hokey
عضو جدید
به امكانات نيست كه به آي كيو و شعور انسانهاستیاشاسین آذربایجان
نمیدونم اکثر مهندسای ایرانی ترکن یا اشکالی در نرم افزار محاسبه کننده هستش. آخه تو این مملکت کمترین امکانات و کمترین حق شهروندی رو ما ترکا داریمجای بسی تعجب است

به امكانات نيست كه به آي كيو و شعور انسانهاستیاشاسین آذربایجان
نمیدونم اکثر مهندسای ایرانی ترکن یا اشکالی در نرم افزار محاسبه کننده هستش. آخه تو این مملکت کمترین امکانات و کمترین حق شهروندی رو ما ترکا داریمجای بسی تعجب است
چه طرز فکر مسخره ای داری
اگه قرار بود فارسها بفهمند فارسي مي نوشتيم ديگه
يه شرق شناس معروف ميگه اگر خواستي به يه قومي ضربه بزني به فرهنگ و زبان اونها مسلط شو و از تبليغات زباني و فرهنگي اونها استقبال كن
اوشاقلار توركي يازون هااينه ها هي ميگم بابا تركي ياد بگيريد و گول تبليغات حكومت مركزي رو نخوريد و اينكه زبان فارسي زبان رسمي كشور هست ، شما رو گول نزنه ها.
تمام سردمداران كشور ترك هستند و يا ترك زاده هستند كه خامنه ايي و موسوي هر دو فاميل و ريشه در آذربايجان دارند و كل اقتصاد داري ها با تركها مي چرخه اما باورتون نميشه، اينها همشون ترفند هاي صفوي ها مي باشد كه بنيان گذار كمونيست(البته با مذهب) در جهان بودند كه هميشه بايد در چنين كشور هايي يك دين و زبان واحد باشد(در واقع دين و قومي كه قرار هست در پايان كار ضايع بشود ، بايد مستعمره حكومتي ها باشند) مثل خيلي از كشور ها كه اگر يه ذره تاريخ رو ورق بزنيد متوجه مي شويد.
البته دري وري نمي گم ها حقيقت رو مي گم. و يه روز خواهيد ديد كه وقتي تاريخ انقضا دوستي تركها با فارسها تموم شد چه طوري بلافاصله به سمت بالا حركت خواهند كرد و با يه اعتصاب يك روزه كل سيستم اتحاد كشور رو بهم خواهند زد(نمونه بارز اون در قيام 1 خرداد سال 1385 بود كه خامنه ايي گريه كرد و احمدي نژاد 10 بار گفت ما غلط كرديم با جد و آبادمان كه به شما توهين كرديم كه خلاصه با آتيش زدن پرچم ايران و بالا بردن پرچم آذربايجان، روشن شد كه آذربايجان و تبريز همون فرزندان ملكه تومروس هستند كه سر كوروش كبير رو در آذربايجان بريدند و صغيرش كردند و يا سربازان بابك هستند كه اعراب به علي (ع) گفتند ايران فتح شد كه يه حديث معروف هست كه علي (ع) مي فرمايد تا آذربايجان فتح نشود ايران فتح نشده است كه با خيانت افشين ايراني بابك كشته شد و يا ما علم داران ستارخان و باقر خان هستيم كه مانند يك شير كه در بيشه كمين كردند منتظر هستيم تا جرياني كه مثل تاريخ 5000 ساله ايران كه هر موقع كسي گردن كلفتي كرده و يا جريان بر وفق مراد ما نبود عوض كريم و حالا هم اگر بر وفق مراد ما نباشد عوض مي كنيم)
البته يه تاپيكه ديگه هم بزنيد خيلي بتون روشن ميشه كه چرا تركها(جنبش ملي آذربايجان) به جنبش سبز اهميت نمي ده؟
البته دلايلي هست كه يكي اينكه منتظر اين هستند كه كار چه جوري پيش ميره؟ سبزي ها كم ميارن يا اينكه حكومتي ها؟ كه اگر سبزي ها كم بيارن خلاصه هيچي ديگه مي خنديم براشون و اگر حكومتي ها كم بيارن بايد ببينيم سبزي ها ايران رو چه جوري مي خواهند؟ اگر وفق مراد ما بود كه هستيم و اگر نبود مسلما به هنگام فرو پاشي كشور اينبار شما ايراني بدون آذربايجان خواهيد داشت
روز پيروزي جنبش سبز روز آزادي آذربايجان خواهد بود
يعني بار ها ما انقلاب كرديم شما خورديد اين بار شما انقلاب كنيد ما بخوريم و يا آزاد بشيم
من خودم گيج شدم از بس كه حرف زدم
ياشاسين اذربايجانيم
اذربايجاني ائل ايستر ....... شرفلي ميلت ايستر
خوشحال می شم از طرف خودت صحبت کنی!hokey (در ضمن فارسی نه تنها زبان ناقصی نیست بلکه طبق آمار یونسکو یکی از زبانهای زنده و پویای دنیا به دلیل کامل و سلیس بودن هست و بعد از زبان لاتین جزو 4 زبان باستانی دنیاست) نه ما میخوایم از ایران جدا شیم نه بقیه آذری های اطرافم و همه اقوام ایران رو دوست داریم. .![]()
نه دوست من شما تاج سر ما هستینمن ارمنی هستم
کار ما از قوم بودن گذشته
تو ایران داریم منقرض میشیم!!!
من پدرم و خانوادش زاده باکو هستن ...
وقتی جنگ شد اومدن ایران و شهر زنجان.
حتی اسم و فامیلشون هم اونوری بود که فقط پدر من عوضش کرد!!
پس من اصالتا ترک هستم![]()
کوروش دیگه کدوم ......!دوستان خواهشا با هم بحث نکنیمممم
هیچ فرقی بین قوم ها وجود نداره همه ی ما باید افتخار کنیم ایرانی هستیم و از نسل کوروش کبیررررر
hokey عزیز،برای چی این طور فکر می کنی که فارس ها ( کلا هر قومی دیگری به جز ترکها) و ترکها در مقابل هم هستند؟ چرا به خاطر انقلابی که ستار خان و باقر خان برای مشروطه ایران انجام دادند بر سر اقوام دیگه منت میذاری؟ بریدن سر کوروش چه افتخاری داره؟ دشمنی اقوام ایران با هم و جدایی آنان از هم چه سودی برای تو داره؟
مگه ما همه ایرانی نیستیم؟ جز اینه که ایران یعنی مردم ترکمن و کرد و لر و ترک و فارس و گیلکی و....ایران؟ جز این بود که باقر خان برای مشروطه ایران به تهران حمله کرد نه مشروطه ترکها؟ مگه میرزا کوچک خان جنگلی و خیلی های دیگه نبودن که جونشون رو برای ایران دادن؟ مگه مردم خطه شمال و کردها و لرها و بلوچها و عربهای ایران و ....زبان خاص خودشونو ندارند؟ مگه نه این که به کردها تو خیلی از دوره ها ظلم زیادی شده (در صورتی که جزو اولین ساکنان این مرز و بوم بودند) و می خواستند از ایران جدا شن اما نشدن؟
باقر خان هیچ وقت دوست نداشت که ایران تکه تکه بشه؛ و خودشو جدا از بقیه ایران نمی دونست، هیچ وقت! تو طرز فکر فاشیستی شدیدی داری. اگه همه اقوام ایران طرز فکر تو رو داشتن، به خاطر تفاوت زبان و افرادی که تو جنبش های مختلف از دست دادن، مدتها پیش به جون هم می افتادن و دستاشونو به خون هم سرخ میکردن. باور کن، باور کن با این طرز فکر دیگه نه ترک ایرانی وجود داشت و نه هیچ قوم دیگه ای و ایران مدتها بود که از بین رفته بود. یه دونه از اون از ملت هایی که به خاطر اختلاف هایی قومیتی مردمش تیکه پاره شده باقی نمونده و مردمش دارن با چه بدبختی و فلاکتی زندگی می کنن.(بدبخت تر از ما) اینا چه سود و افتخاری برای تو داره؟
اگه جکی یا حرفی راجع به ترکها زده می شه، راجع به رشتیا و اصفهانیا و لر ها و تهرانیا....هم زده می شه. اگه رفتار کسی باعث شده که اینطور از فارس ها دلگیر بشی و این عقاید رو پیدا کنی، نباید اون رو تعمیم بدی و فکر کنی همه رفتار اون فرد رو دارن. من خودم و هفت جدم ترکیم اما می دونم که هیچ وقت نخواستیم تاریخ انقضای دوستی ترکها و فارسها به قول تو تموم بشه. و این رو که به زبان زیبای فارسی با بقیه حرف می زنم هیچ لطفی از طرف خودم نمی دونم و انتظار ندارم به خاطر فارسی صحبت کردنم کسی ازم استقبال کنه. و مطمئن باش که با ترکی صحبت کردنه تو هیچ وقت زبان شاهنامه و مثنوی های مولانا از بین نمی ره. (در ضمن فارسی نه تنها زبان ناقصی نیست بلکه طبق آمار یونسکو یکی از زبانهای زنده و پویای دنیا به دلیل کامل و سلیس بودن هست و بعد از زبان لاتین جزو 4 زبان باستانی دنیاست) نه ما میخوایم از ایران جدا شیم نه بقیه آذری های اطرافم و همه اقوام ایران رو دوست داریم.
ببخشید یه خورده طولانی شد ولی هنوزم باورم نمی شه که ایرانی راجع به بقیه هموطنانش اینجوری فکر کنه و اونا رو تا این حد نسبت به خودش حقیر بدونه. انگار که ایرانی نیستی و می خوای بین همه اختلاف بندازی و اوضاع افتضاح مملکت رو از این گندتر کنی. باور کن از کشتن مردم تو این چند وقته انقدر ناراحت نشدم که از این حرف. و هیچ وقت دوست نداشتم تو این سایت چیزی بنویسم. امیدوارم از حرفام ناراحتی به دل نگیری و خواهش میکنم رو حرفهایی که خودت و من زدیم فکر کنی.![]()
دوست عزیز چرا عصبانی هستی؟کوروش دیگه کدوم ......!
تا آنجایی که من میدانم ترکهای آذری از نسل دده قورقود و ترکهای اوغوز هستیم!
چرا تو این مملکت مد شده یکی به جای همه نظر می ده؟
درود زنده باشی
دوست عزیز چرا عصبانی هستی؟
هدف من از گفتن کوروش کبیر اینه که ایران واقعی رو اون به وجود اورده و ما دنباله رو اون هستیم
یه بارم از همتون خواهش کردم لطفااااااااااااااااا فقط نظرتونو بگیننننننننننننن
خواهشا تعصب نشون ندیننننن
همه تو ایران داریم زندگی میکنیمممم
هموطنیمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
از کی تالا عربا ایرانین؟
من هیچکدوم نیستم![]()
نه خير ما اصالتاً ماله تبريز هستيم ...عزيز محل سكونتمون قزوينه...يه سوال
همه قزويني ها تركي بلدن؟
فعلا که همه ما رو اسیر خودشون کردنه از 1400 و اندی سال پیشباهات موافقم
چون عربا ایرانی ها رو قبول ندارند
مخصوصا عربای ایران
خوزستانیم ولی عاشق تبریزو مردمشمنه خير ما اصالتاً ماله تبريز هستيم ...عزيز محل سكونتمون قزوينه...![]()
عربایی که جنوب هستن اصالتا عربن نه ایرانی
عربایی که مهاجرت کردن به ایران
سوال تایپیکم اینه:اصالتا از کدوم قوم ایرانی هستین؟
شمام از این به بعد سوالو خوب بخون بعد جواب بده![]()
دوست من احتمالا" اطلاعات شما در خصوص کمه ؛ عربهایی که در جنوب کشور هستند
ایرانیانی هستند که بعلت مجاورت با کشورهای عربی به مرور زمان تغییر زبان دادند. ( تحقیق کن)
خوزستانیم ولی عاشق تبریزو مردمشم
خوزستانیم ولی عاشق تبریزو مردمشم