من که چنین چیزی ندیدمچند روز پیش توی برنامه تلوزیونی در مورد برنامه ای صحبت میکرد که کیفیت فیلمبرداری رو افزایش میده . یکی از کاربرداش افزایش سرعت فریم بود.
کسی برنامه یا لینک دانلودشو داره؟؟؟
جمعه ساعت 12 برنامه ((به روز)) شبکه 3 توی قسمت آخرش در مورد همین برنامه صحبت کردمن که چنین چیزی ندیدم
وقتی میان توی تلوزیرن اعلام میکنن که کیفیت فیلمبرداری رو میبرن بالا و علاوه بر اون نشون میدن که چقدر کیفیت در دوحالت با برنامه و بدون برنامه از 1 گوشی رفته بالا اونوقت چطور شما ردش میکنی؟؟؟؟افزایش کیفیت برمیگرده به تعداد پیکسل در هر فریم. حالا هرچی میخواد فریم ها با سرعت عوض بشن, وقتی تعداد پیکسل (رزولوشن) یه اندازه باشه افزایش کیفیت واقعی غیر ممکنه.
اگه اینطور بود که دیگه کارخونه ها به فکر دوربین های جدید نبودن.
برای افزایش کیفیت باید تعداد پیکسل در هر فریم افزایش پیدا کنه که بحث میره سمت مگاپیکسل و متشابهات!!!
وقتی میان توی تلوزیرن اعلام میکنن که کیفیت فیلمبرداری رو میبرن بالا و علاوه بر اون نشون میدن که چقدر کیفیت در دوحالت با برنامه و بدون برنامه از 1 گوشی رفته بالا اونوقت چطور شما ردش میکنی؟؟؟؟
واقعا توضیح بدون دلیلی دادی
نه در مورد درستبودن و صحتش مطمئنم چون این برنامه که فکر کنم 74 قسمت ازش گذشته هیچوقت سیستم یا نرم افزار یا سایتی رو که معرفی کرده مشکل نداشته.آخه تلویزیون کی راست گفته که اینم راست گفته باشه![]()
دوست عزیز دلیلش کاملا مشخصه !!!! برای اینکه شما بتونی فریم ریت رو بالا ببری باید GPU داشته باشی ! پس بحث بالا بردن کیفیت توی گوشیهایی که GPU ندارن منتفیه ! حالا گوشیهایی که GPU دارن توانشون از یه حدی بیشتری نیس !! شما چه جوری میخواین فریم ریت رو بالا ببرین ؟وقتی میان توی تلوزیرن اعلام میکنن که کیفیت فیلمبرداری رو میبرن بالا و علاوه بر اون نشون میدن که چقدر کیفیت در دوحالت با برنامه و بدون برنامه از 1 گوشی رفته بالا اونوقت چطور شما ردش میکنی؟؟؟؟
وقتی میان توی تلوزیرن اعلام میکنن که کیفیت فیلمبرداری رو میبرن بالا و علاوه بر اون نشون میدن که چقدر کیفیت در دوحالت با برنامه و بدون برنامه از 1 گوشی رفته بالا اونوقت چطور شما ردش میکنی؟؟؟؟
به روز هر برنامه اي رو معرفي كنه توي خود سايتش دانلودش رو ميزارهنه در مورد درستبودن و صحتش مطمئنم چون این برنامه که فکر کنم 74 قسمت ازش گذشته هیچوقت سیستم یا نرم افزار یا سایتی رو که معرفی کرده مشکل نداشته.
من فقط میخوام اون برنامه رو دانلود کنم.
باید به سایت همون برنامه برم چون اینجا جای اینکه مشکلو حل کنن فقط دوس دارن بحث کنن
بله ممنون گشته بودم ولی هنوز برنامه های معرفی شده توی قسمت 81 رو توی سایتشون نزدن احتمالا باید این هفته بذارنبه روز هر برنامه اي رو معرفي كنه توي خود سايتش دانلودش رو ميزاره
بگرد ببين شايد پيدا شد
http://ch3.ir/brooz/index.php?option=com_phocadownload&view=category&id=11&Itemid=29
پ.ن: با عرض معذرت از مدير بسيار محترم تالار وزين موبايل به خاطر ارسال پست توسط اينجانب