • 2 قاشق سوپخوری گردو خرد شده
  • یک ساقه کرفس خرد شده
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • فلفل‌کبابی سبز و قرمز خرد شده (یک عدد از هر کدام)
  • یک سوم پیمانه آب‌لیموترش‌تازه
  • یک چهارم پیمانه روغن زیتون


طرز تهیه

1. لوبیا را از یک شب قبل خیس کنید، سپس با آب بپزید. در اواخر پخت نمک اضافه کنید. پس از پخته شدن در صافی بریزید. قارچ را در کره و کمی آبلیمو تفت داده، کمی نمک و فلفل اضافه کنید سپس با ذرت، گردو و کرفس را به لوبیا اضافه کرده و مخلوط کنید. در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با فلفل کبابی تزئین کنید.

2. برای تهیه سس؛ آب لیموی تازه، نمک، فلفل، روغن زیتون را مخلوط کنید.

3. می‌توانید به جای آب‌لیموترش از آب نارنج ، و به جای روغن زیتون از روغن هسته‌ی انگور استفاده کنید.

برترین ها
 

SEVDA.14

عضو جدید
کاربر ممتاز
سالاد بار

سالاد بار


مواد لازم :
خیار ورقه شده نازک ...................................... دو فنجان
شوید تازه خرد شده ..................................... نصف فنجان
قارچ ورقه شده نازک ..................................... یک فنجان
کدو سبز قلمی ورقه شده ............................. یک فنجان
پیاز قرمز ورقه شده نازک.............................. نصف پیاز
ماست چکیده ............................................. دو فنجان
دوغ یا آب حدود نصف فنجان
فلفل سیاه و نمک و کمی پودر سیر
سرکه بالزامیک سفید اگر ماستتون ترش نیست یک قاشق
طرز تهیه :






خوب تو دستور ورقه نازک کردن مواد رو گفتیم بنابراین کاری نمی مونه بجز مخلوط کردنشون


آب یا دوغ رو نگه دارید و در آخر جهت رسیدن سالاد به غلظتی که راحت هم بخوره ازش استفاده کنید. اگه دوغ تون طعم دار بود مشکلی نیست که ازش استفاده کنید.
نکته : این سالاد بر خلاف بقیه سالاد بارهابیش از نیم تا یکساعت که بماند مواد ورقه شده تردی خودشون رو از دست میدن و کیفیتش متفاوت میشه. البته در هرحال خوشمزه است.

All Rights Reserved By Marshal Team Work


امیدوارم خوشتون بیاد
 
بالا