سلام تبریک میگم به همه دوستان بابت نتایجشون امیدوارم که خستگی این یه سال استرس و فشار دزسی زیادی که به تنتون بوده با دیدن نتیجتون در اومده باشه و در ادامه راه و در مقطع ارشد قدرتمندانه ادامه بدین 

ای بابا خود این رتبه داغونم کرده دیگه اذیت کردن بقیه پیشکش!![]()
واسه مخابرات سیستم چه دانشگاهایی احتمال قبولی دارم روزانه؟ تهران؟
سلام .گرایش کنترل تا چه رتبه ای تهران روزانه پذیرش داره ؟ شبانه چطور؟
مرسیداداش تبریک فراروان
شمام رفتی و من مانده ام تنهای تنها![]()
سلام بر قدرتی های عزیزسلام به همه دوستان
من رتبه 1124 قدرت (کد ضریب 2 ) رو آوردم
میخواستم بدونم با این رتبه میشه دانشگاه های خوب قبول شد
کدوم دانشگاه ها ؟
خودم ارومیه هستم
100 درصد میارین روزانه فردوسی تا 1100 پارسال گرفته.بچه ها یه سوال من با رتبه ی ۹۸۶ مخابرات و ۱۰۲۰ مهندسی پزشکی ممکنه فردوسی ، تبریز ، اصفهان یا شیراز هم نیارم؟ مخابرات سیستم می خوام و روزانه هم می خوام...
بچه ها یه سوال من با رتبه ی ۹۸۶ مخابرات و ۱۰۲۰ مهندسی پزشکی ممکنه فردوسی ، تبریز ، اصفهان یا شیراز هم نیارم؟ مخابرات سیستم می خوام و روزانه هم می خوام...
شما اعجوبه این به خدا رتبه به این خوبی رو ممکنه با انتخابتون از دس بدین من همین الانش کرک و پرم ریخته !( البته خیلی خوبه هااا کلی ازت انرژی میگیرمیعنی این بچه ها کجان؟!!!!!!!!!
امیدوارم که خراب نکرده باشن و اگم نتیجشون بابه میلشون نبود بخدا اتفاقی نیفتاده
ادم به امید زندس
بازم تلاش کنین
پارسال اینموقع ها تاپیک میترکید!!!
فک کنم مدیر باید تاپیک ارشدی های 96 رو افتتاح کنه بجای این تاپیک![]()
اینم کارنامه منمنکه دیگه نه حوصله دارم نه انگیزشو بشینم یک سال دیگه بخونم.چون ناموسا امسال خیلی خونده بودم. مشاهده پیوست 258493
سلام شما منو مگه میشناسی که قضاوتم میکنی که کم خوندم یا زیاد؟!!! من بدون کنترل مغناطیس میتونستم به نتیجه دلخواهم برسم ولی خب بدلایلی نشد سوما با این طرز بیانت زیاد سعی کن کسی نصیحت یا کلا رهنمود نکنی!!سلام دوست عزیز
شوخی میکنی ... خیلی خوندی مغناطیس و کنترل 0 زدیاگه یکم میخوندی چند میزدی لابد منفی
![]()
اگر مثل من بیکاری بهترین انگیزه برای درس خوندنه نه برای این که با درس خوندن کار گیرت میاد فقط برای این که یکاری کرده باشی بیکار نباشه![]()
سلام شما منو مگه میشناسی که قضاوتم میکنی که کم خوندم یا زیاد؟!!! من بدون کنترل مغناطیس میتونستم به نتیجه دلخواهم برسم ولی خب بدلایلی نشد سوما با این طرز بیانت زیاد سعی کن کسی نصیحت یا کلا رهنمود نکنی!!
شما اعجوبه این به خدا رتبه به این خوبی رو ممکنه با انتخابتون از دس بدین من همین الانش کرک و پرم ریخته !( البته خیلی خوبه هااا کلی ازت انرژی میگیرم) ولی تهرانو از دس ندین تهران هم جزو دانشگا های برتره و جزو رنکینگ جهانی هست.حیفه رتبه تون! چون ممکنه شریف مخصوصا اگه روزانه بخواین نیارین! من خودم ممکنه فردوسی هم نیارم به قول یکی از دوستان!
اینم از کارت پایان خدمت بالاخره تموووم شد اوه ... یادم رفت سلام کنم
سلام به همه دوستان
خسته نباشید و تبریک به دوستان مخصوصا دوستانی که مجاز به انتخاب رشته شدندامیدوارم همه قبول بشن
برن دانشگاه ...
سلام شما منو مگه میشناسی که قضاوتم میکنی که کم خوندم یا زیاد؟!!! من بدون کنترل مغناطیس میتونستم به نتیجه دلخواهم برسم ولی خب بدلایلی نشد سوما با این طرز بیانت زیاد سعی کن کسی نصیحت یا کلا رهنمود نکنی!!
من کارناممو گداشتم که دوستان نطر بدن کجاها امیدی هست که ارزش رفتن داشته باشه ن اینکه یکی بگه کم خوندی یا نهبابا ناراحت نشو
معلومه داره باهات شوخی میکنه![]()
من میفهممش خدمتش تموم شده الان سرخوشه![]()
من کارناممو گداشتم که دوستان نطر بدن کجاها امیدی هست که ارزش رفتن داشته باشه ن اینکه یکی بگه کم خوندی یا نه
مرسی که نظرتو گفتی.حتما خودت میدونی وضعیت کار چجوریاس دیگه .خودم 6 7 ماه کار کردم قبل اینکه واسه ارشد برق بخونم انصافا نه به تواناییات انچنان اضافه میشه نه حقوق درست حسابی میدن تازه دهنتم سرویس میکننبی تعارف بگم
روزانه امید داری تقریبا
اما تو اخرین دانشگاه و ضعیفترین رشته
اگه میخوای نظره شخصیمم بدونی میگم اصلا نرو که دوسالت بر باد نره
اگه درس خوندونو دوست داری که یه سال دیگم بخون
و اگه حوصله نداری درس بخونی اصلا انتخاب رشته نکن و شروع کن برو دنبال کار
حالا دیگه تصمیمه خودته که با توجه به شرایطت خودت از همه بهتر میتونی راجبش تصمیم بگیری
موفق باشی داداش
مرسی که نظرتو گفتی.حتما خودت میدونی وضعیت کار چجوریاس دیگه .خودم 6 7 ماه کار کردم قبل اینکه واسه ارشد برق بخونم انصافا نه به تواناییات انچنان اضافه میشه نه حقوق درست حسابی میدن تازه دهنتم سرویس میکنندر ضمن من سال قبل کنکور MBA شرکت کردم شبانه قبولم شدم ولی تصمیم گرفتم برق بخونم.دیگه انرژی ندارم بشینم یک سال دیگه بخونم