ما ارادت درايم خدمت خوزستانيهاي عزيز دل به دل راه داره...خوزستانیم ولی عاشق تبریزو مردمشم

ما ارادت درايم خدمت خوزستانيهاي عزيز دل به دل راه داره...خوزستانیم ولی عاشق تبریزو مردمشم
تازه فارسي لهجه اي از عربيه
من مسلمونم اما دوستای ارمنی دارم اما هر چی بهشون میگم منو با خودتون ببرید کلیسا میخام ببینم نمیبرنمن ارمنی هستم
کار ما از قوم بودن گذشته
تو ایران داریم منقرض میشیم!!!
میشه لطف کنید منبع این صحبتتون رو ذکر کنید
عرب همون کلمه کتاب رو از فارسی گرفته
که قبل از رفتن زیر سلطه ایرانی ها نمیدونستند نوشتن و کتابت یعنی چی
ممکنه کلماتی از عربی در زبان ما راه یافته باشه ولی زبان فارسی خیلی غنی تر از این حرفاست
که بخوایم با این حرف اینقدر تنزلش بدیم[/q
جالبه
عربي قبل ورود به ايران داراي کتابت بود
يعني ميگي که قران که به زبان عربي نازل و کتابت شد از حروف فارسي بود ؟
اون هم وقتي که هنوز به ايران وارد نشده بودند؟
عزيزم پهلوي زبان رسمي ايران است
فارسي به همت فردوسي از پهلوي و عربي ايجاد شد
تا زمان قاجار هم اکثر کلمات فارسي عربي بود
از پدر بزرگت بپرس
ببخشيد اگه ناراحت شدي
جالبه
عربي قبل ورود به ايران داراي کتابت بود
يعني ميگي که قران که به زبان عربي نازل و کتابت شد از حروف فارسي بود ؟
اون هم وقتي که هنوز به ايران وارد نشده بودند؟
عزيزم پهلوي زبان رسمي ايران است
فارسي به همت فردوسي از پهلوي و عربي ايجاد شد
تا زمان قاجار هم اکثر کلمات فارسي عربي بود
از پدر بزرگت بپرس
ببخشيد اگه ناراحت شدي
قبل از مبعث پیامبر برای سال ها از توابع ایران و تحت قیومت ایران بودند و جزو امپراطوری بزرگ ایران
و به دلیل ارتباط با مردم ایران زمین به کتابت رسیدند
زبان ایران در طی قرن ها دارای تغییراتی بوده ( تمام زبان ها دجار این تغییرات بودند که طبیعی و به مرور زبان بودند)
زمانی ÷هلوی, زمانی فارسی دری, زمانی ..............
ولی همیشه پارسی بوده و هست
و نه لهجه ای از .....
فردوسی هم زبان پارسی رو دوباره زنده کرد, نساخت خالد جان![]()
شما بندری هستین؟vee عامو میگما په ای گزینهات که کامل نیس سه ی کن یه قومیت یادت رفته , ای فارس حساب نه که ردیاا..
ای بابا نه جدا کامل نیست من تو گزینه ها نیستم ...
حتما بچه ایستگاه دوازدهیها ne یه نی خوموم نمیدونوم..
veli khodai to gozineha nisom ..
بابام مامانش بختیاری بوده (عزیزوم اینقد باحال حرف میزنه اخه از وقتی الزایمر گرفته لهجش برگشته به مو میگه دا په نخسبیدی ...)
بابای بابامم که ابادانی بوده ینی از زمانی که ابادان بوده اجداده اونم بوده..
و بابامم مثه باباش ابادان به دنیا اومده و بزرگ شده..
ووه خسته شدم دیگه مامانم نمیگم طولانی میشد
نداشیم کا ما رو چه به به جه هایه ایزگاه devazda...حتما بچه ایستگاه دوازدهی
جنبش ملي آذربايجان رو دست كم نگيريد ها![]()
عرض دو ثانيه ايران رو به هم مي ريزند. الاخصوص سربازان گمنام بابك كه سر فرصت ديدي هر موقع حال مي كنند 1000 تا بسيجي رو سر بريده مي اندازند ائل گلي تبريز . شوخي كه نيست بيش از 30 مليون جمعيت هست
ما تركها اذربايجان و تهران رو به هم ميرزيم شما هم بقيه شهر ها و كردستان هم از اول ايران رو به هم ريختهواقعا اين جور جنگي باشيد حال مي كنيم
واقعا که برای طرز فکر بعضی ترکها (از نوع جدایی طلب ها) متاسفم
مردم کشور آمریکا با 48 ایالت و 300 میلیون جمعیت و 9.5 میلیون کیلومتر مربع مساحت کشورشون افتخار می کنن که آمریکاییند و کنار هم مسالمت آمیز زندگی میکنن هیچ کی فکر جدایی نمیکنه اون وقت کشور ایران با مساحت 1.6 میلیون کیلومتر مربع و با 72 میلیون جمعیت تازه فکر می کنیم همینم زیاده باید جدا بشیم و بینمون تفرقه بیافته و مثل آدم نتونیم کنار هم زندگی کنیم و با 2500 سال تمدن تازه یاد وحشی گری بیافتیم
در دنیا معمولا کشورهای بزرگ قدرتمند هستند مثل آمریکا و چین و روسیه و....
فکر می کنی کشورهایی که از ایران جدا شدن مگر خوشبخت شدن اون افقانستان و همون آذربایجان و ترکمنستان و... برو ببین مثل عقب افتاده ها زندگی میکنن
اون آذربایجان تازه چند ساله به خاطر دشمنی آمریکا با رژیم ما این وسط به نوایی رسیده و امریکا بهشون یه کم میرسه و از اون وضع اسف بار نجات پیدا کردن
دلم برات ميشوزه.اسناد؟حالا شما كه اين همه به دنياي پيشرفته آشنايي داري چرا دست از فاشيستي بر نمي اري؟
در همون امريكا كه ميگه همه بر و بچ يه ايالت حداقل به دو يا سه زبان منطقه مسلط هستند و تو كه اين همه ادعا داري چقدر تركي بلدي؟
واقعا لذت مي برم وقتي مي بينم يه فاشيستي مطلب مي نويسه و فكر مي كنه كه همه پيشرفت ايران زير سر اين فارسها هست![]()
خيلي خودتون رو والا مقام مي دونيد باشه ما جدا بشيم اما مثل كدا ها ها زندگي كنيم
من الان باز شك كردم و دارم تاريخ رو ورق مي زنمببينم كي پيشرفتي داشتيم كه مديون شما باشيم؟ اولا به اصفان كه مي رسم تا سال 1100 هجري قمري چيزي در اون نمي بينم كه با زدن مسجد شيخ لطف الله( 1100 مسلمان بودند مسجد نداشتند) و زدن پل الله وردي خان توسط صوفي هاي ترك تازه اونها شروع ميشه و وقتي به مشهد و قم و مكانهاي زيارتي مي رسم تازه از سال 1200 هجري شمسي اون هم با زور تبريز آباد شدند چون تا سال 1100 كل ايران سني مذهب بودند كه با شكل گيري فرقه تشيع در تبريز و رسميت يافتن اون توسط صفوي ها تازه شهري به نام مشهد و قم و زيارتگاه در ايران مرسوم ميشه و وقتي به تهران ميرسم الانش كه 80 درصدش ترك هست و بنيان گذارش باز تركهاي قاجار بودند و هنوز 200 ساله نشده كه بياد پيش تبريز 4500 ساله حرفي بزنه(پس احترام بزرگترت رو نگه دار
) تا ميرسم به تاريخ 2500 ساله كه ميگي با اسناد معتبر از حضرت دانيال و كتابهاي تاريخي ر.ميان و سوري ها نشون ميده كه چيزي به نام ايران نبود و كوروش سرش در آذبايجان در نبردي با پدر بزرگ تركها بريده شده استو خلاصه حضرت دانيال در كتاب معروف خودش هم كه اسير داريوش پادشاه هخامنشي ها بود كه مي نويسه در اينجا دو قوم بزرگ هستند كه داراي دو پادشاهي متفاوت هستند و از قيام هاي فرهاد و سنگ نبشته ها هم ميشه فهميد كه از اول قوم پايني در حق قوم بالايي وحشي گري داشته است و تا ميرسم به 2000 سال پيش باز پارتها و يا همون پدر بزرگ هاي تركها بود كه با يه حركت هم سو با امپراطوري سوريه ايران رو به چنك مي اندازند و خلاصه هي نگاه مي كنم مي بينم در تاريخ 2500 ساله كه مي گيد 500 سال دست اعراب بود و 1500 سال در دست ما بود و الان هم ما ميگه عيسي به دين خود و موسي به دين خود و لازم نيست اين همه غصه ما رو بخوريد كه بد بخت ميشيم. بهتره شما به فكر خودتان باشيد
ديگه بيش از 40 سال مطمئن باش نمي كشه كه اذربايجان با 35 ميليون جمعيتش جدا ميشه و روزي خواهد رسيد كه حرف منو باور خواهي كرد
ما مي ريم و نيازي هم به دلسوزي شما نداريم![]()
خيلي ها ايراني بودن را با فارس بودن اشتباه گرفتند.
خيلي دلم براي شما ميسوزه كه گول 4 تا كانال تركي را ميخوريد و داريد به كوروش بزرگ توهين ميكنيد.
البته ژست هاي جدايي طلبي بعضي ها يكم مشكوك هست كه ربط ژيدا ميكنه به تظاهرات اخير
تاريخ دانها كي ها هستند؟دلم برات ميشوزه.اسناد؟
اين كتاب دانيال معتبر نيست.
يك توصيه برات دارم .به جاي اينكه كتاب هاي بي اعتبار را بخونه.برو تحقيق كن.ببين معروف ترين تاريخدانهاي دنيا كيا هستن.تو تا حالا كتاب فرويد را خوندي كه داري اين چرت و ژرت ها را مينويسي
اذربايجان خاك ايران هست و هزاران سال سرزمين ما ايرانيان هست.
اگه مشكلي باهاش داري .ميتوني چند تا كار كني.يا بري كشور تركيه وكنار اون ادمكش ها زندگي كني.يا ميتوني خودتو بندازي تو خليج فارس.البته نگفتم بري كشور اذربايجان .چون يك روزي اين قسمت از خاك ايرانيان كه متعلق به تمام اقوام ايراني از جمله اذري هست برگردونده ميشه.
تو هيچ كاره هستي كه بخواي براي ايران تصميم بگيري.همينطوري كه خاك تبريز به مني كه در مازندران هستم تعلق داره.همينطور خاك مازندران به يك اذري تعلق داره.تو كه به خاطر چند تا جوك عقده اي شدي .نميتوني براي مردم ما تصميم بگيري
يه شرق شناس معروف ميگه براي ضربه زدن به قومي بايد اول فرهنگ و زبان اون رو شناخت.تو كه به خاطر چند تا جوك عقده اي شدي .نميتوني براي مردم ما تصميم بگيري
ok
قبولت دارم عزيزم
من اشتباه کردم
من رو ببخش
مي بخشي هم وطن عزيزم؟
![]()
ها ne یه نی خوموم نمیدونوم..
veli khodai to gozineha nisom ..
بابام مامانش بختیاری بوده (عزیزوم اینقد باحال حرف میزنه اخه از وقتی الزایمر گرفته لهجش برگشته به مو میگه دا په نخسبیدی ...)
بابای بابامم که ابادانی بوده ینی از زمانی که ابادان بوده اجداده اونم بوده..
و بابامم مثه باباش ابادان به دنیا اومده و بزرگ شده..
ووه خسته شدم دیگه مامانم نمیگم طولانی میشد
دوست عزیزم اگه لطف کنی و جوابشونو ندی خودشون ساکت میشنخيلي ها ايراني بودن را با فارس بودن اشتباه گرفتند.
خيلي دلم براي شما ميسوزه كه گول 4 تا كانال تركي را ميخوريد و داريد به كوروش بزرگ توهين ميكنيد.
البته ژست هاي جدايي طلبي بعضي ها يكم مشكوك هست كه ربط ژيدا ميكنه به تظاهرات اخير
آره تنها تاريخ رو شما مي دونيددوست عزیزم اگه لطف کنی و جوابشونو ندی خودشون ساکت میشن
من این تاپیک رو نزدم که اینجوری کنن
اینا از تاریخ ایران چیزی نمیدونن
لطفا جوابشونو ندین
ممنون دوست عزیز
میشه لطفا ادامه ندینآره تنها تاريخ رو شما مي دونيد
![]()
سعي مي كنممیشه لطفا ادامه ندین
ممنون دوست من
سعي مي كنم![]()
اما بايد به من ياد بدهيد چه طوري اواتار مي گذاريد اون بغل من رفتم اما نتونستم پيدا كنم
مي خوام عكس تراختور رو بگذارم
ياشاسين تراختور
اوشاقلار آيري يئرلرده بورانين لينكين قويون توركلر گلسين راي وئرسين
يادوزدان چيخماسين ها هميشه گرك رئكورد بيزده اولا![]()
از دست تو من چه کار کنم داداش
برو تو تنظیمات شخصی
یا رو اسم خودت کلیک کن پروفایلت باز میشه اونجا بری دیگه همه چی مشخصه
موفق باشی رفیق
ممنون از یاد آوریت رفیقتنظیمات شخصی به خاطر لوگوی عاشورا کار نمی کنه ....
تو همون ردیف .... از روی گزینه لینکهای سریع وارد صفحه تنظیمات شخصی بشید ....![]()