خوب میرم دیگه ... بذا .. یه کم دیگه .. یه کم دیگه ... میری یا بیام بزور ببرم بندازمت رو کتابات؟
داود کریمی عضو جدید Dec 25, 2010 #91 zeinab68 گفت: خوب میرم دیگه ... بذا .. یه کم دیگه .. یه کم دیگه ... کلیک کنید تا باز شود... میری یا بیام بزور ببرم بندازمت رو کتابات؟
zeinab68 گفت: خوب میرم دیگه ... بذا .. یه کم دیگه .. یه کم دیگه ... کلیک کنید تا باز شود... میری یا بیام بزور ببرم بندازمت رو کتابات؟
#MaHDi# عضو جدید کاربر ممتاز Dec 25, 2010 #93 zeinab68 گفت: کاریش نداشته باش دیگههههههههههههه کلیک کنید تا باز شود... تاسفم، هیچ کاری از دست من برنمیاد. فرمان صادر شده و باید اجرا بشه. دوشنبه کلاس دارم. باهاش قرار میزارم وحقشو میزارم کف دستش
zeinab68 گفت: کاریش نداشته باش دیگههههههههههههه کلیک کنید تا باز شود... تاسفم، هیچ کاری از دست من برنمیاد. فرمان صادر شده و باید اجرا بشه. دوشنبه کلاس دارم. باهاش قرار میزارم وحقشو میزارم کف دستش
zeinab68 عضو جدید کاربر ممتاز Dec 25, 2010 #94 داود کریمی گفت: میری یا بیام بزور ببرم بندازمت رو کتابات؟ کلیک کنید تا باز شود... چقد خشن شدن همه یهوووووووووووو
داود کریمی گفت: میری یا بیام بزور ببرم بندازمت رو کتابات؟ کلیک کنید تا باز شود... چقد خشن شدن همه یهوووووووووووو
zeinab68 عضو جدید کاربر ممتاز Dec 25, 2010 #95 میرحسین گفت: تاسفم، هیچ کاری از دست من برنمیاد. فرمان صادر شده و باید اجرا بشه. دوشنبه کلاس دارم. باهاش قرار میزارم وحقشو میزارم کف دستش کلیک کنید تا باز شود... ههههههههه فک کردی خیال کردی .... اون خودش یه پا بروسلیه ... میزنه تو مخت ...
میرحسین گفت: تاسفم، هیچ کاری از دست من برنمیاد. فرمان صادر شده و باید اجرا بشه. دوشنبه کلاس دارم. باهاش قرار میزارم وحقشو میزارم کف دستش کلیک کنید تا باز شود... ههههههههه فک کردی خیال کردی .... اون خودش یه پا بروسلیه ... میزنه تو مخت ...
zeinab68 عضو جدید کاربر ممتاز Dec 25, 2010 #96 zahra-za گفت: ارش کیه؟؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... آرش از بچه ها ی همین باشگاه بود قبلا ... الان فقط تو کتابخونه میشه پیداش کرد ....
zahra-za گفت: ارش کیه؟؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... آرش از بچه ها ی همین باشگاه بود قبلا ... الان فقط تو کتابخونه میشه پیداش کرد ....
داود کریمی عضو جدید Dec 25, 2010 #97 zeinab68 گفت: چقد خشن شدن همه یهوووووووووووو کلیک کنید تا باز شود... بمون چیکارت دارم ولی افتادی با خودت من واسه خودت گفتم
zeinab68 گفت: چقد خشن شدن همه یهوووووووووووو کلیک کنید تا باز شود... بمون چیکارت دارم ولی افتادی با خودت من واسه خودت گفتم
#MaHDi# عضو جدید کاربر ممتاز Dec 25, 2010 #98 zeinab68 گفت: ههههههههه فک کردی خیال کردی .... اون خودش یه پا بروسلیه ... میزنه تو مخت ... کلیک کنید تا باز شود... فکر کردیییی بروسلیه قلابیههههه zeinab68 گفت: آرش از بچه ها ی همین باشگاه بود قبلا ... الان فقط تو کتابخونه میشه پیداش کرد .... کلیک کنید تا باز شود... کتابخونه کجا بود؟؟؟ همش تو محوطه الافههه
zeinab68 گفت: ههههههههه فک کردی خیال کردی .... اون خودش یه پا بروسلیه ... میزنه تو مخت ... کلیک کنید تا باز شود... فکر کردیییی بروسلیه قلابیههههه zeinab68 گفت: آرش از بچه ها ی همین باشگاه بود قبلا ... الان فقط تو کتابخونه میشه پیداش کرد .... کلیک کنید تا باز شود... کتابخونه کجا بود؟؟؟ همش تو محوطه الافههه
zeinab68 عضو جدید کاربر ممتاز Dec 25, 2010 #99 داود کریمی گفت: بمون چیکارت دارم ولی افتادی با خودت من واسه خودت گفتم کلیک کنید تا باز شود... من خیلی تا حالا تلاش کردم درس بیفتم ... نشده ... این 24 واحد این 2 ترم هم راحته .... فک نکنم بیفتم ...
داود کریمی گفت: بمون چیکارت دارم ولی افتادی با خودت من واسه خودت گفتم کلیک کنید تا باز شود... من خیلی تا حالا تلاش کردم درس بیفتم ... نشده ... این 24 واحد این 2 ترم هم راحته .... فک نکنم بیفتم ...
zeinab68 عضو جدید کاربر ممتاز Dec 25, 2010 #100 میرحسین گفت: فکر کردیییی بروسلیه قلابیههههه کتابخونه کجا بود؟؟؟ همش تو محوطه الافههه کلیک کنید تا باز شود... نخیرم .... قلابی نیست .. میگه میخوام شاگرد اول بشم گفتم حتما درس زیاد میخونه ....
میرحسین گفت: فکر کردیییی بروسلیه قلابیههههه کتابخونه کجا بود؟؟؟ همش تو محوطه الافههه کلیک کنید تا باز شود... نخیرم .... قلابی نیست .. میگه میخوام شاگرد اول بشم گفتم حتما درس زیاد میخونه ....
#MaHDi# عضو جدید کاربر ممتاز Dec 25, 2010 #101 zeinab68 گفت: نخیرم .... قلابی نیست .. میگه میخوام شاگرد اول بشم گفتم حتما درس زیاد میخونه .... کلیک کنید تا باز شود... نه بابا اینا کلکای پسراست. همش میره فوتبال
zeinab68 گفت: نخیرم .... قلابی نیست .. میگه میخوام شاگرد اول بشم گفتم حتما درس زیاد میخونه .... کلیک کنید تا باز شود... نه بابا اینا کلکای پسراست. همش میره فوتبال
zeinab68 عضو جدید کاربر ممتاز Dec 25, 2010 #102 میرحسین گفت: نه بابا اینا کلکای پسراست. همش میره فوتبال کلیک کنید تا باز شود... حالا هییییییییی زیر آبشو بزن .... میدونم که اونم ... خونه .... آخرین ویرایش: Dec 25, 2010
میرحسین گفت: نه بابا اینا کلکای پسراست. همش میره فوتبال کلیک کنید تا باز شود... حالا هییییییییی زیر آبشو بزن .... میدونم که اونم ... خونه ....
zeinab68 عضو جدید کاربر ممتاز Dec 25, 2010 #104 میرحسین گفت: ای کلک!!! ولی پسر خوبیه ها، خیلی خوش خندست کلیک کنید تا باز شود... اوهوم آخرین ویرایش: Dec 25, 2010
zeinab68 عضو جدید کاربر ممتاز Dec 25, 2010 #105 میرحسین گفت: بچه ها با اجازتون من فعلا میرم شب بخیر کلیک کنید تا باز شود... مخسی ... شب بخیر .. منم میرم .. بای همگی
میرحسین گفت: بچه ها با اجازتون من فعلا میرم شب بخیر کلیک کنید تا باز شود... مخسی ... شب بخیر .. منم میرم .. بای همگی
#MaHDi# عضو جدید کاربر ممتاز Dec 25, 2010 #106 zeinab68 گفت: مخسی ... شب بخیر .. منم میرم .. بای همگی کلیک کنید تا باز شود... برو به درسات برس شب بخیر. آخرین ویرایش: Dec 25, 2010
zeinab68 گفت: مخسی ... شب بخیر .. منم میرم .. بای همگی کلیک کنید تا باز شود... برو به درسات برس شب بخیر.