اعتراض .........ایا واقعا بحث سیاسی ممنوع است؟!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

farzan-shz

عضو جدید
کاربر ممتاز
وارد این تالار که میشیم اولین چیزی که بالای صفحه مشاهده میکنیم اطلاعیه ای هست که توسط مدیریت محترم این تالار archi -arch
با نام " بحث سیاسی ممنوع " مشاهده میکنیم ................/

با سلام

دوستان از این پس بحثهای "سیاسی" به طور کامل در سایت"ممنوع" میباشد.

پس لطفا از ارسال تاپیکها و مطالب سیاسی خودداری کنید
.

"در صورت اقدام با کاربر خاطی برخورد خواهد شد."

پس لطفا رعایت کنید.

با تشکر

حالا ایا واقعا این مورد در این تالار رعایت میشود ؟؟؟/

یا اینکه نه این قانون فقط شامل عده ای خاص میشه که میخوان ضد اقای موسوی ضد سبزی ها ضد امریکا ضد اسراییل ضد منافقین و ..... ویا مربوط به اقای دکتر احمدی نژاد صحبت کنند ممنوع است ...............!!!!!!!!!!!1

جریان واقعا از چه قراره؟؟؟؟؟؟

ایا واقعا معنی بحث های سیاسی رو ما بلد نیستیم که هر وقت تاپیکی میزنیم سریعا حذف میشه یا اینکه بعضی دارن به قول معروف پارتی باز ی میکنن .....

حالا مهم نیست /

ما دوست داریم که قانون رعایت شه .
مهم اینجاست که کاملا مشخص است که رعایت نکردن قوانین از طرف چه کسانی هست ؟
کسانی که مدام دم از قانون گرایی میزنن .............
بیشتر قانئن گریز هستند تا قانون گرا .

البته مهم تر اینکه عده ای مثتثنی از این قانون اند .....:mad:
و این موضوع قابل بررسی هست.........
شده جریان همین

سراسر فعل سبزی ها حلال است ......

دختر کوهستان

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب نمی دونم چرا این جوریه. اطلاعیه رو یکی زده . ولی این چیزی که ما می بینیم اینه که عملاً مدیرای دیگه ای دارن اجراش می کنن و اگه قفل و حذفی هم می کنن به طور مساویه. بنده های خدا رو نشونه دارم کردن اینا. می گن همون دو سه تایی که از بین مدیرا معمولاً این کار رو می کنن.

yuza

اخراجی موقت
وارد این تالار که میشیم اولین چیزی که بالای صفحه مشاهده میکنیم اطلاعیه ای هست که توسط مدیریت محترم این تالار archi -arch

با سلام

پس لطفا از ارسال تاپیکها و مطالب سیاسی خودداری کنید.

پس لطفا رعایت کنید.

با تشکر

یا اینکه نه این قانون فقط شامل عده ای خاص میشه که میخوان ضد اقای موسوی ضد سبزی ها ضد امریکا ضد اسراییل ضد منافقین و ..... ویا مربوط به اقای دکتر احمدی نژاد صحبت کنند ممنوع است ...............!!!!!!!!!!!1

ایا واقعا معنی بحث های سیاسی رو ما بلد نیستیم که هر وقت تاپیکی میزنیم سریعا حذف میشه یا اینکه بعضی دارن به قول معروف پارتی باز ی میکنن .....

حالا مهم نیست /

شده جریان همین

وجدانا بیا تاپیکایی رو که طرفدارای ا.ن بحث سیاسی میکنند ببین که چجوری بحث میکنند

همش توهین میکنند
عکس میزارند
خبر میزارند وسط بحث
مسخره میکنند

منظور مدیر اینه که اینجور بحثا ممنوعه

تازه طرفدارای دکتر ا.ن همش میپرن تو تاپیکای دیگه اونجا رو به هم میریزند خودشون تا حالا یه تاپیک هم درست نکردند

ebram0412

عضو جدید
کاربر ممتاز
وجدانا بیا تاپیکایی رو که طرفدارای ا.ن بحث سیاسی میکنند ببین که چجوری بحث میکنند

همش توهین میکنند
عکس میزارند
خبر میزارند وسط بحث
مسخره میکنند

تازه طرفدارای دکتر ا.ن همش میپرن تو تاپیکای دیگه اونجا رو به هم میریزند خودشون تا حالا یه تاپیک هم درست نکردند
در ادامه حرفای یوزای گل ..............تا حالا شمردین چند تا تاپیک ما حذف میشه حداقل 20 تا 30 تا شایدو بیشتر در روز تاپیک های ما حذف میشه:razz:

دختر کوهستان

عضو جدید
کاربر ممتاز

این طور نیست . تاپیکای ما حذف میشه. سریعتر از اونی که فکرش رو بکنی. :razz:

تا طرف مقابلت توهینی بهت نکنه ، هیچ وقت بهش توهین نمی کنی. تازه من خودم رو اگه بگم حتی ممکنه در اون صورت هم توهینی نکنم.من که این مدت این طوری دیدم.شما غیر از این فکر می کنین؟

دختر کوهستان

عضو جدید
کاربر ممتاز
در ادامه حرفای یوزای گل ..............تا حالا شمردین چند تا تاپیک ما حذف میشه حداقل 20 تا 30 تا شایدو بیشتر در روز تاپیک های ما حذف میشه:razz:

من این طور فکر نمی کنم. اگه الان یه تاپیک ببینم هفته ی دیگه هم دوباره بیام سر جاش هست. شما که بیشتر از همه از دست اون مدیرای نشانه دار دلخوری. شما دیگه چرا؟

مهسیما

عضو جدید
کاربر ممتاز

با سلام

پس لطفا از ارسال تاپیکها و مطالب سیاسی خودداری کنید
.

پس لطفا رعایت کنید.

با تشکر

حالا مهم نیست /

شده جریان همین

این مطلب در مورد شما صدق میکنه چیزی که ما میگذاریم حقیقت
ولی تاپیک های شما برداشت های تعصب آور و مسایلی که زاییده ی ذهن خودتونه:confused:

ebram0412

عضو جدید
کاربر ممتاز
من این طور فکر نمی کنم. اگه الان یه تاپیک ببینم هفته ی دیگه هم دوباره بیام سر جاش هست. شما که بیشتر از همه از دست اون مدیرای نشانه دار دلخوری. شما دیگه چرا؟
من از بعضی مدیرا که همه می دونند کین خیلی دلخورم ولی اینو در جواب فرزان که گفت فقط تاپیک های ا.ن حذف می شه .........در واقع از هر دو طرف تاپیک حذف میشه.....
;)

دختر کوهستان

عضو جدید
کاربر ممتاز
این مطلب در مورد شما صدق میکنه چیزی که ما میگذاریم حقیقت
ولی تاپیک های شما برداشت های تعصب آور و مسایلی که زاییده ی ذهن خودتونه:confused:

کاملاً قانع کننده بود. خیلی ممنون. :surprised::razz:

دختر کوهستان

عضو جدید
کاربر ممتاز
من از بعضی مدیرا که همه می دونند کین خیلی دلخورم ولی اینو در جواب فرزان که گفت فقط تاپیک های ا.ن حذف می شه .........در واقع از هر دو طرف تاپیک حذف میشه.....
;)

کاملاً متوجه شدم منظورتون از همه کی هست ولی به نظر من همین مدیرایی که می گین تنها کسایی هستن که دارن کارشون رو درست انجام میدن و حرفشون با عملشون یکیه. من که دلخوری ندارم که چرا تاپیکای ما رو حذف می کنه ، چون به هر حال می دونم بحث سیاسی ممنوعه. ولی دوست دارم این نظارتا به طور کامل انجام بشه . البته اگه جار و جنجال یه عده بذاره.

دختر کوهستان

عضو جدید
کاربر ممتاز
مثلاً الان دوست دارم اون مدیر قابل و محترمی که متال رو اخراج کرده بیاد و دلیلش رو بگه. من که فکر نمی کنم به جز این که پست سیاسی می داد دلیل دیگه ای داشته باشه. اما شما! دستتون حسابی بازه. اگه اخراجی هم بوده به دلیل توهین بوده. نمونه اش همین کورش.خودتون که بهتر می دونید. در اصل در مورد شما و بحث های سیاسیتون یه مقدار چشم پوشی میشه.

مهسیما

عضو جدید
کاربر ممتاز
مثلاً الان دوست دارم اون مدیر قابل و محترمی که متال رو اخراج کرده بیاد و دلیلش رو بگه. من که فکر نمی کنم به جز این که پست سیاسی می داد دلیل دیگه ای داشته باشه. اما شما! دستتون حسابی بازه. اگه اخراجی هم بوده به دلیل توهین بوده. نمونه اش همین کورش.خودتون که بهتر می دونید. در اصل در مورد شما و بحث های سیاسیتون یه مقدار چشم پوشی میشه.
ما بیشماریم
در همه رده ای هم هستیم مدیر وکاربر.....

ebram0412

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینجارو باهات موافق نیستن م در مورد متال گارد و فرزانو القا ......من خودم شخصا چند بار بخاطر توهیناشون اخطار دادم البته توهین القا آنقدر سنگین بود که باعث اخراجش شد .......
و در مرود کوروشم من در جریان اخراجش بودم ایشون به کسی توهین نکرده اگه کردین بگید کی بوده ............و در کل خیلی از دوستان کوروشو می شناسن اهله توهین نیست........:razz:

دختر کوهستان

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما بیشماریم

آفرین. زحمت من رو کم کردی. دقیقاً همین رو می خوام بگم و البته رده ی مدیریتتون داره از پستش سو ء استفاده می کنه و گرنه به این سادگی متوجه نمی شدید که جزئی از دسته ی بی شمار شما هستند.

آخرین ویرایش:

دختر کوهستان

عضو جدید
کاربر ممتاز
و در مرود کوروشم من در جریان اخراجش بودم ایشون به کسی توهین نکرده اگه کردین بگید کی بوده ............و در کل خیلی از دوستان کوروشو می شناسن اهله توهین نیست........:razz:

جریان اخراج کورش رو می تونی از خودش بپرسی حالا که برگشته و البته دقیق تر بخوای بدونی تو تاپیکی که ادمین زده با عنوان از این پس بحث سیاسی ممنوعه به طور مشروح می تونی بخونی.
اما متال. دقیقاً اون روز من و اون هم زمان آنلاین بودیم و پستاش رو لحظه به لحظه دنبال می کردم که یه دفعه در کمال تعجب دیدم که بله اخراج شد. در حالی که من توهینی ازش ندیدم و اینم نکته ی جالبیه که بدونید اون روز اولین روز بود که بعد از یه مدت اخراج به باشگاه برگشته بود. بنابراین مجموع اخطاراش هم نمی تونست به اندازه ای باشه که باعث اخراج مجددش بشه.

دختر کوهستان

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما بیشماریم
آفرین. زحمت من رو کم کردی. دقیقاً همین رو می خوام بگم و البته رده ی مدیریتتون داره از پستش سو ء استفاده می کنه.

و البته ما کاملاً از مشخصات این مدیرانتون هم مطلعیم و مثل شما ما هم از این دسته مدیران خیلی دلخوریم و البته فکر می کنم خودشون هم متوجه این موضوع هستند.

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
این که دیگه بحث نداره! کاملا مشخصه که یه تعدادی از مدیران عزیز سبز هستند و طبیعتا نمی تونن بدون تبعیض به وظایفشون بپردازن...کاری هم نمی شه کرد!:cool:

• Like
واکنش ها: yuza

دختر کوهستان

عضو جدید
کاربر ممتاز
این که دیگه بحث نداره! کاملا مشخصه که یه تعدادی از مدیران عزیز سبز هستند و طبیعتا نمی تونن بدون تبعیض به وظایفشون بپردازن...کاری هم نمی شه کرد!:cool:

آره کاری نمیشه کرد. ولی باید بدونن که دیگرون در موردشون چه فکری می کنن. باید بدونن که در مقابل محبوبیت مدیرای دیگه دارن از خودشون چه آدمی برای کاربرا می سازن.

ebram0412

عضو جدید
کاربر ممتاز
جریان اخراج کورش رو می تونی از خودش بپرسی حالا که برگشته و البته دقیق تر بخوای بدونی تو تاپیکی که ادمین زده با عنوان از این پس بحث سیاسی ممنوعه به طور مشروح می تونی بخونی.
اما متال. دقیقاً اون روز من و اون هم زمان آنلاین بودیم و پستاش رو لحظه به لحظه دنبال می کردم که یه دفعه در کمال تعجب دیدم که بله اخراج شد. در حالی که من توهینی ازش ندیدم و اینم نکته ی جالبیه که بدونید اون روز اولین روز بود که بعد از یه مدت اخراج به باشگاه برگشته بود. بنابراین مجموع اخطاراش هم نمی تونست به اندازه ای باشه که باعث اخراج مجددش بشه.
من تمام اینا زمان اخراجش(اخراج کوروشو می گم) ازش پرسیدم و اونم جریانو گفت که اصلا اخراجش به خاطر توهین نبود اون تاپیکم کامل خوندم ............در ضمن در مورد اخراج مجدد متال نمی دونم چرا اخراج شد ............ولی باید قبول کنبد ما مدیران ا.ن داریم اگه بخواین اسمشونو می گم .........ولی در پیام خصوصی

farzan-shz

عضو جدید
کاربر ممتاز

اره منم کاملا با شما موافقم / منم همون موقع انلاین بودم که دیدم اخراج شد ..............
در صورتی که هیچ توهینی نکرده بود:mad::mad:
حالا دوستان شما که تا اخراجم میشن سریعا با یه نام دیگه میان نگران چی هستین . نمونش همون حمید بود .....
ولی حالا اگه یکی احمد جونیا بیان و تازه واردم باشن شما میگکید این یکی از همون اخراجی هاهستش و مدیر این تالارم که کاملا یکطرفه قضاوت میکنن .:mad:
نمونش تربچه بود دیگه

دختر کوهستان

عضو جدید
کاربر ممتاز
باید قبول کنبد ما مدیران ا.ن داریم اگه بخواین اسمشونو می گم .........ولی در پیام خصوصی

این که واضحه. البته به اون خاطر که این باشگاه هم همون طور که همه جور آدمی از هر کجای ایران و با هر سلیقه و فکری داره ، قاعدتاً باید بین مدیرا هم یه همچین توزیعی در مقیاس کوچیک باشه.نه لازم نیست اسمشون رو بیارین. نمی خوام بدونم. مهم اینه که هیچ وقت نذاشتن عقاید سیاسیشون رو کارشون اثر بذاره. اگه نظرای این چنینیشون رو هم خواستن ابراز کنن یه راه دیگه پیدا کردن. راهی که بی طرفی مدیریتشون هم چنان حفظ بشه. شاید یه اسم کاربری جدید و یا هر راه دیگه ای که مانع از این بشه که بچه های باشگاه به خاطر اون اسم دهن پرکن مدیریت نتونن عقاید مخالف با نظر این مدیرا رو ابراز کنن.

farzan-shz

عضو جدید
کاربر ممتاز

همش توهین میکنند
عکس میزارند
خبر میزارند وسط بحث
مسخره میکنند

چه جوری بحث میکنن؟؟؟
ببین دوست عزیز احترام احترام میاره شما هم اگه مودبانه صحبت کنید هیچ وقت بی ادبی نمیشنوید
شما حتی اینقدر چیزززززز هستین که حتی از به کار بردن نام افراد به طور صحیح اجتناب میکنید و اینها همه نشانه ی ادب شماست .
ولی تا یکی از ما مثلا میگیم سبزک ها مدیرتون دلخور میشن که چرا گفتیم سبزک :biggrin:
اره ما هم میدونیم که توهینات ممنوعه و بخاطر اینکه جنبه نداریم بحث سیاسی با هم کنیم و زود به توهین کشیده میشه این قانو گذاشتن . که البته بیشتر شروع جنجال ها هم از طرف شماست و بعد ما شروع میکنیم.
ما تا حالا تاپیک درست نکردیم ؟؟؟؟؟
ما میپریم تو تاپیک های شما؟؟/
ببین دوست عزیز شما از مدیرتون یه سوالم داشته باشید خدمتتون عرض میکنن چند تا از تاپیک های مارو بلافاصله حذف کردن . میدونید چرا شما ندیدید؟/
چون سریعا حذف میشه .............
اما مال شما اگه هم بخواد به فرض حذف شه میذارن خوب همه ببینن بعدا شاید اینکارو کردن.......
اصصلا حتی تاپیک هایی ام که ربطی به توهینو . نداره هم حذف میکنن ..... مثلا همین اسلام امریکایی...
چه ربطی به توهین و موسوی داشت که به ایشون بر میخوره .../؟
:mad:

ebram0412

عضو جدید
کاربر ممتاز
این که واضحه. البته به اون خاطر که این باشگاه هم همون طور که همه جور آدمی از هر کجای ایران و با هر سلیقه و فکری داره ، قاعدتاً باید بین مدیرا هم یه همچین توزیعی در مقیاس کوچیک باشه.نه لازم نیست اسمشون رو بیارین. نمی خوام بدونم. مهم اینه که هیچ وقت نذاشتن عقاید سیاسیشون رو کارشون اثر بذاره. اگه نظرای این چنینیشون رو هم خواستن ابراز کنن یه راه دیگه پیدا کردن. راهی که بی طرفی مدیریتشون هم چنان حفظ بشه. شاید یه اسم کاربری جدید و یا هر راه دیگه ای که مانع از این بشه که بچه های باشگاه به خاطر اون اسم دهن پرکن مدیریت نتونن عقاید مخالف با نظر این مدیرا رو ابراز کنن.
نکنه منظورت اون مدیر ارشده که ا.ن است اومد با نام کاربری جدید تشنجی در تالار ایجاد کرد به نظرت کار این مدیر طرفدار ا.ن درست بود ..................
جدا متاسفم از این طرز فکرت

دختر کوهستان

عضو جدید
کاربر ممتاز
نکنه منظورت اون مدیر ارشده که ا.ن است اومد با نام کاربری جدید تشنجی در تالار ایجاد کرد به نظرت کار این مدیر طرفدار ا.ن درست بود ..................

بله به نظرم کار خیلی درستی هم بود. تشنج؟؟؟ مگه غیر از اینه که تو باشگاه وقتی تشنج ایجاد میشه که حرفی مخالف شما گفته میشه؟ حداقل ایشون نظراتشون رو از مدیریتشون جدا کردن. برای من متاسف نباش. برای اون مدیری متاسف باش که میاد بعضی چیزا رو اجازه ی دسترسیش برای کاربرای معمولی نیست به بقیه اطلاع میده. اخطارای واقعاً خنده دار میده.آره عزیزم برای اون متاسف باش.

ارسن

عضو جدید
فرزان جان تاپیک شما در مورد سعیده اقایی کجاست ؟ حذف شد؟؟؟

فکر کنم تاپیک (دروغ دیگری از 20:30 در مورد سعیده پور آقایی........گافی که خنده داربود ) از ebram جاش سبز شد .

sajad_strant

عضو جدید
همين توي ذوق زدن ها و تحريم لفظي( نه در اين باشگاه بلكه در سراسر كشور) باعث شده كه مردم از شعور سياسي پاييني برخوردار باشند همين افعال باعث شده كه ما درست حرف زدن رو بلد نباشيم.
ما نمي تونيم نظر خودمان را بدون توهين،به سخره گرفتن ديگران مطرح كنيم.اينها درد هستند.
اما بايد از خودمان شروع كنيم يعني مرزهاي قرمز فرضي را(با حفظ احترام متقابل) بشكنيم.چه دليلي داره يكي دزدي كنه بقيه ساكت باشند؟يكي به ديگري توهين كنه بقيه ساكت باشند؟
هر دولتي از قشر فرهنگي و بخصوص دانشگاهي هراس داره اما از چه دانشجوياني؟
من طرفدار هيچكدام از كانديداها نبوده و نيستم اما از شعور و برخورد موسوي و رضايي خوشم آمد چرا كه بدون هيچ بي احترامي به طرف مقابل حرف خودشون رو زدن.اين خيلي خوبه.ملت ما بايد اين جور ادبياتي رو دوست داشته باشند.
يكي از محاسن خاتمي همين بود كه حرف زدن رو به ما ياد داد.اما متاسفانه داريم به عقب بر مي گرديم.
پست طولاني شد اما اميدوارم منظور رو رسانده باشم فقط خواستم همين رو بگم كه
دليل ايجور اقدامات فقط ما هستيم و بس

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا