tvbea
عضو جدید
چشم حتما
وارولدا
چشم حتما
نه من در ادامه مطلب شما گفتمکسی منکر این حرف بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟
هر طور راحتیدنه دیگه اگه من پیغام شما رو قبول کنم شما می فهمید چیزی رو که نیاید الان متوجه بشید![]()

پس سوال منو جواب ندادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هر طور راحتید
![]()

عجب جک خنده داری گفتیلیاقت میخاد خب![]()
بر عکس فک کنم نیتمو اشتباه گرفتینپس سوال منو جواب ندادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیدی دخترا باهوشن حواسشون هم به اطراف هست که از بعضیا رو دست نخورن![]()
حقیقت تلخه دیگهعجب جک خنده داری گفتی![]()

موفق باشیداره دارم می رم گفتم یه خوردشو نگه دارم واسه بیرون آگه کسی فارسی صحبت کرد برا جواب چیزی داشته باشم
کندیزه ایی باکیز
گوله گوله
اخی من اعتراف می کنم فکر نمی کردم انقدر کوچیک باشیبر عکس فک کنم نیتمو اشتباه گرفتین
شکاک شدین رفت![]()
کدوم حقیقتحقیقت تلخه دیگه![]()
یادت نره که ما به آرایش نیاز نداریم ولی دخترا شدیدا نیاز دارن!شما دو نفر رو نشان من بده که آرایش نمی کنن!!!!!!!!!پس درون و برون ما تقریبا یکیه ولی ماله دخترا اینطور نیست.تو این دوره زمونه باید به بعضی از پسرا گفت خدایی دمت گرم که هنوز دست به ابروهات نزدی ! والااااااااا . . . (اینو گذاشتم به افتخار اقای محمد اسکندر و اون اقای دیگه
ex5*ser)
بزرگی به عقله مادربزرگاخی من اعتراف می کنم فکر نمی کردم انقدر کوچیک باشی
دانشجوی کارشناسی هستی
من جای مادر بزرگتم بچه![]()

نه خواهش می کنم خیلی وقت بود کل کل نکرده بودم الان درخواستتون رو قبول می کنمبزرگی به عقله مادربزرگ
به هرحال شما چه باهوش باشید چه نباشید من از اشنایی باهاتون خوشحال شدم
امیدوارم شوخی ها رو به دل نگرفته باشید
من فعلا باید برم
شب حتما میام
خدایش خودم هرگز ارایش نمی کنمیادت نره که ما به آرایش نیاز نداریم ولی دخترا شدیدا نیاز دارن!شما دو نفر رو نشان من بده که آرایش نمی کنن!!!!!!!!!پس درون و برون ما تقریبا یکیه ولی ماله دخترا اینطور نیست.
خیلی هم خوب ...خدایش خودم هرگز ارایش نمی کنم
خداییش دروغ نگو!خدایش خودم هرگز ارایش نمی کنم
نهخداییش دروغ نگو!![]()
مرسی ولی من کلا به ارایش اعتقاد ندارم ارایش برای جوان ها نیست برای کسایی هست که ازشون سنی گذشته و زیبایی جوانی شون رو ندارنخیلی هم خوب ...
مرسی ولی من کلا به ارایش اعتقاد ندارم ارایش برای جوان ها نیست برای کسایی هست که ازشون سنی گذشته و زیبایی جوانی شون رو ندارن
اره متاسفانهدرست میفرمایید ...اما کو گوش شنوا

کلن تو کشور ما همچی برعکسهاره متاسفانه
تو کشور ما برعکسه ارایش مال جوونهاست و ارایش رو برای خانم های مسن بد میدونن
یادت نره که ما به آرایش نیاز نداریم ولی دخترا شدیدا نیاز دارن!شما دو نفر رو نشان من بده که آرایش نمی کنن!!!!!!!!!پس درون و برون ما تقریبا یکیه ولی ماله دخترا اینطور نیست.

| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
| K | اس ام اس چهارشنبه سوری 93 | زنگ تفريح | 0 | |
|
|
اس ام اس های طنز پسرانه (جهت سرگرمی ) | زنگ تفريح | 0 | |
|
|
اس ام اس عاشقانه جملات احساسی زیبا | زنگ تفريح | 1 | |
|
|
بیا بگو چ حسی داره این اس ام اس؟ | زنگ تفريح | 53 | |
|
|
اگه نفر قبلیت نصف شبی اس ام اس سرکاری بده بیدارت کنه...چی کار می کنی؟؟ | زنگ تفريح | 10 |