برگردوندن برنجو ماکارونی تو دیس سخته .....چجوری اینکارو میکنی؟؟...
برگردوندن برنجو ماکارونی تو دیس سخته .....چجوری اینکارو میکنی؟؟...
نه عزیزم اگر سرخ کنی که میسوزه دیگه ..تا حالا نذاشتم اما فکر میکنم نباید زیاد قطور باشه تا خوب سرخ شه .اون بادمجونارو که می خوایم ته دیگ بزاریم اول سرخ باید کنیم دیگه، یا خام میزاریم؟![]()
از افق اشاره کردن ببینم میتونم جواب بدم یا نه :دی
خب به نام خدا :دی
ته دیگ جونش تو روغنه ..
برای هر نوعش باشه مخصوصا چیزایی که زیاد روغن میکشه مثل نون ..پس رژیمی نمیشه کار کرد ..
اگر قابلمه هم تفلن نباشه این جوری قالی که این جا هست ته دیگ نون در نمیاد ..
اما برای این که نچسبه به ته قابله اول میذاریم ابلمه داغه داغ شه بعدش روغن میریزیم داغ شه ..بعدش نون رو میریزم ..برای این که یه دست بشه و بتونیم برگردونمی توی دیس باید تیکه های نون رو زیاد بزاریم و بین هم ..میشه عزیزم ..درس کن عکس بگیر ببینم .
نه عزیزم اگر سرخ کنی که میسوزه دیگه ..تا حالا نذاشتم اما فکر میکنم نباید زیاد قطور باشه تا خوب سرخ شه .![]()
منم مثه تو ام ..همیشه جدا میذارم ..عزیزم میدونم ته دیگو چجوری درست میکنن ....منتها من اول برنجو میکشم بعد ته دیگشو سالم در میارم ولی تو عکس کلا برنجو قالب خالی میکنه تو دیس ....اینو من امتحان نکردم به نظر سخت میاد
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
طرز تهیه ته دیگ برنج به روش رستورانی | آشپزی | 0 | |
![]() |
[آموزش] طرز تهیه ته دیگ طرح دار | آشپزی | 0 | |
![]() |
طرز تهیه ته چین گوشت و بادمجان | آشپزی | 0 | |
![]() |
طرز تهیه ته چین مرغ | آشپزی | 0 | |
![]() |
همه چیز درباره ته دیگ، این خوشمزه خطرناک | آشپزی | 0 |