افسانه دونگ یی

باران 87

عضو جدید
سلام .
اکه کسی افسانه دونگ یی رو داره لطف کنه خلاصه قسمت های آینده رو برای ما که نمی تونیم تا قسمت بعدی صبر کنیم بنویسه.
:w32: :w27:

kayvan90

عضو جدید
واقعا مردم ديگه شورشو در اوردن............تو اين چند سال كلي فيلم كره اي اومده هنوزم كسي پيدا ميشه از اين فيلما خوشش بياد.....:surprised:........هر چند كه خودم دونگ اي نگاه ميكنم اما انقدر ذوق ندارم واسه ديدنش.................:razz:

sara-z-a

عضو جدید
من خودم ارشیو فیلم کره ای دارم
نه چون واقعا قشنگن و تمیز و پاک

thamin

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا مردم ديگه شورشو در اوردن............تو اين چند سال كلي فيلم كره اي اومده هنوزم كسي پيدا ميشه از اين فيلما خوشش بياد.....:surprised:........هر چند كه خودم دونگ اي نگاه ميكنم اما انقدر ذوق ندارم واسه ديدنش.................:razz:
بله ، بهتر از فیلم های خودمون که هست:D
دونگ یی هم مثل یانگوم قشنگه

عاشق پیشه

عضو جدید
چه اشکالی داره وقتی بازیگرهای با پوشش مناسب داره و تلاش و از خود گذشتگی را ترویج میده البته بازیگرهای خوشگلی هم داره
حتما باید فارسی1 نگاه کنید که فقط روابط نامشروع را داره رواج میده

thamin

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه اشکالی داره وقتی بازیگرهای با پوشش مناسب داره و تلاش و از خود گذشتگی را ترویج میده البته بازیگرهای خوشگلی هم داره
حتما باید فارسی1 نگاه کنید که فقط روابط نامشروع را داره رواج میده
چقدر من بدم میاد از این فارسی 1 :razz:

Elmira2010

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایول اولین باربودتووعمرت یه حرف خوب وپسندیده زدی متوهم خوشم اومدمنم اصلاسریال وفیلم کره ای دوس ندارم خیلی هم بدم میادنمیدونم چراملت مابه خودشون تلقین میکنن هرچی سریال کره ایه بایدببینن وقشنگه همشون مزخرف ان وبی محتوافقط بلدن سریال بامدلباسای قدیمیشون بسازن اه اه اه

باران 87

عضو جدید
ایول اولین باربودتووعمرت یه حرف خوب وپسندیده زدی متوهم خوشم اومدمنم اصلاسریال وفیلم کره ای دوس ندارم خیلی هم بدم میادنمیدونم چراملت مابه خودشون تلقین میکنن هرچی سریال کره ایه بایدببینن وقشنگه همشون مزخرف ان وبی محتوافقط بلدن سریال بامدلباسای قدیمیشون بسازن اه اه اه
اتفاقا فیلم های کره ای خیلی هم خوبن.توهرقسمتش اتفاق جذابی میفته که باعث میشه حتما قسمت بعدی رو ببینیم.من که خیلی فیلمای کره ای رو دوست دارم.بهتره که به سلیقه دیگران توهین نکنیم.ما خودمون هم فیلم میسازیم شما خداحافظ بچه رو با دونگ یی مقایسه کنید.یا حتی فیلم های پرمخاطبی مثل دلنوازان یا .... مقایسه کنید.می فهید که چرا ایرانی ها سریال های کره ای رو به سریال های ایرانی ترجیح میدن.

باران 87

عضو جدید

الان پرمخاطب ترین فیلم در حال حاضر در تلویزیون دونگ یی هست.شما کدوم فیلمو پیشنهاد می کنید.

amirstark

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من به فیلم دیدن علاقه ندارم حالا هرچی میخواد باشه :D

m@hs@

عضو جدید
بابااین بنده خدا یه سوالی پرسید همه همه چی گفتن به جز جواب رو :surprised:

این کره ایها هم ؟؟؟؟؟؟
آخر هر قسمت خلاصه قسمت بعد رو نشون میدن؟؟؟ دیگه آدم موقع دیدن فیلم حوصلش سر میره .

**niloo

عضو جدید
به نظرم دیگه فیلم های کره ای لوس شده.... تلویزیون هم شورشو در آورده.... من فیلم های جومونگ و امپراطور دریا و یانگوم میدیدم اما دیگه خیلی دارن فیلم کره ای پخش میکنن دیگه لووووووووووس شد رفت... هموم قبلیا قشنگ بودن اما دیگه علاقه ای به دیدن دونگ یی ندارم چون تکراری شده دیگه مثل همون یانگومه .....همش لوس بازیه

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
من حاضرم از اینجا تا کره پیاده برم ولی این فیلم هاشونو نگاه نکنم:D

Anne.70

عضو جدید
همش کره ای پخش میکنن!اصلا از بس شبیهن نمیشه تشخیص داد کی به کیه!!!

immigrant

عضو جدید
باباااااااااااااااا.........يعني واقعا شما مهندسين و دانشجويان عزيز وقت دارين اين فيلمارو دنبال كنين و حتي براش تاپيك بزنيين.خوش بحالتون كه اين قدر وقت دارين....

بالا