مخواستم با اجزاي ماشين از گير بكس گرفته تا ..... من رشتم طراحي ولي با قطعات آشنايي ندارم ميتوني كمكم كني؟![]()
salam man kimia hastam iut dars mikhunam tereme 3am.b tazegi ozve gorrooh khodro shodam bayad too bakhshe motor kar konam(khodro kam masraf)ama hanuz hichi balad nistam.mikhastam age emkan dare komakam konid.mercccccccccccccccccاطلاعات در مورد خودرو خواستید من هستم
سلام اطلاعاتي بخواهيد در خدمت هستم.salam man kimia hastam iut dars mikhunam tereme 3am.b tazegi ozve gorrooh khodro shodam bayad too bakhshe motor kar konam(khodro kam masraf)ama hanuz hichi balad nistam.mikhastam age emkan dare komakam konid.merccccccccccccccccckimia_parsaa@yahoo.com
جناب mohan
اگر احیانا تو باشگاه کسی رو میشناسین که کارشناسی مهندسی خودرو میخونه به بنده معرفی کنید
و کلا اگه کسی دم دست هست از دوستان و آشنایان
در مورد رشتش سوالات زیادی هست
ممنون![]()
اطلاعات در مورد خودرو خواستید من هستم
اطلاعات در مورد خودرو خواستید من هستم
راستش استاد موتورهای احتراق داخلی خواسته که یک کنفرانس درباره موضوعات جدید در طراحی موتورهای خودرو یا کلا هر قسمت دیگه از خودرو، سر کلاس ارائه بدیم. انقدر موضوع خودرو وسیع و گسترده هست که اصلا نمی دونم راجع به کدوم قسمتش باید فکر کنم. می خواستم یک راهنمایی به من کنید که روی چه مطلبی کار کنم که هم ساده باشه و هم کنفرانسش 15 دقیقه ای جمع بشه. و در ضمن در مورد اون موضوع چند تا مطلب یا سایت هم اگه بهم بدید که دیگه آخر مرام رو برام گذاشتی
. فقط لطفا یه کم زودتر که دیگه ترم داره تموم میشه.
از راهنماییهاتون پیشاپیش تشکر می کنم.