سلام منم قبول شدم الکترونیک امیرکبیر - شبانه
قبلش بیو تهران زده بودم، فکر میکردم با 240 روزانهشو نیارم دیگه حتما شبانهشو میارم، گویا امسال علاقه به بیو بیشتر شده بوده! یکم ناراحتم...
سلام تبریک میگم .فرق بیو با نانو رو میدونید چچیه؟
قبلش بیو تهران زده بودم، فکر میکردم با 240 روزانهشو نیارم دیگه حتما شبانهشو میارم، گویا امسال علاقه به بیو بیشتر شده بوده! یکم ناراحتم...
سلام تبریک میگم .فرق بیو با نانو رو میدونید چچیه؟
رتبه بیو شما چند بود؟ اگه امکان داره برای استفاده دوستان اخرین رتبه قبولی شریف و تهران رو که در کارنامه نهایی می نویسند بذاریدبیو -روزانه امیرکبیر
مهندسی پزشکی شبانه بابل قبول شدم!انتخاب بعدیم سمنان مهندسی پزشکی هستش امکانش هس اگه دومی رو قبول شم برم؟کسی تا حالا این کارو کرده؟
تبریک میگم .... نظرت راجع به امیرکبیر چیه؟منم مخابرات سیستم امیرکبیر (روزانه)قبول شدم
برروی چشم 273 بودمرتبه بیو شما چند بود؟ اگه امکان داره برای استفاده دوستان اخرین رتبه قبولی شریف و تهران رو که در کارنامه نهایی می نویسند بذارید
واقعا؟چرا؟امسال که ظرفیت ها زیاد شده بودسلام منم قبول شدم الکترونیک امیرکبیر - شبانه
کجا قبول شدید؟پزشکی دانشگاه تهران جالبه سیستم شبانه امیرکبیر هم نیاوردیم
به حق چیزای ندیده
کجا قبول شدید؟
تبرییککککککککککککککککککککککککککککککپزشکی دیگه شبانه دانشگاه تهران خیلی فرقی نمیکرد واسم مخابراتو پزشکی ولی دوست داشتم روزانه بیارم که نشد
تبریک عرض می شود فراواااانسلام منم قبول شدم الکترونیک امیرکبیر - شبانه
کی زد حالا اعصاب نمیزاره که این سنجش - آره منم اول روزانه امیرکبیرو بالاتر زدم بعد رزومه این استادو دیدم شبانه تهرانو بالاتر زدم حالا نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت .تبرییکککککککککککککککککککککککککککککک
باشه خوب نزن ندیدم
شبانه هزینه هاش یکم ناجوره....ولی واقعا دانشگاه تهران ی چیز دیگس ...
کاش پول داشتم منم میرفتم دانشگاه تهران....مخصوصا پروفسور سلطانیان زاده واقعا ادم خداییییه ...
پزشکی دیگه شبانه دانشگاه تهران خیلی فرقی نمیکرد واسم مخابراتو پزشکی ولی دوست داشتم روزانه بیارم که نشد
اینم قبول نمیشدم انتخاب بعدیش با شما همکلاس میشدم
تبریک عرض می شود فراواااان
دیجیتال قبول شدید؟
امسال خعععلییییی اعصاب همه داغونه.....از دست این سنجش!دوستم با 140 مخابرات شبانه تهران رو نیاورده....اره واقعا سعی کن استفاده کنی خودتو ببندی ...منم برم با کور و کچل های امیرکبیر سر و کله بزنمکی زد حالا اعصاب نمیزاره که این سنجش - آره منم اول روزانه امیرکبیرو بالاتر زدم بعد رزومه این استادو دیدم شبانه تهرانو بالاتر زدم حالا نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت .
چی بگم امسال زجرمون دادن با اعلام نتایجشون....نه بابا علاقه رو عشقه بی خیال....دوستم پزشکی تهران رو زد دلش سیستم میخواست الان عین (بوق) پشیمونه...اره دیگه 270 بودمممنون، ولی فعلا که احساس خوشحالی نمیکنم. منم به شما تبریک میگم، اگه درست یادم باشه 270 بودین، نه؟
نه، آنالوگ. اول آنالوگ زدم بعد دیجیتال. کار اشتباهی کردم؟ :-(
امسال خعععلییییی اعصاب همه داغونه.....از دست این سنجش!دوستم با 140 مخابرات شبانه تهران رو نیاورده....اره واقعا سعی کن استفاده کنی خودتو ببندی ...منم برم با کور و کچل های امیرکبیر سر و کله بزنم
ی لحظه فک کردم میخام برم استنفوردنه بابا این چه حرفیه من قبل اینکه رتبه ها بیاد از خدام بود پزشکی امیرکبیر قبول شم اینقد تعریفشو شنیده بودم بعدن فهمیدم اصلا تهرانیم هست.
بعد کنکور هم رفتم پرس و جو کردم از بچه ها ارشدش خودشون خیلی راضی بودن خودشون بهم گفتن تهران و امیرکبیر شاخ های پزشکی ایرانن راستم میگن انصافن یه دانشکده کلا جدا دارید واسه خودتون درسای خیلی قشنگی داشتید چارتشو دیدم البته اگه ارائه بشه درساش یه دانشکده هم دارن دوباره واستون میسازن آزمایشگاه های تحقیقاتیشم باز بچه هاش کلی تعریف میکردن
خلاصه کلی حال می کنید
به همه دوستان تبریک میگم امیدوارم اونجاییکه میخواین ادامه تحصیل بدید ارزش اونهمه وقت و تلاشی که واسش کشیدید رو داشته باشه
در مراحل بعدی زندگی براتون آرزوی موفقیت و پیروزی دارم
رتبه مخابرات 1240
انتخابام
شبکه صنعتی اصفهان روزانه
سیستم شیراز روزانه
سیستم فردوسی روزانه
سیستم تبریز روزانه
میدان شیراز روزانه
میدان فردوسی روزانه
سیستم صنعتی شیراز روزانه
سیستم ارومیه روزانه
جایی که قبول شدم سیستم صنعتی شیراز
ی لحظه فک کردم میخام برم استنفورد
تبرییییییککککککککککککککککدوستان تبریییییک زیاد
فکر کنم بی خیالترین نفرتون من بودم سیستم فردوسی اولین انتخابم بود ولی پشیمون نیستم الان
رتبه :370