اس ام اس هاي روزانه Joke-Off-SMS

وضعیت
موضوع بسته شده است.

makan_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
ورودي خونه قزوينيه نوشته : خوش اومدين و به خروجي در نوشته : خوشتون اومد؟؟

makan_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
تركه ميره ساندويچ‌فروشي ، ‌ميگه: ‌قربون دستت يه بندري بذار صداش رو هم زياد كن حال كنيم!!!

makan_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
تركه تو اتوبوس يه دختره خوشگل رو ميبينه،‌پياده كه ميشه شماره اتوبوس رو بر ميداره!

makan_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر چند لطيف و سبز و با احساسي
معصوم و نجيب و پاك ، همچون ياسي
هر چند فرشته اي ولي مي ترسم
يك روز بفهمم كه تو هم الياسي

makan_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
اس ام اس هاي روزانه

اس ام اس هاي روزانه

6 گام به سوي داشتن ابرواني زيبا و فوق العاده
گام اول: هميشه ابروها را به سوي بالا شانه كرده و مرتب كنيد تا به طورطبيعي به شكلي قوس دار در بيايند.

گام دوم : مراقب شكل ابرو باشيد. ابروها بايد از بالاي مجراي اشكي شروع و در بالاترين نقطه پشت چشم تيز شده و در گوشه بيروني چشم پايان يابند. بسياري از خانم ها اشتباه كرده و مو ها? اين قسمت از ابروها را بر مي دارند ولي اين كار باعث مي شود كه ابروها اريب شده و شما هميشه به نظر عصباني و اخمو بياييد.

گام سوم : پوست خود را آماده نماييد. يك تكه پنبه را به تقويت كننده يا منقبض كننده پوست آغشته كرده و به روي ابروها بماليد.

گام چهارم: يك مداد را روي خط خارجي ابرو نگه داشته و ببينيد دركجا نقطه اوج ابرو واقع مي شود . از نقطه كمان ابرو تا انتهاي آن ، ابروي شما بايد يا صاف و يا كمي قوس دار برداشته شود. البته اين قسمت بستگي به سليقه خود شما دارد.
» نكته
گام پنجم: موچين را با زاويه 45 درجه نگه داشته و سپس موهاي زير خط ابروها را برداريد. ابروها را در جهت رشد موها بيرون بكشيد. سعي كنيد از فرم طبيعي ابروي خود تبعيت نماييد نه از تمايلات خود زيرا ابروها? شما در فرم طبيعي زيباتر هستند.

گام ششم: نواحي كم پشت ابرو كه خالي به نظر مي رسد را با يك مداد تيزشده ابرو پر كنيد. مداد را خيلي كم رنگ و سطحي بر روي ابرو بكشيد با حركات سريع روي موهاي ابرو حركت دهيد. پودر ابرو ظاهري طبيعي تر به ابروهاي شما مي دهد. با استفاده از برس ابرو پودرهاي روي ابرو را پاك كنيد. اگر در كار برداشتن ابرو بي تجربه هستيد از ژل هاي رنگي ابرو نيز مي توانيد استفاده كنيد. روي ابروها را با اين ژل با حركات بالا و پايين بپوشانيد. ژلهاي اضافي را از روي ابرو پاك كنيد و به ابروها شكل دلخواه را بدهيد و بگذاريد تا خشك شوند.

رنگ ابرو از رنگ مو دو درجه روشن تر است. اگر موهاي شما بلوند باشد برعكس 2 درجه تيره تر است.

• Like
واکنش ها: elia

makan_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
به تركه ميگن با آجر جمله بساز، ميگه با آجر كه جمله نميسازن،‌ديوار ميسازن!

makan_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
عجايب هفت گانه ي ايران:
1) ترک عاقل 2) اصفهاني بخشنده 3) رشتي با غيرت 4) تهروني با معرفت 5) يزدي با شهامت 6) لر با شخصيت 7) عرب با تربيت

makan_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
چارلي چاپلين به دخترش:
تا وقتي قلب عريان كسي را نديدي بدن عريانت را نشانش نده! هيچ گاه چشمانت را براي کسي که معني نگاهت را نمي فهمد گريان مکن قلبت را خالي نگه دار اگر هم يه روزي خواستي كسي را در قلبت جاي دهي سعي كن كه فقط يك نفر باشد به او بگو كه تو را بيش تر از خودم وكمتر از خدا دوست دارم زيرا كه به خدا اعتقاد دارم وبه تو نياز دارم

makan_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
زندگي مثل بازي حکمه!!مهم نيست که دست خوبي نداري مهم اينه که يار خوبي داشته باشي اينطوري شايد حتي بتوني بازي باخته رو ببري

makan_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه کم فکر کردم دیدم هیچکی لایق هیچ عاطفه ای نیست
گل کاکتوس باهام تماس بگیر

آخرین ویرایش:

makan_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
ترکه می ره مسجد، وقتی میاد بیرون می بینه کفشاش نیست می گه 4تا حالت داره:
1. نیومدم
2. بدون کفش اومدم
3. اومدم و رفتم
4.بعدا میام

آخرین ویرایش:

Eghlima

عضو جدید
  • اگه روزگاربی رحمه تو مهربون باش
  • اگه آفتاب می سوزونه تو سايه بون باش
  • اگه سرما کمين کرده کنار باغچه واسه گل های نيمه جون تو باغبون باش .

eng-rafiei

عضو جدید
آدمک آخر دنیاست بخند ،آمدمک مرگ همین جاست بخند ،دست خطی که تو را عاشق کرد شوخیه کاغذیه ماست بخند ، آدمک خر نشوی گریه کنی دنیا سراب است بخند ، آن خدایی که بزرگ خواندی به خدا مثل تو تنهاست بخند .

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
سرهنگه داشته امتحان رانندگي مي‌گرفته. ازغضنفر مي‌پرسه: اگه يه نفر وسط خيابون بود، بوق ميزني يا چراغ؟ ترکه ميگه: برف پاك كن جناب سرهنگ! سرهنگه كف مي‌كنه مي‌پرسه: يعني چي؟ ترکه ميگه: جناب سرهنگ،‌ يعني يا برو اين طرف يا برو اون طرف:biggrin:
ميخواستم شمع باشم و تا آخر عمر به پات بسوزم، ولي نامرد اديسون، برق رو اختراع كرد:D

reza3oot

عضو جدید
به دختر گفت اگه یه روزی به قلب احتیاج داشته باشی اولین نفری هستم که میام تا قلبمو با تمام وجودم تقدیمت کنم. دختر لبخندی زد و گفت ممنونم.

تا اینکه یه روز اون اتفاق افتاد.حال دختر خوب نبود...نیاز فوری به قلب داشت...از پسر خبری نبود...دختر با خودش می گفت: می دونی که من هیچ وقت نمی ذاشتم تو قلبتو به من بدی و به خاطر من خودتو فدا کنی...ولی این بود اون حرفات؟...حتی برای دیدنم هم نیومدی...شاید من دیگه هیچ وقت زنده نباشم...آرام گریست و دیگر هیچ چیز نفهمید
...

چشمانش را باز کرد،دکتر بالای سرش بود. به دکتر گفت چه اتفاقی افتاده؟ دکتر گفت نگران نباشید،پیوند قلبتون با موفقیت انجام شده.شما باید استراحت کنید...در ضمن این نامه برای شماست
!..

دختر نامه رو برداشت،اثری از اسم روی پاکت دیده نمی شد،بازش کرد ودرون آن چنین نوشته شده بود: سلام عزيزم.الان كه اين نامه رو ميخوني من در قلب تو زنده ام.از دستم ناراحت نباش كه بهت سر نزدم چون ميدونستم اگه بيام هرگز نميذاري كه قلبمو بهت بدم..پس نيومدم تا بتونم اين كارو انجام بدم..اميدوارم عملت موفقيت آميز باشه.(عاشقتم تا بينهايت
)

دختر نمی تونست باور کنه...اون این کارو کرده بود...اون قلبشو به دختر داده بود
...

آرام آرام اسم پسر رو صدا کرد و قطره های اشک روی صورتش جاری شد...

reza3oot

عضو جدید
سر هر قبرئ صليبئ ميگذارند تا نشانگر آن قبر باشد منهم بر گردنت صليبئ مئ آويزم تا همه بدانند كه گورستان عشق من قلب توست

از خدا خواستم تا به من صبر عنایت کند خدا پاسخ گفت بنده قدرتمند من! صبر حاصل سختی است عطا شدنی نیست بلکه آموختنی است

از خدا خواستم تا راه عشق ورزیدن را به من بیا موزد خداوند پاسخ گفت : اشرف مخلوقات من بالاخره دریافتی که چه از من بخواهی به خاطر داشته باش در مسیر عشق ورزیدن به من به مقصد دوست داشتنه دیگران خواهی رسید

دراين دنيا نكردم من گناهي فقط كردم به چشمانت نگاهي اگر باشه نگاه من گناهي مجازاتم بكن غير از جدايي

انتظار مثل دريا مي مونه هر چقدر جلوتر ميري عميقتر ميشه

reza3oot

عضو جدید
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]مغرورانه اشك ريختيم چه مغرورانه سكوت كرديم
[/FONT]

[FONT=arial, helvetica, sans-serif][/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]چه مغرورانه التماس كرديم چه مغرورانه از هم گريختيم[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif] غرور هديه شيطان بود و عشق هديه خداوند [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]هديه شيطان را به هم تقديم كرديم [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]هديه خداوند را از هم پنهان كرديم
[/FONT]

makan_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
اس ام اس هاي روزانه

اس ام اس هاي روزانه

عشق با لبخند شروع ميشود.با بوسه شکوفا ميشود.با گريه رشد ميکند.با 110 تمام ميشود

و این جهان پر است از انسان هایی که در حالی که تو را می بوسند در ذهن خود طناب دار تو را می بافند

makan_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
به يارو ميگين حال ساده را تعريف کن ،..... ميگه لب گرفتن

makan_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای کاش می دونستی دل تخته سیاه نیست وقتی که می آیی اسمت رو روی اون بنویسی و هر وقت دلت خواست بری اسمت رو از روش پاک کنی

makan_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
زندگی چون گل سرخ است پر از خار و پر از عطر و پر از برگ لطیف .........

یادمان باشد اگر گل چیدیم خار و عطر و گل و برگ. همه همسایه ی دیوار به دیوار همند

آخرین ویرایش:

makan_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
دانشمندان اخيرا كشف كردند كه حرف مورد علاقه دخترهاي ايراني در زبان فارسي يكي "پ"و ديگري "خ" ميباشند, براي مثال:
دوست دارند كه...
--"پول" "خرج" كنند.
--"پسر" "خر" كنند.
--"پدر" "خام" كنند.
--"پرايد" "خراب" كنند.
--"پير مرد"هارو جيبشونو "خالي" كنند.
--"پاسپورت" بگيرن برن "خارج"...تا دوباره همه اين كارها رو اونجاانجام بدن

آخرین ویرایش:

makan_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
يه بار يه شيرازيه زنگ ميزنه فرودگاه و ميگه: كاكو شيراز تهرون چقدر راهه؟ كارمنده ميگه: يه لحظه. ميگه: خيلي ممنون و قطع مي كنه

وضعیت
موضوع بسته شده است.