یعنی شما مدعی هستی که با مجازات اعدام آمار آدم کشی پایین امده؟؟؟
قصاص یک منطق قرون وسطایه
کار اصلاح جامعه کار دست در برابر دست و سنگسار و توی گونی از بلندی پرت کردن نیست...
دقيقا همينطوره دوست عزيز،اگه كسي كه نيت قتل داره مانعي رو سر راه خودش نبينه خيلي راحت كارشو انجام ميده.
حالا شما اعتقاد نداري به اين دين و كتاب من نميتونم كاري بكنم برات آرزوي موفقيت دارم.
دوست عزیز شما با بدعت در دین مخافلید؟؟ بله درست
اما واقعا فکر میکنید اون شخصی که کشته به خاطر بدعت گذاری در دین جونشو داده؟؟
اخه اگه بنا به این باشه که الان خیلی از کله گنده های مملکت باید . . .
این بهائی جونشو به خاطر هیچ و پوچ داده
شما یه نگاه به صفحه ی حوادث یه روزنامه بنداز...فقط یکیش...ببین چند تا دختر از دست برادر و عمو دائی پدر و محارم خود مورد اذیت واقع شدن
اگه قراره مجازات باشه و این کار خلافه باید برای همه باشه..نه فقط یه بهائی یا یهودی یا مسیحی
من با حرف شما كاملا موافقم،تمام اين افراد بايد به سزاي اعمالشون برسم،شرمنده من مقامي ندارم كه بخوام اين كارو بكنم.
در ضمن به اديان الهي ديگر ( مسيحيت ، يهوديت و ...) احترام گذاشته ميشه و كسي مشكلي با اونا نداره و با اديان ساختگي ديگه تو كشور فعلا كه من نميبينم كار خاصي داشته باشن من خودم يكي از همكلاسي هام بهاييه و خيلي راحت دينشو تبليغ ميكنه و جلو چشم من محرم و حسين رو به سخره گرفت و متاسفانه كاري از دستم بر نميومد
خودش از روی خوشی به لجن کشیده شده؟
یا مثلا بیکار بوده گفته بذار بریم یخورده به لجن کشیده بشم؟؟؟
مطمئنا همه ی انسانها با هم برابرند و یکی حق اعطای اجازه زندگی به دیگری رو نداره
از روي خوشي يا كم عقلي يا جهل يا هر چي به من هيچ ربطي نداره.
مهم اينه كه تو اجتماع نبايد اجازه داده بشه كه شخصي نه تنها خودش كه بقيه رو به بدبختي بكشونه.
منم با شما موافقم ولي كسي كه اين حق رو به خودش ميده كه زندگي يه نفر ديگرو ازش بگيره بايد زندگيش رو ازش گرفت تا هم عدالت رعايت شده باشه هم ديگه كسي جرات چنين كاري رو به خودش نده.
-----------------------------------
و در آخر اميدوارم اين نوشته ها يكم روشنتون كنه :
منبع :
http://islaam.blogfa.com/post-46.aspx
1 – از امام هشتم عليه السلام به سند معتبر رسيده است: "کسي که در نزد او از صوفيه سخن به ميان آيد و با زبان و يا قلب به انکار و اعتراض برنخيزد از پيروان ما نيست و فردي که آنان را مورد نکوهش و اعتراض قرار دهد مانند کسي است که در رکاب رسول خدا با کفار ميجنگد."
2 – مردي به امام صادق عليه السلام عرض کرد: در زمان ما گروهي به نام صوفي هستند. شما چه نظري داريد؟ فرمود: "آنان دشمنان ما هستند و افرادي که به آنان تمايل نشان ميدهند از آنان به شمار ميآيند و با آنان محشور ميشوند ... من از چنين افرادي بيزار هستم."
3 – امام هادي عليه السلام با عدهاي در مسجد نشسته بودند جماعتي از صوفيه داخل مسجد شده و حلقه وار نشستند و شروع به لا اله الا الله نمودند. حضرت فرمود: به اين فريب کاران توجه ننماييد که جانشينان شيطان و ويران گران پايه و ارکان دين ميباشند. در دنباله همين روايت حضرت فرمودند: "والصوفية کلهم مخالفونا و طريقتهم مغايرة لطريقتنا - تمام فرقههاي صوفيه مخالف با ما هستند و راه و روش آنان با راه و روش ما مغايرت دارد."