لینک اصلی: پایگاه اطلاع رسانی آزمون ریاضیات باشگاه مهندسان
درود بر مهندسان گرامی
با توجه به اهمیت ریاضیات در رشته های مهندسی و امتحان کارشناسی ارشد تصمیم بر برگزاری آزمون آنلاین ریاضیات در تالار مکانیک گرفته شد.
حسن برگزاری چنین آزمونی درگیر شدن اکثر رشته های مهندسی و ریاضیات و مدیریت و در نتیجه همبستگی بیشتر اعضای باشگاه خواهد بود.
برای شروع چنین کاری پیش قدم شدم و از همه دوستانی که تمایل به همکاری دارند دعوت به مشارکت میکنم.
سیلابس امتحانی بر اساس مشترکات دروس ریاضیات عمومی ، ریاضیات مهندسی و معادلات دیفرانسیل بین رشته های مختلف هست.
زمان و بودجه بندی آزمون ها در همین تاپیک اطلاع رسانی خواهد شد.ضمنا ذکر این نکته ضروریست که آزمون برای هر درس به صورت مجزا برگزار میشود.
دوستان عزیز برای هماهنگی و فیکس کردن تاریخ آزمون اول نیاز به حضور و اعلام آمادگی همه شما داریم. تاریخ پیشنهادی 29 و 30 و31 مرداد91 ماه هست.ضمنا 3 آزمون به صورت مجزا برای دروس ریاضیات عمومی ، معادلات دیفرانسیل و ریاضیات مهندسی در این 3 روز برگزار خواهد شد.
اولین آزمون
آزمون ریاضیات عمومی:
بودجه بندی: حد و پیوستگی ، مشتق و کاربرد مشتق ،انتگرال تا اول کاربردهای انتگرال
تاریخ آزمون: یکشنبه 29 مرداد91
تعداد تست ها: 10 زمان پاسخگویی:20 دقیقه
آزمون معادلات دیفرانسیل:
بودجه بندی: معادلات مرتبه اول
تاریخ آزمون:دوشنبه 30 مرداد91
تعداد تست ها: 10 زمان پاسخگویی: 20 دقیقه
آزمون ریاضیات مهندسی:
بودجه بندی: آنالیز فوریه(سری،انتگرال فوریه)
تاریخ آزمون: سه شنبه 31 مرداد 91
به نفرات برتر هر مرحله آزمون تا سقف 100 امتیاز جایزه اهدا بشه. ضمنا نفرات برتر آزمون جامع (آزمون final) علاوه بر امتیاز جوایز نفیسی اهدا خواهد شد.
برای شرکت در آزمون لطفا اعلام آمادگی کنید
با سپاس
درود بر مهندسان گرامی
با توجه به اهمیت ریاضیات در رشته های مهندسی و امتحان کارشناسی ارشد تصمیم بر برگزاری آزمون آنلاین ریاضیات در تالار مکانیک گرفته شد.
حسن برگزاری چنین آزمونی درگیر شدن اکثر رشته های مهندسی و ریاضیات و مدیریت و در نتیجه همبستگی بیشتر اعضای باشگاه خواهد بود.
برای شروع چنین کاری پیش قدم شدم و از همه دوستانی که تمایل به همکاری دارند دعوت به مشارکت میکنم.
سیلابس امتحانی بر اساس مشترکات دروس ریاضیات عمومی ، ریاضیات مهندسی و معادلات دیفرانسیل بین رشته های مختلف هست.
زمان و بودجه بندی آزمون ها در همین تاپیک اطلاع رسانی خواهد شد.ضمنا ذکر این نکته ضروریست که آزمون برای هر درس به صورت مجزا برگزار میشود.
دوستان عزیز برای هماهنگی و فیکس کردن تاریخ آزمون اول نیاز به حضور و اعلام آمادگی همه شما داریم. تاریخ پیشنهادی 29 و 30 و31 مرداد91 ماه هست.ضمنا 3 آزمون به صورت مجزا برای دروس ریاضیات عمومی ، معادلات دیفرانسیل و ریاضیات مهندسی در این 3 روز برگزار خواهد شد.
اولین آزمون
آزمون ریاضیات عمومی:
بودجه بندی: حد و پیوستگی ، مشتق و کاربرد مشتق ،انتگرال تا اول کاربردهای انتگرال
تاریخ آزمون: یکشنبه 29 مرداد91
تعداد تست ها: 10 زمان پاسخگویی:20 دقیقه
آزمون معادلات دیفرانسیل:
بودجه بندی: معادلات مرتبه اول
تاریخ آزمون:دوشنبه 30 مرداد91
آزمون ریاضیات مهندسی:
بودجه بندی: آنالیز فوریه(سری،انتگرال فوریه)
تاریخ آزمون: سه شنبه 31 مرداد 91
به نفرات برتر هر مرحله آزمون تا سقف 100 امتیاز جایزه اهدا بشه. ضمنا نفرات برتر آزمون جامع (آزمون final) علاوه بر امتیاز جوایز نفیسی اهدا خواهد شد.
برای شرکت در آزمون لطفا اعلام آمادگی کنید
با سپاس
آخرین ویرایش: