با سلام دوستان عزیز این دعوتنامه همکاری دو روز پیش از سایت مرجع متخصصین برایم ارسال شده است . شاید هنوز فرصتی بود . شرکت توسعه مجازی ، صاحب پرتال ParsCMS ، قدرتمندترین سیستم مدیریت محتوای ایرانی وصاحب امتیاز بزرگترین خبرگزاری فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور ، با اجرای پروژه های متعدد در سازمان های معظم دولتی و شرکت های متعدد خصوصی و صنایع بزرگ ،اقدام به استخدام گرافیست حرفه ای وب ، در یکی از شهرهای اصفهان و تهران نموده است. کافی است به این فرد بگویید فرم مربوط به استخدام گرافیست حرفه ای وب را تکمیل نماید و نام و مشخصات شما را به عنوان معرف درج نمایند ، |
بلافاصله پس از مراجعه ایشان برای استخدام ، پورسانت 400 هزار تومانی شما پرداخت خواهد شد. |
سلام...
بی زحمت اگه کسی خودش جایی رو سراغ داره بزنه... و از تویه سایت های مختلف چیزی کپی نکنه...
باتشکر...
یعنی من این مدتی که عضوم به جز نق زدن و تیکه انداختن چیز دیگه ای ازتون ندیدم
من نه دنبال کارم نه نیازی بهش دارم و قصدم فقط کمک به دوستان بود
پست اول تاپیک هم به صورت واضح گفته کلیه ی اطلاعیه ها و آگهی ها، سیدبندی نکرده کسی خودش جایی رو سراغ داره یا امثال این چیزا. تا الانش هم هر پستی زده شده از سایت ها آورده شده.
شما هم می تونید دو کار کنید. یا از بین پست های دوستان، اونایی که دوست دارید رو سوا کنید یا یه تاپیک دیگه بزنید ببینید کسی جایی رو شخصا سراغ داره یا نه. البته قبلش در رفتارتون تجدید نظر کنید
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
اطلاع رسانی پیرامون سمینارها و کنفرانس های کامپیوتر | مهندسی کامپیوتر | 121 | ||
N | استخدام مهندس کامپیوتر | مهندسی کامپیوتر | 0 | |
I | موارد مورد نیاز برای استخدام | مهندسی کامپیوتر | 18 |