بهر حال باید از یک جا شروع کنیم دیگه نه . بحث اینه ما باید یک اهرم قوی داشته باشیم تا بتونیم بوسیله اون در دنیا براز وجود بکنیم.
در جواب گفته های شریف:
1- ما در بزرگترین مجموعه غنی سازی دنیا در فرانسه یازده درصد سهم داریم ولی حتی حق ورود به مجموعه را هم نداریم چه رسد به دریافت سوخت هسته ای.
2- آیا حادثه چرنوبیل باعث کند شدن حرکت کشورها ( حتی خود اوکراین و روسیه) به سمت استفاده از انرژی هسته ای شد . همهصنایع خطرات و مضراتی دارند کم یا زیاد.
3- هیچ جای دنیا تکنولوژی های Hitech را جلوی چشم تماشاگران پیش نمی برند . وقتی آمریکا بمب اتمی را در جنگ امتحان کرد .حدود 3 تا 4 سال بود که مخفی از چشم همه (تاکید می کنم همه) کشورهای دنیا این برنامه را پیش می برد. مخفی سازی در این کارها جز لاینفک کار است.
4- الحق و الانصاف بعد از این حادثه برای کشور مشکلاتی پیش آمد ولیتوجه جدی دنیا به سمت ایران بعد از این قضایا بوجود آمد.
5- در مورد گفته آقای k.m.r.c باید گفت ما ناچاریم با پرشهائی در بعضی صنایع اول فاصله خود را با دنیای مدرن کاهش داده و سپس این پیشرفتها را همه گیر کنیم .
بیائیم به جای اشکال تراشی برای پیشرفتهای کشور در پیشبرد آنها سهیم شویم.
چند تا نکته تو صحبتهاتون بود که باید اصلاحش کنم.من در اکثر موارد با ابراهیم زاده موافقم
بچه ها سعی کنین فقط ظاهر قضایا رو نگاه نکنین
فکر کردین اگه ایران هسته ای شدن رو بزاره کنار امریکا میگه دستت درد نکنه من دیگه با تو کاری ندارم بیا اینم جایزت
شمایی که میگی ایران فقیر زیاد داره نمیدونی کارهایی از قبیل انرژی هسته ای باعث از بین رفتن فقر میشه ؟ از هدر نرفت سوختهای فسیلی که میتونیم بفروشیم گرفته تا بذرهای کشاورزی که با کمک این انرژی اصلاح میشند و خدمات درمانی که الان باعث شده عربها برای کارهای درمانی شون بیان به ایران و پول وارد کشور کنند
نوشا جون فکر کردی فرانسه از روی دلسوزی میخواسته به ایران سوخت بده؟ هیج گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره
اگر ایران موافقت میکرد که خودش سوخت تولید نکنه و از کشورهایی از قبیل فرانسه بگیره پس فردا که نیروگاههای هسته ای زیاد شده دیگه نمیتونیم به فرانسه بگیم بالا چشمت ابروست چون اگه بگیم میگه حالا که بالا چشم من ابروست منم بهت سوخت نمیدم و بعد هم خر بیار و باقالی بار کن
مطمئن باشید وقتی که ایران توی صنعتهای روز دنیا پیشرفته بشه مثل هسته ای و نانو میشه جزء کشورهای قدرت مند منطقه و حتی جهان
ضمنا ایران رو با کره مقایسه نکینیم چون ما غیور و شجاع هستیم و ایرانی
ایرانی سختی میکشه اما تن به ذلت نمیده
ببخشید که طولانی شد
ضمنا ایران رو با کره مقایسه نکینیم چون ما غیور و شجاع هستیم و ایرانی
ایرانی سختی میکشه اما تن به ذلت نمیده
اول بگم که خیلی خوشحالم که اینجا با چند تا آدم منطقی صحبت میکنم و البته ما اینجا فقط نظراتمون رو میگیم که ممکنه بقیه قبول کنند و ممکن هم هست که قبول نکنند
من تا حدودی صحبتهای شما رو قبول دارم اما نه کاملا
قبول دارم که در حال حاضر متاسفانه فرهنگ غلطی تو جامعه جا افتاده و اون هم عدم بهره وری در کاره
کسی نمیتونه انکار کنه که ژاپنی ها یا کره ای ها با چه سرعتی از ما جلو زدن در حالی که عقب تر بودن و این هم بواسطه تلاششون بود اما من میگیم چه دلیلی داره که ما برای اینکه در چیزایی که به نظر شما ضروری میاد پیشرفت کنیم مسئله هسته ای رو بزاریم کنار
مسئله هسته ای فقط از نظر تولید برق یا حتی تکنولوژی اهمیت نداره بلکه به نظر بیشتر از اینها از نظر سیاسی اهمیت داره حتی درباره سلاح هسته ای من نمیدونم شما تا چه حد اعتقادات اسلامی رو قبول دارید اما بد نیست یاداوری کنم که متن صریح قرآن هست که میگه به سلاحهایی که دشمنانتون اونها رو دارند مسلمانها هم باید مسلح بشند البته فقط برای دفاع
ضمنا نفت رو ایران 50 دلار نمیفروشه بلکه بودجه رو بر یک مبنای پایین نزدیک به همین 50 تا میبنده و بقیه میره به صندوق زحیره ارزی
البته در خیلی موارد هم به نظر من دولتمردانه ایرانی دچار اشتباه شدند اما یادتون باشه که ایران تو تمام این سالها دچار تحریم بوده ولی با اینهمه نسبتا رشد خوبی داشته
سال پیش یکی از اساتید دانشگاهمون یک کنفرانس گزاشته بود و توی اون نرخ رشد علم و تکنولوژی رو در کشورهای دنیا مقایسه میکرد و بد نیست بودنید درسته که الان ایران خیلی عقبه اما نرخ پیشرفتش چزء برترین های جهانه و نمودار این رشد در ایران یک شیب خیلی زیادی نسبت به جاهای دیگه داشت و این نشون میده که اگه با همین صورت پیش بریم تا چند سال آینده شاهد یک جهش بزرگ در ایران خواهیم بود
نینو.......نینو.......نینو...........نینو.......نینوok اقا حامد
با وفا باهات موافقم كه انرژي هسته اي بسيار تحول بزرگ و موفقيت چشمگيري هست اما نكته اينه كه پيشترفت در يك بعد چه فايده داره ؟ ما مشكلات زيرساختي زيادي داريم . درسته كه ممكنه جايگاه جهاني خوبي پيدا كنيم اما پس كي به مشكلات داخلي رسيدگي بشه ؟
اسلام گفته پيشترفت دفاعي اما قبلش خيلي چيزاي ديگه هم گفته : عدالت ،آسايش ، امنيت ،...... ( نميخوام بحث رو منحرف كنم ولي فساد و فقري كه الان تو جامعه هست مخالف اسلامه !)
البته اين ميراثي گرانقدر از ما براي نسل آينده خواهد بود و چون ملي شدن نفت ارزشمند خواهد بود .
به اميد پيشترفت در تمام زمينه ها![]()
البته در این که الان مشکلات زیادی داریم هیچ شکی نیست از جمله مشکلاتی که شما گفتینok اقا حامد
با وفا باهات موافقم كه انرژي هسته اي بسيار تحول بزرگ و موفقيت چشمگيري هست اما نكته اينه كه پيشترفت در يك بعد چه فايده داره ؟ ما مشكلات زيرساختي زيادي داريم . درسته كه ممكنه جايگاه جهاني خوبي پيدا كنيم اما پس كي به مشكلات داخلي رسيدگي بشه ؟
اسلام گفته پيشترفت دفاعي اما قبلش خيلي چيزاي ديگه هم گفته : عدالت ،آسايش ، امنيت ،...... ( نميخوام بحث رو منحرف كنم ولي فساد و فقري كه الان تو جامعه هست مخالف اسلامه !)
البته اين ميراثي گرانقدر از ما براي نسل آينده خواهد بود و چون ملي شدن نفت ارزشمند خواهد بود .
به اميد پيشترفت در تمام زمينه ها![]()
با صحبتاتون کاملا" موافقم و اگر پستهای بنده رو مشاهده کنید من هم به این واقعیت اشاره کردم.......در ضمن من کتابه قلعه ی حیوانات رو 4 بار خوندم داستان سلطنت حیوانات )قبلا توي يكي از تاپيك ها كه فكر كنم در مورد نمي دونم تبريك سالگرد هسته اي شدن و از اين حرفها بود گفتم " از طلا گشتن خويش پشيمانيم مرحمت..." يكي از دوستان پرسيده بود چرا ؟ و متاسفانه به دلايلي نه حسش بود و وقتش كه بنويسم . الان سعي مي كنم چيزهايي كه توي اين چند وقته از اين ور و اون ور شنيدم يا خوندم رو به صورت خلاصه اينجا بزارم . و ممنون ميشم از دوستان اگه اظهار نظر كنند .
------------------------------------------------------------
نمي دونم قلعه حيوانات رو خوندين يا نه . دقيقا مملكت ماست ! گويا اين كتاب ديروز نوشته شده و داستان ما رو نوشته . نميخوام بدبين باشم و منفي بافي بكنم و آيه ياس بخونم . اما اولين قدم براي پيشرفت اينه كه انسان بپذيره كه جايز و الخطا است و بعد بشينه ببينه اين خطاها براي چي و از كجا بوجود اومدن و.... خطاها رو رفع كنه و بعد ببينه چه طوري ميشه خطا نكرد و كار غير خطا كدومه و الي آخر .
ما متاسفانه اشتباهات زيادي داريم ولي حاضر به قبول اونا نيستيم . حتي اونها رو داريم با بزرگنمايي و معكوس جلوه دادن حقايق موفقيت جلوه مي ديم .
ساينس فيكشن هايي كه هر روز راديو و تلويزيون اعلام مي كنند تا مردم پيشرفتشون رو باور كنند . تا خيالشون راحت باشه كه دارند قله هاي موفقيت رو يكي يكي طي مي كنند . و همه چيز در بهترين وضعيت ممكنه . و متاسفانه در اين روند جوانه هاي بسيار خوب و زيبايي رو كه (حتي به صورت خود رو ) در حال رشد هستند رو داريم از بين مي بريم . مهمه كه ما توانايي ها و كاستي هامون رو ببينيم تا دچار توهم نشيم و خودمونو به قهقرا سوق نديم . يكي از اين دسته مسائل كه به شدت مد روز هست و به هيچ وجه ما نمي تونيم ازش چشم پوشي كنيم و از تيتر اخبار و رسانه ها و دهن دولت مردان عزيز جمعش كنيم همين "انرژي هسته اي " است .
آيا انرژي هسته اي مهم است ؟
من قبول دارم كه انرژي هسته اي يه مساله و دانش هاي تك هستش و دست يابي بهش مهمه . اما چقدر ؟ و اين قضيه چه تاثيري مي تونه به روند پيشرفت ايران بزاره ؟ قبل از اين كه به آمار و ارقام متوسل بشيم من دو تا سوال ساده دارم . 1- آيا انرژي هسته اي تنها دانش هاي تك دنيا ست ؟ (فراموش نكنيم آلمان و آمريكا و روسيه اين دانش رو 50 سال قبل بهش رسيدن و رد شدند) 2- و آيا ارزش اين همه هزينه مادي و غير مادي را دارد ؟
دوستان عزيز نطري در مورد اين سوالات داريد ؟
(ادامه دارد...)
در ضمن من کتابه قلعه ی حیوانات رو 4 بار خوندم داستان سلطنت حیوانات
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | تجربه ژاپن.............انرژی هسته ای بله یا خیر؟ | گفتگوی آزاد | 82 | |
![]() |
انرژی هسته ای یا بمب هسته ای؟؟؟ | گفتگوی آزاد | 52 | |
م | انتشار آموزش تولید انرژی رایگان برای مردم | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
انرژی ها | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
نیازمند انرژی........... | گفتگوی آزاد | 1 |