آره آره من اصلا بابک رو قبول ندارم
بهنام هم نباشه
بهنام تبریزی رو میگم
خیلی تنده!!!
آره
میتونند
تعدادشون هم میتونه زیاد تر شه
البته کار خاصی نمیخواد بکنند
فقط حواسشون به نامزدها باشه که اگه تعداد بیشتر از ده تا شد (چون تو رای گیری محدودیت داریم ) اونهایی انتخاب بشن که بیشتر ازشون نامبرده شده
همه میتونند نظارت داشته باشند
فقط یه چیز صوریه که مشکل پیش اومد یقه یکی رو بچسبیم
خوبه
یکی باشه که بتونه وقت بذاره
من هم با حامد بهنام یا میر حسین موافقم
ببین امیر واسه کمیته مردونه خیلی وسواس نکن
چون آتیلا اصولا با هیشکی نمیسازه نمیتونه تبانی کنه!!!!!
اگر بهنام و بابک اینجا باشن من نیستم
خداحافظ
اتفاقا آتیلا و من خوب می سازیم
ای وای حرف زشت!!!!به درک بچه سوسول
اوه اوهبه درک بچه سوسول
فکر کنم این چهارتا رو بی خیال بشیم بهتره
همینجوری بوی کل کل می شنوم
به هر حال فردا ظهر اولین تاپیک رو میزنیم
انتخاب خوشگلترین آواتار
ای وای حرف زشت!!!!
اوه اوه
توام که مثل آتیلایی
اعصاب نداریا بهنام جان!
من فقط جواب حرف زشت رو دادم
من فقط هر کی تخت گاز بره ترمزشو می کشم
چیه انتظار داری بگم نه تو رو خدا جون من نرو بمون بی تو هرگز سعی می کنم خودمو دلخواه تو بکنم؟
مادرزن من نازترین و مهربانترین و مردترین و شوهرکشترین و کدبانوترین و همه چیز خوبترین باشگاه هستمن که همینجا خودم رو به عنوان مرد آزار ترین عضو باشگاه کاندید میکنم![]()
دراگون فقط بابک نباشه هرکی رو بذاری خوبه
از دخترا یکیش مرلین باشه ملودی هم باشه می سلف هم باشه ملودی شاید قبول نکنه اگه قبول نکرد مرلین رو بیاریم
شما دو تا بچه سوسول از خود راضی دهان گشاد باز پیداتون شد ؟آره آره من اصلا بابک رو قبول ندارم
بهنام هم نباشه
بهنام تبریزی رو میگم
خیلی تنده!!!
آرهاگر بهنام و بابک اینجا باشن من نیستم
خداحافظ
امیر از بین خانما من و سحر هستیم و از بین اقایون به اتیلا و مصطفی بگو . بدون کمیته صیانت از ارا کار به بحث های جدی تر میکشه.
در ضمن قانون بذار بد اخلاقی و کل کل و حرف و حدیث نداشته باشیم. یعنی چی تو باشی من نیستم ؟؟؟ همه شرکت می کنیم .
ناسلامتی همه مدعی هستیم تحصیلکرده ایم اونوقت تو فضا مجازی هم نمیتونیم انتخابات برگذار کنیم ؟؟؟
من با می مای سلف و مصطفی و اتیلا هم تا اخرش میمونم
امیر از بین خانما من و سحر هستیم و از بین اقایون به اتیلا و مصطفی بگو . بدون کمیته صیانت از ارا کار به بحث های جدی تر میکشه.
در ضمن قانون بذار بد اخلاقی و کل کل و حرف و حدیث نداشته باشیم. یعنی چی تو باشی من نیستم ؟؟؟ همه شرکت می کنیم .
ناسلامتی همه مدعی هستیم تحصیلکرده ایم اونوقت تو فضا مجازی هم نمیتونیم انتخابات برگذار کنیم ؟؟؟
من با می مای سلف و مصطفی و اتیلا هم تا اخرش میمونم
مادرزن من نازترین و مهربانترین و مردترین و شوهرکشترین و کدبانوترین و همه چیز خوبترین باشگاه هست
والا این حرفا رو اگه بزنن دخترا می زنن پسرا کل بندازن تا آخرش هستن
خودت هم بودی که؟ یادته که من و امیر داشتیم شوخی می کردیم که ایشون اومد گفت نمی دونم آنا ال می کنه آنا بل می کنه؟
الان می خوام ببینم منظورش چی بوده؟
تازه اصلا من عصبی! بابک رو چی می گی؟ ندیدم کسی با اون مشکل جدی داشته باشه! پس اینجاست که نتیجه می گیریم دود از کجا بلند می شه
آدم هم اینقده از خود متشکر؟
اگر بهنام و بابک اینجا باشن من نیستم
خداحافظ
پری جان من دو نفر دیگه رو هم پیشنهاد میکنم برای اینکه از هر مدلی توی گروه باشه
آوای علم
و حامد یا میرحسین ( هر کدوم که میتونن)
مادرزن من نازترین و مهربانترین و مردترین و شوهرکشترین و کدبانوترین و همه چیز خوبترین باشگاه هست
شما دو تا بچه سوسول از خود راضی دهان گشاد باز پیداتون شد ؟
آره
همون بهتر که گورتو گم کنی بچه ننه
سحر جان باشه . 3 تا خانم 3 تا اقا . اوای علم هم خانم صبور و مهربونی هستن و میتونن به ما کمک کنن .
از بین اقایون هم بهنام میگه درس و کار داره باید با حامد صحبت کنیم و یا هر فرد مناسب دیگری. فقط خیلی زود خودت باهاشون صحبت کن تا کمیته کارشو شروع کنه. اینطوری اعضای کمیته می تونن بر انتخابات و صحت ارا نظارت کنن
دست گلت درد نکنه . حداقل برای یکبار هم شده در فضای مجازی بتونیم با قانون پیش بریم
سحر جان باشه . 3 تا خانم 3 تا اقا . اوای علم هم خانم صبور و مهربونی هستن و میتونن به ما کمک کنن .
از بین اقایون هم بهنام میگه درس و کار داره باید با حامد صحبت کنیم و یا هر فرد مناسب دیگری. فقط خیلی زود خودت باهاشون صحبت کن تا کمیته کارشو شروع کنه. اینطوری اعضای کمیته می تونن بر انتخابات و صحت ارا نظارت کنن
دست گلت درد نکنه . حداقل برای یکبار هم شده در فضای مجازی بتونیم با قانون پیش بریم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
افشاگری essi4300 درباره برخی تقلب ها در انتخاب محبوب ترین عضو باشگاه | گفتگوی آزاد | 276 | |
آ | اعتراض به انتخاب ترین ها (3) | گفتگوی آزاد | 28 | |
![]() |
***ترین ها انتخاب شدند!*** (اعلام نتایج) | گفتگوی آزاد | 274 | |
![]() |
*** رمانتیک ترین کلمه دنیا انتخاب شد *** | گفتگوی آزاد | 6 | |
A | راهنمای انتخاب اسم رستوران شیک | گفتگوی آزاد | 0 |