اضافه کردن User به اکتیو دایروکتوری با استفاده از Batch file و استفاده از فقط کیبورد

سعید کریمی

عضو جدید
قبل از هر چیز باید با پروتکل LDAP و ساختار آن (X500) آشنا شد.

ساختار x500 ساختاریست جز به جز به عنوان مثال اگر یک user بنام ali در یک ou بنام Register در دامینی بنام school.local داشته باشیم به اینصورت برای خودش ترجمه میکند ( از پایین به بالا)

cn=ali,ou=Register,dc=school,dc=local
ابتدا یک notepad باز میکنیم و این دستورات را در آن مینویسیم ( با فرض اینکه دامین ما مثلا اسمش class.local و اگر میخواهیم که user ها را در ou بسازیم بفرض ou بنام register واگر میخواهیم در ou نسازیم و فقط آنها را در خود active directory بسازیم که در دستورات مورد نظر ou را نمینویسیم)

1.jpg

سپس آنرا با فرمت bat مثلا در درایو c ذخیره میکنیم ( من آنرا با نام batchfile در دریاو c ذخیره کردم)

cmd را زده و بجای % ها اسم user ها را تایپ میکنیم ( نام - نام خانوادگی-اسم netbios - اسم دامینی)
, و همانطور که در عکس میبینید پسورد همه user ها را یکشکل انتخاب میکنیم ولی با دستور mustchpwd یوزور ها رو مجبور به تغییر پسورد در اولین ورود میکنیم.
cn= اسمی که صرفا نشان داده میشود
fn= ّfirst name
ln=last name
samid=netbios name
upn=domainprofile name

سپس ,وارد درایو و فایل مورد نظر شده وبجای % ها مقادیر مورد نظر را اضافه میکنیم ( فقط به فاصله ها دقت کنید)

در این مثال من میخوم یک یوزر بنام سعید کریمی داخل ou و دامینی که تعریف کردم بسازم

2.JPG

به این ترتیب به راحتی و با تایپ یکسری مشخصات مورد نظر خیلی سریع میشه برا هر چند تا user در active directory اکانت بسازیم

بالا