اعدام یک بهایی به جرم زنا با محارم

اولدوز-ف

عضو جدید
اون مادر اگه مادر بود نمیذاشت بچه اش تو قمار باباش بره زیر دست و پای N نفر
چرا قضیه رو شورش میکنید؟

چرا فکر میکنی اون آدم خیلی کارش درست بوده و مدام تو زندگیش داشته از دخترش دفاع میکرده و خون دل میخورده؟
مگه شما اون زن رو میشناسید؟
حتما اون فرشته بوده و شوهره یه معتاد، اینو میخوای بگی دیگه؟

نه خانم زارع .. وضع اخلاقی، شخصیتی این جور آدما بر همگتن واضح و مبرهنه!
احتمالا از جای دیگه پر بوده سر شوهرش خالی کرده وگرنه مطمئن باش اون دختره هم دفه اولش نبوده. اون زن اگه واقعا غیرت داشت، مادر بود .. احساس مسئولیت میکرد اجازه نمیداد دختر 14- 15 سالش به این گند کشیده بشه
هر چند ...
اونم شاید زیاد تقصیر نداشته باشه، خودشم اینطوری بزرگ شده قاعدتا ...

از شکایت و نحوه رسیدگی بهش گفتی ..
آفرین

احتمالا اون دختر از 12 سالگی به این شغل مشغول بوده. مامان جونش نمیتونست اون وقتا اقدام کنه؟

زدن حرف قشنگ آسونه خانم زارع اما اجرای عدالت خیلی سخت.

چند وقت پیش (نمیدونم اینجا یا یه جای دیگه) بحث شده بود در مورد دختری که یه پسر رو با اسید کشته بود و دادگاه برای اون حکم قصاص داده بود
آی چه صر و صدایی کردن که ایها الناس اون پسره میخواسته به دختره تجاوز کنه. اونم رفته از طبقه پایین خونشون یه گالن اسید اورده ریخته روش!

ای بابا ...
چرا ما تو طبقه پایین خونمون اسید نگه نمیداریم!
یه کم منطقی باشین
تو کجا زندگی میکنی؟ تو این کشور؟ قوانینش رو میدونی؟ فکر میکنی زنها چقدر حق رای و تصمیمگیری دارن؟ اونم تو طبقات پایین. زنی که تو دینمون اومده حتی برای انجام دادن کار ثواب باید اجازه شوهرش رو داشته باشه فکر میکنی میتونست جلو شوهرش وایسته؟ چقدر راهت قضاوت میکنی! بیچاره اطرافیانت آقای منطقی!

shahab85

عضو جدید
بدعت گذاري در دين كاملا موضوع واضحيه و كسي كه نه تنها خودش به لجن كشيده شده بلكه ميخواد بقيه رو هم به لجن بكشونه همون بهتر كه تو اين دنيا نباشه!
كسايي كه قصاص رو محكوم ميكنن اگه خدايي نكرده روزي روزگاري كسي بياد عزيز خودشونو بكشه قبل از قصاص طرف ترجيح ميدن خودشون دست به كار بشن و قاتل رو تيكه تيكه كنن!
اگه تو كشور ما مثل كشورهاي ديگه جزاي قتل فقط چند سال زندان بود مطمئن باشيد آمار قتلمون الان هزاران برابر بود!
هر حيوان انسان نمايي لياقت زنده بودن در اين دنيا رو نداره

= nAviD =

عضو جدید
یعنی شما مدعی هستی که با مجازات اعدام آمار آدم کشی پایین امده؟؟؟
قصاص یک منطق قرون وسطایه
کار اصلاح جامعه کار دست در برابر دست و سنگسار و توی گونی از بلندی پرت کردن نیست...

archi_atish

عضو جدید
کاربر ممتاز
بدعت گذاري در دين كاملا موضوع واضحيه و كسي كه نه تنها خودش به لجن كشيده شده بلكه ميخواد بقيه رو هم به لجن بكشونه همون بهتر كه تو اين دنيا نباشه!
كسايي كه قصاص رو محكوم ميكنن اگه خدايي نكرده روزي روزگاري كسي بياد عزيز خودشونو بكشه قبل از قصاص طرف ترجيح ميدن خودشون دست به كار بشن و قاتل رو تيكه تيكه كنن!
اگه تو كشور ما مثل كشورهاي ديگه جزاي قتل فقط چند سال زندان بود مطمئن باشيد آمار قتلمون الان هزاران برابر بود!
دوست عزیز شما با بدعت در دین مخافلید؟؟ بله درست

اما واقعا فکر میکنید اون شخصی که کشته به خاطر بدعت گذاری در دین جونشو داده؟؟

اخه اگه بنا به این باشه که الان خیلی از کله گنده های مملکت باید . . .

این بهائی جونشو به خاطر هیچ و پوچ داده

شما یه نگاه به صفحه ی حوادث یه روزنامه بنداز...فقط یکیش...ببین چند تا دختر از دست برادر و عمو دائی پدر و محارم خود مورد اذیت واقع شدن

اگه قراره مجازات باشه و این کار خلافه باید برای همه باشه..نه فقط یه بهائی یا یهودی یا مسیحی

= nAviD =

عضو جدید

خودش از روی خوشی به لجن کشیده شده؟
یا مثلا بیکار بوده گفته بذار بریم یخورده به لجن کشیده بشم؟؟؟

مطمئنا همه ی انسانها با هم برابرند و یکی حق اعطای اجازه زندگی به دیگری رو نداره

salari.hassan66

عضو جدید
shabdiz

shabdiz

حقش بوده بی شرف
وحشی هام چنین کارایی نمی کنن
ضمنا عبد البها ادعای پیامبری کرده پس این مزخرفات که اینا شیعه هستن رو باور نکنید رد گم کنیه
دوستان بهتره خاطرات نجات یافته های این فرقه و برخی مسائلشون رو بخونن و از روی تعصب حرف نزنن و زود باورهم نباشن
این حرفا که فقط شیعه ها میرن بهشت غلطه خود مذهب شیعه اینو میگه خیلی مسخره شده یکی یه حرف اشتباهی رو میگه یکی دیگه پیدا میشه به اون حرف غلط گیر میده و استدلالی واسه همه دین طرف میکنه بعضیا هم برای فرار از حقیقت مسائل دیگه ای رو وسط میکشن این که یه ادم به اصطلاح مسلمون چه شیعه و چه سنی یه غلطی میکنه دلیلی بر ضعف دین نیست
خواهشا اول مطالعه بعد اظهار نظر
برای اطلاع بیشتر از فرقه بهاییت به کتاب مهناز رئوفی که خودش بهایی بوده مراجعه کنید کتابا و مدارک دیگه ای هم هست که الان یادم نیس و در اولین فرصت میذارم

آخرین ویرایش:

mmbidhendi

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
میشه یکی از دوستانی که انقدر با آب و تاب دفاع یا مخالفت میکنند ، معنی " بدعت در دین " رو برای من توضیح بدند ؟

shahab85

عضو جدید
یعنی شما مدعی هستی که با مجازات اعدام آمار آدم کشی پایین امده؟؟؟
قصاص یک منطق قرون وسطایه
کار اصلاح جامعه کار دست در برابر دست و سنگسار و توی گونی از بلندی پرت کردن نیست...

دقيقا همينطوره دوست عزيز،اگه كسي كه نيت قتل داره مانعي رو سر راه خودش نبينه خيلي راحت كارشو انجام ميده.
حالا شما اعتقاد نداري به اين دين و كتاب من نميتونم كاري بكنم برات آرزوي موفقيت دارم.

دوست عزیز شما با بدعت در دین مخافلید؟؟ بله درست

اما واقعا فکر میکنید اون شخصی که کشته به خاطر بدعت گذاری در دین جونشو داده؟؟

اخه اگه بنا به این باشه که الان خیلی از کله گنده های مملکت باید . . .

این بهائی جونشو به خاطر هیچ و پوچ داده

شما یه نگاه به صفحه ی حوادث یه روزنامه بنداز...فقط یکیش...ببین چند تا دختر از دست برادر و عمو دائی پدر و محارم خود مورد اذیت واقع شدن

اگه قراره مجازات باشه و این کار خلافه باید برای همه باشه..نه فقط یه بهائی یا یهودی یا مسیحی

من با حرف شما كاملا موافقم،تمام اين افراد بايد به سزاي اعمالشون برسم،شرمنده من مقامي ندارم كه بخوام اين كارو بكنم.
در ضمن به اديان الهي ديگر ( مسيحيت ، يهوديت و ...) احترام گذاشته ميشه و كسي مشكلي با اونا نداره و با اديان ساختگي ديگه تو كشور فعلا كه من نميبينم كار خاصي داشته باشن من خودم يكي از همكلاسي هام بهاييه و خيلي راحت دينشو تبليغ ميكنه و جلو چشم من محرم و حسين رو به سخره گرفت و متاسفانه كاري از دستم بر نميومد :cry:

خودش از روی خوشی به لجن کشیده شده؟
یا مثلا بیکار بوده گفته بذار بریم یخورده به لجن کشیده بشم؟؟؟

مطمئنا همه ی انسانها با هم برابرند و یکی حق اعطای اجازه زندگی به دیگری رو نداره
از روي خوشي يا كم عقلي يا جهل يا هر چي به من هيچ ربطي نداره.
مهم اينه كه تو اجتماع نبايد اجازه داده بشه كه شخصي نه تنها خودش كه بقيه رو به بدبختي بكشونه.
منم با شما موافقم ولي كسي كه اين حق رو به خودش ميده كه زندگي يه نفر ديگرو ازش بگيره بايد زندگيش رو ازش گرفت تا هم عدالت رعايت شده باشه هم ديگه كسي جرات چنين كاري رو به خودش نده.
-----------------------------------
و در آخر اميدوارم اين نوشته ها يكم روشنتون كنه :
منبع : http://islaam.blogfa.com/post-46.aspx
1 – از امام هشتم عليه السلام به سند معتبر رسيده است: "کسي که در نزد او از صوفيه سخن به ميان آيد و با زبان و يا قلب به انکار و اعتراض برنخيزد از پيروان ما نيست و فردي که آنان را مورد نکوهش و اعتراض قرار دهد مانند کسي است که در رکاب رسول خدا با کفار مي‌جنگد."

2 – مردي به امام صادق عليه السلام عرض کرد: در زمان ما گروهي به نام صوفي هستند. شما چه نظري داريد؟ فرمود: "آنان دشمنان ما هستند و افرادي که به آنان تمايل نشان مي‌دهند از آنان به شمار مي‌آيند و با آنان محشور مي‌شوند ... من از چنين افرادي بيزار هستم."

3 – امام‌ هادي عليه السلام با عده‌اي در مسجد نشسته بودند جماعتي از صوفيه داخل مسجد شده و حلقه وار نشستند و شروع به لا اله الا الله نمودند. حضرت فرمود: به اين فريب کاران توجه ننماييد که جانشينان شيطان و ويران گران پايه و ارکان دين مي‌باشند. در دنباله همين روايت حضرت فرمودند: "والصوفية کلهم مخالفونا و طريقتهم مغايرة لطريقتنا - تمام فرقه‌هاي صوفيه مخالف با ما هستند و راه و روش آنان با راه و روش ما مغايرت دارد."

pooneh12345

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی چی کس بدعت گذاری کرد باید کشته شه؟!!!!!!!!!!!!!
خوبه والله
بهایی ها قرآن یا چیز دیگه رو انکار میکنن باید کشته شن!!!!
مسیحی و یهودی و غیره هم که اصلآ محمد رو قبول ندارن اونا هم باید کشته شن!!!!!
وایییی سنی ها هم که ولایت علی و اصل شیعه رو قبول ندارن!!!!
پس همه رو با گردن بزنید!!!!!!!!!!!!!!
ماشا ا... اصلا نخوندی که من چی نوشتم ول کن بابا شما بحث کردن بلد نیستی
باشه همون که تو میگی گل پسر حیف من که رفتم واسط منابع معتبر تاریخی و فقهی پیدا کردم حیف این همه وقت
اصلا شمارو تو قبر خودت میخوابونن من و هم تو قبر خودم من فقط وظیفه ام رو انجام دادم
دست خدا به همرات
ایشالا همیشه همینجوری سر سخت باقی بمونی

archi_atish

عضو جدید
کاربر ممتاز
[

من با حرف شما كاملا موافقم،تمام اين افراد بايد به سزاي اعمالشون برسم،شرمنده من مقامي ندارم كه بخوام اين كارو بكنم.
در ضمن به اديان الهي ديگر ( مسيحيت ، يهوديت و ...) احترام گذاشته ميشه و كسي مشكلي با اونا نداره و با اديان ساختگي ديگه تو كشور فعلا كه من نميبينم كار خاصي داشته باشن من خودم يكي از همكلاسي هام بهاييه و خيلي راحت دينشو تبليغ ميكنه و جلو چشم من محرم و حسين رو به سخره گرفت و متاسفانه كاري از دستم بر نميومد :cry:

."[/quote]

ببین من شخصا به تمام دین ها و احترام مبذارم و بهشون بی احترامی نمیکنم...اما اگه کسی به دینم بی احترامی یا توهین کرد یا کوچکترین چیزی از دینمو به سخره گرفت اون موقع جوری باهاش برخورد میکنم که دیگه نتونه سرشو بالا بگیره
فرقیم برام نداره که دوستم باشه یا غریبه..همونجور که من به دین کسی توهین نمیکنم پس کسی هم حق توهین به دین منو نداره. . .