امواجِ پرافتخار پارازیتِ جان در آبشخور خشنگ ملنگ

sharifi1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
یک کارشناس کاملاً مسئول : در رابطه با تحقیقات اپیدمیولوژیک، اطمینان می دهیم که پارازیت ها ضرر ندارد.فقط ازمردم خوبمان می خواهیم از پارازیتهایی استفاده کنند که مهر استاندارد داشته باشد و موارد تخلف را حتماًبه مقامات ذیربط و بیربط اطلاع بدهند.ممنون.
یک رحیم پور ازغندی :هر موج پارازیت،تیری است بر اغراض نازل امپریالیسم و نهیلیسم و فمینیسم و راشیتیسم رسانه ای منحط که ای مرده شور اون هیکلشو در پروسۀ پراگماتیسم شهوت گرایی و نفسانیات مفرط خاک بر سر ببرد.
یک صادق زیبا کلام : من فی الواقع می گویم که بیاییم از صدر تا ذیل بررسی کنیم ببینیم ما چگونه ما شدیم آنوقت فی الواقع ببینیم امواج پارازیت می تواند دهن فارسی وان را بدوزد یا نه .
یک محمد صالح علا : ما با یکان یکان امواج پارازیت جان در آغوش گیرنده های ماهواره زلف گره می زنیم تا باز هم در مرغزار گفتگوبا بینندگان پیشانی بلند و روی سپید ،دست بر جیب...ببخشید دست بر جبین رستگاری بساییم.
یک نویسنده رمانهای پرفروش : آن پارازیت،چونان پیکانی بر مژگان شهین فرود آمد و زرت او را در مدت کوتاهی قمصور نمود.منوچهر گفت:بچه مون نمیشه.شاید به خاطر پارازیته که اینگونه من را عقیم گردانادیده.آنگاه اشک چونان رودخانه ای خروشان در حوالی آمازون در چشمانش حلقه زد و تیری بر خلنگ زار چشمانش ساطع نمود...
یک پرسوناژ سریالهای تلویزیونی،در یک دیالوگ ادبی – هنری – آموزنده : کجایی مرتیکه؟!این زنتو جمعش کن بهش بگو پا رو حرمتا نذاره و در راستای جنگ نرم رسانه ای نشینه پای ماهواره،وگرنه شل و پلش می کونم به مولا...
یک رییس فرهنگستان هنر : پارازیت یعنی پایانۀ سیر و سلوک تراث و میراث مرغان و خروسان بلندپرواز قاف، از آبشخور خشنسار مشنگ ملنگ مرقس پولس،و رسانیدن هنر و جامعه و اقتصاد و تمایلات و تفکرات به آسمان هفتم و عرش اعلی و نجات آن از چنگال جاهلان و کناسان و رقاصان ووسواسان و نسناسانی که سی سال تلاش کردند هنر و اقتصاد و فرهنگ و مترو و اتوبوس ما را نابود کند.
یک مقام تقریباًمسئول : ما اعلام می کنیم که پارازیت ضرر ندارد و از کلیۀ نظرات علمی دنیا ثابت شده و دانشمندان بزرگ ما هم در کل طول تاریخ پهناور وعزیز و پرافتخارمان به شیوه های کاملاً علمی ثابت کرده اند و دو سه سال دیگر هم پرواز می کنند ،می روند فضا .
یک مسعود ده نمکی : از دید هنری،پارازیت باآس باشه تا سوات هنری جماعت با دیدن برنامه های آشغال ماهواره نم نکشه و لااقل چهار،پنج چارک بره بالا و با ساختن فیلما و سریالای سنگینِ اصیل ِ طنز ِعمیقِ حادثه ایِ بفروش، زرت اختاپوس رسانه ای هالیوود و بقیه جاها، قمصور بشه.
یک آقای دلکش : با افتخار تمام حاضرم نوای تمام خوانندگان ماهواره از سپیده گرفته تا شهرام صولتی را بازخوانی کرده و آن را به همه عزیزانی که دلشان برای امواج بلند پارازیت می طپد تقدیم کنم تا مردم کمتر پای ماهواره بنشینند.من همان خوانندۀ مردمی هستم که هر تار صوتی که در حنجره ام دارم از مردم است وخوشحالم در جایی زندگی می کنم که همه می توانیم افتخار کنیم درازترین پارازیتهای ماهواره را از نظر طول موج داریم ...

*setareh66*

عضو جدید
کاربر ممتاز

بالا