ishhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
dongi ham filmeh
بله ، بهتر از فیلم های خودمون که هستواقعا مردم ديگه شورشو در اوردن............تو اين چند سال كلي فيلم كره اي اومده هنوزم كسي پيدا ميشه از اين فيلما خوشش بياد.............هر چند كه خودم دونگ اي نگاه ميكنم اما انقدر ذوق ندارم واسه ديدنش.................
![]()
خب میشه بگید فیلمی که ایششششش نیست کدوم فیلمه ما بریم ببینیمishhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
dongi ham filmeh
چقدر من بدم میاد از این فارسی 1چه اشکالی داره وقتی بازیگرهای با پوشش مناسب داره و تلاش و از خود گذشتگی را ترویج میده البته بازیگرهای خوشگلی هم داره
حتما باید فارسی1 نگاه کنید که فقط روابط نامشروع را داره رواج میده
he khandam gereftشما که نزدیک های ظهر از خواب بیدار میشی معلومه که از دونگی خوشت نمیاد
he khandam gereft
man na farsi 1 mibinam na doongi
filmi ke bar manai nadareh arzesh didan ham nadareh
jen girخب میشه بگید فیلمی که ایششششش نیست کدوم فیلمه ما بریم ببینیم![]()
من نگفتم که شما فارسی وان یا دونگی می بینی من گفتم شما نزدیک های ظهر که از خواب بیدار میشن
he khandam gereft
man na farsi 1 mibinam na doongi
filmi ke bar manai nadareh arzesh didan ham nadareh
ایول اولین باربودتووعمرت یه حرف خوب وپسندیده زدی متوهم خوشم اومدمنم اصلاسریال وفیلم کره ای دوس ندارم خیلی هم بدم میادنمیدونم چراملت مابه خودشون تلقین میکنن هرچی سریال کره ایه بایدببینن وقشنگه همشون مزخرف ان وبی محتوافقط بلدن سریال بامدلباسای قدیمیشون بسازن اه اه اهواقعا مردم ديگه شورشو در اوردن............تو اين چند سال كلي فيلم كره اي اومده هنوزم كسي پيدا ميشه از اين فيلما خوشش بياد.............هر چند كه خودم دونگ اي نگاه ميكنم اما انقدر ذوق ندارم واسه ديدنش.................
![]()
اتفاقا فیلم های کره ای خیلی هم خوبن.توهرقسمتش اتفاق جذابی میفته که باعث میشه حتما قسمت بعدی رو ببینیم.من که خیلی فیلمای کره ای رو دوست دارم.بهتره که به سلیقه دیگران توهین نکنیم.ما خودمون هم فیلم میسازیم شما خداحافظ بچه رو با دونگ یی مقایسه کنید.یا حتی فیلم های پرمخاطبی مثل دلنوازان یا .... مقایسه کنید.می فهید که چرا ایرانی ها سریال های کره ای رو به سریال های ایرانی ترجیح میدن.ایول اولین باربودتووعمرت یه حرف خوب وپسندیده زدی متوهم خوشم اومدمنم اصلاسریال وفیلم کره ای دوس ندارم خیلی هم بدم میادنمیدونم چراملت مابه خودشون تلقین میکنن هرچی سریال کره ایه بایدببینن وقشنگه همشون مزخرف ان وبی محتوافقط بلدن سریال بامدلباسای قدیمیشون بسازن اه اه اه
واقعا مردم ديگه شورشو در اوردن............تو اين چند سال كلي فيلم كره اي اومده هنوزم كسي پيدا ميشه از اين فيلما خوشش بياد.............هر چند كه خودم دونگ اي نگاه ميكنم اما انقدر ذوق ندارم واسه ديدنش.................
![]()