انجير تازه ، منبع غني بتاکاراتن و ويتامين C

S i s i l

عضو جدید
کاربر ممتاز
خبرگزاري دانشجويان ايران - كرمانشاه
سرويس: بهداشت و درمان

يک کارشناس ارشد تغذيه در کرمانشاه گفت: انجير تازه منبع غني بتاکاراتن و ويتامين سي است.
علي اشرف رشيدي در گفت‌وگو با خبرنگار «بهداشت و درمان» ايسنا - منطقه کرمانشاه، اظهار كرد: در اين فصل از سال در کرمانشاه انجير به وفور يافت مي‌شود، اين ميوه حاوي دو آنتي اکسيدان بسيار مهم است که در پيشگيري از ابتلا به سرطان نقش مهمي را ايفا مي کنند.
وي تصريح کرد: انجير همچنين حاوي طيف گسترده‌اي از ديگر ويتامين‌هاست، اين ميوه به دليل داشتن حجم بالاي کلسيم از پوکي استخوان پيشگيري مي‌کند.
وي گفت: انجير به دليل دارا بودن قند فراوان مي‌تواند منبع تامين انرژي باشد و نيز آب موجود در آن نقش مهمي در رفع تشنگي و عطش ايفا مي کند. آب موجود در اين ميوه به تدريج آزاد مي‌شود و بر اين اساس مي تواند يکي از بهترين خوراکي‌ها براي وعده سحر باشد.
رشيدي افزود: انجير از خانواده Berry است که در اين دسته از ميوه‌ها دانه‌هاي ريزي وجود دارد که وجود همين دانه‌ها به دستگاه گوارش کمک مي‌کنند، در واقع از انجير مي‌توان در درمان و رفع يبوست استفاده کرد.
اين كارشناس تغذيه در خاتمه اظهار كرد: ادعاي و باورهاي طب سنتي قوي در خصوص انجير وجود دارد، به طور مثال شيره سفيد انجير را برطرف کننده زخم و مصرف برگ آن را عامل کاهش قند خون تصور مي کنند که براي تاييد اين تصورات تحقيقات گسترده لازم است.



isna
 
بالا