امیدوار شدم!

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
امروز شاهد 2 اتفاق بودم که به زندگی در ایران امیدوار شدم.

مورد اول : وارد یک نمایندگی لوازم خانگی مارک معروفی شدم. برخورد خانمی که متصدی راهنمایی و فروش بود اونقدر خوب بود و اونقدر با حوصله در مورد محصولات توضیح داد و به سوالات با ربط و بی‌ربطمون پاسخ داد که موقع خروج واقعا از برخورد خوبش هممون شارژ شده بودیم.

مورد دوم: یکی از اقواممان که معلم آموزش و پرورش است عمل قلب باز انجام داده . بیمارستان هیچ پولی ازش نگرفته و همه پول عمل و بیمارستان رو که مبلغ بالایی بوده بیمه پرداخت میکنه! این در حالی هست که تو کشوری مثه آمریکا هزینه عمل قلب باز بین 100 الی 150 هزار دلار آمریکا هزینه داره یعنی چیزی در حدود 400 میلیون تومان و اگه یک شهروند آمریکایی بیمه باشه در شرایط خاص و خیلی خوب 50% هزینه رو بیمه پرداخت میکنه.

اگه همه بخشهای کشور اینقدر خوب بودند چی میشد...

من, رویایی دارم که غیر ممکن نیست...

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز

مورد اول : وارد یک نمایندگی لوازم خانگی مارک معروفی شدم. برخورد خانمی که متصدی راهنمایی و فروش بود اونقدر خوب بود و اونقدر با حوصله در مورد محصولات توضیح داد و به سوالات با ربط و بی‌ربطمون پاسخ داد که موقع خروج واقعا از برخورد خوبش هممون شارژ شده بودیم.

مورد دوم: یکی از اقواممان که معلم آموزش و پرورش است عمل قلب باز انجام داده . بیمارستان هیچ پولی ازش نگرفته و همه پول عمل و بیمارستان رو که مبلغ بالایی بوده بیمه پرداخت میکنه! این در حالی هست که تو کشوری مثه آمریکا هزینه عمل قلب باز بین 100 الی 150 هزار دلار آمریکا هزینه داره یعنی چیزی در حدود 400 میلیون تومان و اگه یک شهروند آمریکایی بیمه باشه در شرایط خاص و خیلی خوب 50% هزینه رو بیمه پرداخت میکنه.

:biggrin:

نگفتی ممکنه بعضی ها باور کنن. دو تا شکل میزاشتی بچه بدونن شوخیه فردا یه جا نگن بهشون بخندن، تفلکیا. از بس جدی نوشته بودی دفعه اول باورم شد.

حالا گذشته از شوخی جالبت، شادمهر و ابی که هیچ کس ازشون توقع خوندن این چنین کارهای انسانی رو نداشت واقعاً با این ویدیو کلیپش دل خیلی ها را به دست آوردن که تصور دیگه ای ازشون می رفت.
دانلود ویدیو کلیپ:
http://dl0.bo2music.asia/olddl1/dl2... Dream) (0098 Music & Bo2 Music) HD 1080P.MP4

دانلود MP3:
http://dl2.bo2music.asia/Bo2MusicNe...ng/Ebi & Shadmehr Aghili - Royaye Ma 320.mp3

آخرین ویرایش:

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز

نگفتی ممکنه بعضی ها باور کنن. دو تا شکل میزاشتی بچه بدونن شوخیه فردا یه جا نگن بهشون بخندن، تفلکیا. از بس جدی نوشته بودی دفعه اول باورم شد.

حالا گذشته از شوخی جالبت، شادمهر و ابی که هیچ کس ازشون توقع خوندن این چنین کارهای انسانی رو نداشت واقعاً با این ویدیو کلیپش دل خیلی ها را به دست آوردن که تصور دیگه ای ازشون می رفت.
دانلود ویدیو کلیپ:
http://dl0.bo2music.asia/olddl1/dl2... Dream) (0098 Music & Bo2 Music) HD 1080P.MP4

دانلود MP3:
http://dl2.bo2music.asia/Bo2MusicNe...ng/Ebi & Shadmehr Aghili - Royaye Ma 320.mp3

کدوم قسمتشو باید شکلک میذاشتم؟! :دی

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز

بانوی باران

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

یعنی مسخره بود ؟؟

دانلود ویدیو کلیپ:

دانلود MP3:

معذرت میخوام از شادمهره ؟؟؟
این صفحه که گذاشتین از شادمهر چیزی نداره ......

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
زبون بیگانه!!!!!:razz:مغز من سالهاست که تو ایران از دست رفته.:D اینم تقصیر امریکاست البته:razz:

بهتر، اینجا به کارت نمی اومد فقط اذیت می شدی.
معذرت میخوام از شادمهره ؟؟؟
این صفحه که گذاشتین از شادمهر چیزی نداره ......

آره، دیگه. منتهی چون شادمهر اصولاً صدا نداره همش صدای ابی میاد البته ابی هم چندان دست مریزاد نداره ولی خوب کارشون قابل تحسین بود. ویدیو کلیپ رو اگه حجم داشته باشی بگیری متوجه میشی.

بانوی باران

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بهتر، اینجا به کارت نمی اومد فقط اذیت می شدی.

آره، دیگه. منتهی چون شادمهر اصولاً صدا نداره همش صدای ابی میاد البته ابی هم چندان دست مریزاد نداره ولی خوب کارشون قابل تحسین بود. ویدیو کلیپ رو اگه حجم داشته باشی بگیری متوجه میشی.

شادمهر سلطان پاپ و صداست :cool:

میخواستم mpt شو بگیرم که چیزی نیافتم .......ترانه است ؟؟ یا چیز دیگه؟؟ بگین خودم mpt شو پیدا کنم لطفآ .......

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولی سلطانه .......صداش یدونه است ........

ممنون ........شنیدم .......دستتون درد نکنه .....

هر وقت اندی شد خواننده، شادمهر هم میشه سلطان پاپ.
البته من اگر چه صداشون رو دوست ندارم ولی هر دوشون رو تحسین می کنم فقط چون راهشون رو خودشون با مشقت ساختن.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا بی انصاف نباش شادمهر خوبه دیگه
درک آهنگت مثه مدرکته دیگه خخخخخخخخخ
البته من اگر چه صداشون رو دوست ندارم ولی هر دوشون رو تحسین می کنم فقط چون راهشون رو خودشون با مشقت ساختن.

بانوی باران

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

نظرتون قابل احترامه ..ولی اندی کجا شادمهر کجا؟؟.........زمین تا آسمون فرق دارن ......

hasablink

عضو جدید
خیلی هم عاااااااالی هــــــــِــچ دووووشوااااااارـِی هم ندارم من.... :confused: