tifoid
عضو جدید
فک کردم کنسل شده؟
عزیزم من بیرونم کارت تموم شد بزنگ ببینمت باهم باشیم .من با دوستم هستم خرید داریم بعدم میگردیم ناهارم بیرونیم خوش میگذره.
اااااااااااااااااااااا منم ببرید خب. مهمون من از الان بگمممممممممممم
فک کردم کنسل شده؟
عزیزم من بیرونم کارت تموم شد بزنگ ببینمت باهم باشیم .من با دوستم هستم خرید داریم بعدم میگردیم ناهارم بیرونیم خوش میگذره.
اااااااااااااااااااااا منم ببرید خب. مهمون من از الان بگمممممممممممم
هوراااااااااااا ساعت چند کارت تموم میشه
چشم مهمون خودم
من گمونم 11.30. تا تموم شد بهت زنگ میزنم
ساعت3 باغ غدیر
چه خوش میگذره امروز
اومدیممممممممممممممممممممممممم.به قولی این خارجکیا یک سوپرایزییییییی دارم که نگو مرد قولش. . کف بر میشین.دیر نیاین که تموم میشه
آقایون خانوما شبه همگی بخیر خوشی. من که رو به موتم دیگه . اولا خیلی ممنون از بچه های که قدم رنجه فرمودن تشریف آوردن میتینگ.خیلی خوش گذشت.حالا عروسیاتون جبران میکنم. مخصوصا تیفوئد و شهروز. وایسا میبینین فکر کردین 2تا بچه ی مظلومممممممممممم اذیت میکنید. هان دارم براتون. امروز زیاد حال نداشتم دفعه های بعد جبران میکنم.
سلام بر همه
منم تشکر میکنم از همه،خیلی ممنون
واقعا خوش گذشت
شهروز جان اون آهنگه یادت نره
بازم من از قیافه ام معلومه چیکارم،تو چی که پشت نقاب خودتو پنهان کردی؟!؟!؟!؟به به چه دوستایی. آقا این امیر ستون پنجم انگلیساس با این مدل ریش. کلا تابلو مزدور خارجیاس . ای عامل بیگانه اومدی اینجا جاسوسی
میبینم که سازمان اطلاعات ها را خوب میشناسی!!!!!!منننننننننننننننننننننننننننن؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 از این علامت تعجبا خجالت بکش ای جاسوس ویکی لیکس. بگو ببینم ماله کدوم سرویس اطلاعاتی غربی. ام ای سیکی؟ سی آی ای؟موصد؟ سپاههههههههههههههه !!!!!!!!!! میدونستم دیدمزیاد میری مسجداااااا نگوووو خبراییییییییه .
میبینم که کم آوردیآقا من دیگه بحثی ندارم با تو . امیر من شیفته این امظاء ت شدم. ایوللللللللللللل. خیلی باش حال کردم.
امیر چشمام خیلی خسته ان.اما خوابم نمیاد.من که میخوام برم لالا. گود نایت .
واااااااااااااااای مقسی خیلی خوش گذشت
واقعا مرده و قولش
بسوزه دل اونایی که نیومدن![]()
![]()
![]()
من از شما خجالت كشيدم نيومدم