froozan2010
عضو جدید
منم کاملا موافقم..............من تجربه این اتفاقو داشتم . الان اینو که خوندم یاد یه آهنگ افتادم:
عشق یه چیزی مثل کشک و دوغه تموم زندگی پر از دروغه هیچ کسی هیچ کسیو دوس نداره دوست دارم عاشقتم شعاره!!!
به نظرم راست میگه!
منم کاملا موافقم..............من تجربه این اتفاقو داشتم . الان اینو که خوندم یاد یه آهنگ افتادم:
عشق یه چیزی مثل کشک و دوغه تموم زندگی پر از دروغه هیچ کسی هیچ کسیو دوس نداره دوست دارم عاشقتم شعاره!!!
به نظرم راست میگه!
دقیقایعنی چی خب زندگیشه نشسته دو دوتا کرده دیده اون یکی بهتره واسه زندگیش چرا باید لگد بزته به بخت خودش؟؟؟صحبت دوستی نیست که صحبت یک عمر زندگیه پس بهتره احساسات بره کنار و منطق و عقل جاشو بگیره
هر کی یه عقیده ای داره تحمیل که نداریم
نظرت در مورد دوستیه بیابونی چیه؟؟عاقبت خوبی داره به نظرت؟؟
لطفا وضو بگیرید بعد در مورد دوستی امثال ماها حرف بزنید.
قربانت........دمت گرم سپهر خان اینو خوب اومدی![]()
یعنی چی خب زندگیشه نشسته دو دوتا کرده دیده اون یکی بهتره واسه زندگیش چرا باید لگد بزته به بخت خودش؟؟؟صحبت دوستی نیست که صحبت یک عمر زندگیه پس بهتره احساسات بره کنار و منطق و عقل جاشو بگیره
دوستم من فقط نظرمو گفتم خواستی میتونی امتحان کنی این روش الان خیلی جواب میده دوره ی عشق و احساسات گذشته الان زمان عقل و منطقه
اگه میخواد بره اینجوری بمیره که بهتره یعنی چی یکو اینجوری امیدوار کنه بعد بگه به درد من نمیخوره خب از روز اول مگه ندونسته شرایط طرف چجوری بوده که بخواد یهو بذاره بره
خب بعضیا مریضن دیگه فردا یکی بهتر چششونو میگیره اونی که الان داره باهاش عروسی میکنه رو طلاق میده میره دنباله اون
این جماعت نمیدونن که دنباله چی هستن
اگه میخواد بره اینجوری بمیره که بهتره یعنی چی یکو اینجوری امیدوار کنه بعد بگه به درد من نمیخوره خب از روز اول مگه ندونسته شرایط طرف چجوری بوده که بخواد یهو بذاره بره
کاملا بی منطق.با کمال احترامخب بعضیا مریضن دیگه فردا یکی بهتر چششونو میگیره اونی که الان داره باهاش عروسی میکنه رو طلاق میده میره دنباله اون
این جماعت نمیدونن که دنباله چی هستن
ببین دوسته من اینجوری که شما میگی نیست شما طرفتو با 1 ماه اول دوستی که نمیتونی بشناسی یکدفعه یه چیزو بعد 2 یا 3 سال میفهمی میبینی دیگه اون آدمی که دنبالشی نیست بعد بگی که نه چون من 2 سال باهاش دوست بودم بی معرفتیه برم؟؟من که خودمو بیشتر از بقیه دوست دارم در نتیجه زندگی و آینده ی خودم تو اولویت هستش تا دیگری
اگه تو اینجور مسایل دنبال مقصر بگردیم به نظر من 50 -50 هسش چرا؟چون اگه یکروزی کسی با من اینکارو بکنه 50% ساده بودنه خودم باعثش شده 50% بی معرفتی طرف مقابل.ببین تو این دنیا انتظار نداشته باش همه دوست داشته باشن و دست نوازش به سرت بکشن یا دنبال دوست داشتن دیگران نباش فقط و فقط مراقب باش کسی بهت نارو نزنه همین.میرسیم سر صحبت اولم قانون جنگل نخوری میخورنت همینه که هست چاره ای هم نداریمن اصلا حرفم این نیست و با اونایی هم نیستم که اینجوری برخورد میکننو عاقلانه از هم جدا میشن
من بحثم با اونایی که حالا یا نامزدن یا دوستن یا هر چیز دیگه و به طرفشون میگن عاشقن و 1001 چرتو پرت دیگه و طرفو به حد جنون عشق میکشن و بعد یهو میرن اینجور آدما یه جور بیمار روانین که عقده دارن و خودشونو اینجوری خالی میکنن
با له کردن غرور و عشق و همه چیز طرف مقابلشون
من اینم قبول دارم که بله یکیو میبینی حتی بعد ازدواج به خاطر اینکه از هم شناخت نداشتن جدا میشن ولی بحث اونا سواس و این بحث سر اونجور دخترا و پسراییه که عشق و هوس و دوست داشتن و عادت رو با هم قاطی کردن و فک میکنن مجنون و لیل شدن
و امروز عاشق میشن فردا فارغ
اگه منم یه روزی همچین اتفاقی برام بیوفته میذارم طرفم بره و قطعا مثل این دختره یا پسره دیوونه میشم ولی ترجیح میدم اون شاد باشه
بعد از خوندن این داستان زار زار گریه کردم نمیدونم چرا ولی دلم خیلی گرفت خیلی
اوایل حالش خوب بود؛ نمیدونم چرا یهو زد به سرش. حالش اصلاً طبیعی نبود. همش بهم نگاه میکرد و میخندید.
به خودم گفتم: عجب غلطی کردم قبول کردمها... اما دیگه برای این حرفا دیر شده بود. باید تا برگشتن اونا از عروسی پیشش میموندم.
خوب یه جورائی اونا هم حق داشتن که اونو با خودشون نبرن؛ اگه وسط جشن یهو میزد به سرش و دیوونه میشد ممکن بود همه چیزو به هم بریزه و کلی آبروریزی میشد.
اونشب برای اینکه آرومش کنم سعی کردم بیشتر بهش نزدیک بشم و باهاش صحبت کنم. بعضی وقتا خوب بود ولی گاهی دوباره به هم میریخت.
یه باره بیمقدمه گفت: تو هم از اون قرصها داری؟
قبل از اینکه چیزی بگم گفت: وقتی از اونا میخورم حالم خیلی خوب میشه. انگار دارم رو ابرا راه میرم... روی ابرا کسی بهم نمیگه دیوونه...!
بعد با بغض پرسید تو هم فکر میکنی من دیوونهام؟؟؟... اما اون از من دیوونه تره.
بعد بلند خندید و گفت: آخه به من میگفت دوستت دارم. اما با یکی دیگه عروسی کرد و بعد آروم گفت: امشبم عروسیشه...
اگه تو اینجور مسایل دنبال مقصر بگردیم به نظر من 50 -50 هسش چرا؟چون اگه یکروزی کسی با من اینکارو بکنه 50% ساده بودنه خودم باعثش شده 50% بی معرفتی طرف مقابل.ببین تو این دنیا انتظار نداشته باش همه دوست داشته باشن و دست نوازش به سرت بکشن یا دنبال دوست داشتن دیگران نباش فقط و فقط مراقب باش کسی بهت نارو نزنه همین.میرسیم سر صحبت اولم قانون جنگل نخوری میخورنت همینه که هست چاره ای هم نداری
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
دیوونه کیه؟؟؟؟!!!!!عاقل کیه؟؟؟؟ | گفتگوی آزاد | 65 | |
![]() |
دیوونه | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
میگه دارم دیوونه میشم .... یعنی واقعا میشه .... نمیخوای پیشنهاد بدی | گفتگوی آزاد | 26 | |
![]() |
دیوونه خونه! | گفتگوی آزاد | 93 |