اقای مدیر اینو لطفا جابه جاش نکن مرسی

masoud ros

عضو جدید
بعد از اون که دیدم تاپیک قبلی مورد استقبال قرار گرفت
گفتم یه موضوع دیگه ای رو مطرح کنم یعنی یه سوال:
خدا عادل هست همه قبول داریم
پس چرا توی قاره امریکا پیامبری که ما بشناسیم نبوده!!!!:que:

ساز دهني

اخراجی موقت
دانشمند بیشتر پیامبرا برای قوم بنی اسرائیل اومدن , اون وقتا که امریکا نبوده دوست عزیز !

Atishpare_Shahi

عضو جدید
کاربر ممتاز
عدالت خدا چه ربطی داره به فرستادن یا نفرستادن پیامبر به قاره امریکا !!! :surprised:

masoud ros

عضو جدید
دانشمند بیشتر پیامبرا برای قوم بنی اسرائیل اومدن , اون وقتا که امریکا نبوده دوست عزیز !
من دانشمند نیستم
دوست عزیز اون موقع قاره امریکا وجود داشته ولی هنوز کشفش نکرده بودن و بومیها در اونجا زندگی می کردند

ساز دهني

اخراجی موقت
بابا من بودم یا تووووووو ؟ من خودم اون زمونا وجود داشتم , همه خدا داشتن الا این عربا !

ساز دهني

اخراجی موقت
به نظر من خیلی پیامبرای دیگه ای متولد شدن که بشر مدیونشون هستن مثل ادیسون , گراهام بل , برادران رایت , انیشتین , نیوتن , من و دکتر حسابی ؛ اینا اگه از پیامبرا بالاتر نباشن کمترم نیستن !

taeezade

عضو جدید
شما میدونی 124000 پیامبر از طرف خدا مبعوث شدن؟؟؟تو قرآن و بقیه کتابهای آسمونی حداکثر اسم 100 تا از اونها اومده. خدا بین همه اقوام پیامر مبعوث میکرده

ساز دهني

اخراجی موقت
این اسما همه اروپاییی و اون موقع فقط بومی ها در قاره ی امریکا بودند
به نکته بسیار مهمی اشاره کردی , آفرین ؛ اینا اسمای واقعیشون بوده , به زبان خودشون میشدن :
1- حضرت ایستاده با چای
2- حضرت کبوتر ابلق
3- حضرت آموا آموا

JavadMessi

مدیر بازنشسته
به نکته بسیار مهمی اشاره کردی , آفرین ؛ اینا اسمای واقعیشون بوده , به زبان خودشون میشدن :
1- حضرت ایستاده با چای
2- حضرت کبوتر ابلق
3- حضرت آموا آموا

بسی خندیدیم
خواهشا همه چیز را به شوخی نگیرید

JavadMessi

مدیر بازنشسته

مثلا این عنوان تاپیک بود

ساز دهني

اخراجی موقت
موقعی این امر با عدالت خدا ناسازگار است که موقع بازخواست از آنها مثل مردمانی که پیامبر داشتند حسابرسی شود
دوست عزیز میبینم که ماشالا اطلاعاتت بالاس , میخواستم یه سوال بپرسم , افتخار میدین اگه جواب بدین :
نماز تحریف شده ؟
منظورم اینه که شکل و گفتار نماز از اولش همین شکلی بوده ؟
پیامبر در قسمت تشهد و نماز برخودش سلام میفرستاد ؟

taeezade

عضو جدید
پس چرا هیچ اثری وجود نداره در اونجا
یه کتابی
یه سنگ نوشته ای یه اسمی
به خاطر اینکه اولا بعضی ها وقتی اومدن که خط اختراع نشده بود
دلیل مهمتر اینه که اغلب اونها رو رد میکردن و اگه قرار بوده کسی اسمی از اونها ببره به احتمال بیشتر از پیروانشون بودن که اونها همیشه اقلیت بدون و یادمون نره که اکثریت مردم خواندن و نوشتن بلد نبودن
و یه دلیل دیگه اینکه خیلی از پیامبرها رو تا مبعوث میشدن میکشتنشون به طوری که مدت پیامبری بعضی از اونها یک روز بوده

ساز دهني

اخراجی موقت
به خاطر اینکه اولا بعضی ها وقتی اومدن که خط اختراع نشده بود
دلیل مهمتر اینه که اغلب اونها رو رد میکردن و اگه قرار بوده کسی اسمی از اونها ببره به احتمال بیشتر از پیروانشون بودن که اونها همیشه اقلیت بدون و یادمون نره که اکثریت مردم خواندن و نوشتن بلد نبودن
و یه دلیل دیگه اینکه خیلی از پیامبرها رو تا مبعوث میشدن میکشتنشون به طوری که مدت پیامبری بعضی از اونها یک روز بوده
واقعاً ؟!

JavadMessi

مدیر بازنشسته
دوست عزیز میبینم که ماشالا اطلاعاتت بالاس , میخواستم یه سوال بپرسم , افتخار میدین اگه جواب بدین :
نماز تحریف شده ؟
منظورم اینه که شکل و گفتار نماز از اولش همین شکلی بوده ؟
پیامبر در قسمت تشهد و نماز برخودش سلام میفرستاد ؟

بالا نیست اما می دانم ماشاالله را اینطوری نمی نویسند ضمن اینکه این سوال چه ربطی به این تاپیک داشت
حالا این کار اشکالش کجاست

ساز دهني

اخراجی موقت
بالا نیست اما می دانم ماشاالله را اینطوری نمی نویسند ضمن اینکه این سوال چه ربطی به این تاپیک داشت
حالا این کار اشکالش کجاست
ای بابا , آقا سوال پرسیدیم , خواهش کردیم اگه میدونین جواب بدین , چرا میزنین خدا میدونه

JavadMessi

مدیر بازنشسته
ای بابا , آقا سوال پرسیدیم , خواهش کردیم اگه میدونین جواب بدین , چرا میزنین خدا میدونه

نماز امری است از طرف خدا و مطمنا همه ارکان آن هم از طرف خدا بوده حالا شما می گید پیامبر نباید در نماز برای خودش صلوات می فرستاده خوب مطمنا این کار تحریف در نماز است

ساز دهني

اخراجی موقت
نماز امری است از طرف خدا و مطمنا همه ارکان آن هم از طرف خدا بوده حالا شما می گید پیامبر نباید در نماز برای خودش صلوات می فرستاده خوب مطمنا این کار تحریف در نماز است
داداش دعوا نداریم که , بلد نبودیم سوال پرسیدیم , اگه بهتون برمیخوره که ادامه ندم !

zhilamo

عضو جدید
پیامبران فقط در قسمت هایی ظار می شدن که جهالت و نادانی بیداد میکرد!!!

بالا