اس ام اس هاي روزانه Joke-Off-SMS

وضعیت
موضوع بسته شده است.

makan_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
عاقل آنچه را که نمی داند نمی گوید، ولی آنچه را که می گوید می داند. ارسطو

makan_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمی دانم پس از مرگم چه خواهد شد

نمی خواهم بدانم کوزه گر از خاک اندامم چه خواهد ساخت
ولی بسیار مشتاقم
که از خاک گلویم سوتکی سازم
گلویم ...
گلویم سوتکی باشد به دست طفلکی گستاخ و بازیگوش و او یک ریز و پس در پس دم گرم خودش را در گلویم سفت بفشارد و خواب خفتگان خفته را آشفته تر سازد
بدین سان بشکند در من سکوت مرگبارم را ...

دکتر شریعتی

Ariyan

عضو جدید
ادمک اخر دنیاست بخند
ادمک مرگ همینجاست بخند
دستخطی که تو را عاشق کرد
شوخیئ کاغذک ماست بخند
ادمک خر نشوی گریه کنی
کل دنیا سراب است بخند
ان خدایی که بزرگش خواندی
به خدا مثل تو تنهاست بخند!!!!!

makan_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
غضنفر با هواپيما مياد تهران، تو فرودگاه به رفيقش ميگه: اگه ميدونستم اينقدر نزديكه با ماشين ميومدم!

makan_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]قرمزی چشماتیم. نفازولین بریز فنا شیم.[/FONT]

[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]توایران از بم که خرابتر نداریم. داریم؟ ............................[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]بمتیم رفیق!!![/FONT]

[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]سیگار با اینکه میدونه آخزش زیر پات له می شه ولی تا آخر برات[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]می سوزه. سیگارتیم رفیق.[/FONT]

[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]چروک لباتیم.[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]لبخند بزن فناشیم.[/FONT]

makan_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
دروغ است كه گويند دل به دل راه دارد دل من زغصه خون است دل تو خبر ندارد

makan_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
هيچ وقت دل به كسي نبند چون اين دنيا اونقدر كوچيكه كه توش دوتا دل كنار هم جا نميشه... ولي اگه دل بستيد هيچ وقت ازش جدا نشو چون اين دنيا اوقدر بزرگه كه پيداش نمي كني . يادمان باشد اگر خاطرمان تنها شد طلب عشق زهر بي سروپايي نكنيم

makan_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
لذتی که در فراق است در وصال نیست.زیرا در فراق امید وصال است اما در وصال بیم فراق

makan_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
صد سال پس از مرگ من
گر بشكافي قلب من
خواهي شنيد از قلب من
دوستت دارم عشق من

makan_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
سينوس چشمانت برابر است با کسينوس لبات ،
اگر عشق ما از معادله ي فيثاغورس حل نميشود ولي از معادله دو مجهولي حل مي شود ،
وقتي در خيابان ها موازي مستطيل شکل قدم مي زني در زير راديکال گيرت خواهم اورد و چند بوسه از تو خواهم گرفت انگاه مي فهمم که تجزيه شده اي.

آخرین ویرایش:

abc_ramak

عضو جدید
کاربر ممتاز
امیدوارم با آمدن پاییز هر یک برگی که از درخت می افته یه دونه از غم های توی دلت کم بشه و دیگه هیچ وقت ناراحت نباشی. پاییزت مبارک

abc_ramak

عضو جدید
کاربر ممتاز
انسان با سه بوسه تکميل مي شود 1-بوسه مادر که با آن با يه عرصه خاکي مي گذاري 2- بوسه عشق که يک عمر با ان زندگي مي کني 3- بوسه خاک که با ان با به عرصه ابديت مي گذاري

abc_ramak

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهم نيست قشنگ باشي ،قشنگ اينه كه مهم باشي حتي براي يك نفر

abc_ramak

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه پولداره شب ماشين بابا رو ور ميداره بدون گواهينامه ميزنه بيرون . تو راه يه افسر ترک جلوش رو ميگيره ، ميگه : كارت ماشين ، گواهينامه ، بیمه . پسره جفت می‌كنه ، ميگه : حالا چه کار کنم ؟ ور ميداره يه هزاری ميذاره كف دست تركه . ترکه تو تاريكی نگاه میكنه به هزاری ، يه دفعه زرد ميكنه ، خبردار واميسه ، ميگه : ببخشيد آقای خمينی ، تو تاريكی نشناختمتون

eng-rafiei

عضو جدید
شعری از سهراب سپهری :

هر کجا هستم، باشم به درک! من که بايد بروم! پنجره، فکر، هوا، عشق، زمين، مال خودت! من نمي دانم نان خشکي چه کم از مجري سيما دارد! تيپ را بايد زد! جور ديگر اما... کار را بايد جست. کار بايد خود پول. کار بايد کم و راحت باشد! فک و فاميل که هيچ... با همه مردم شهر پي کار بايد رفت! بهترين چيز اتاقي است که از دسته چک و پول پر است! پول را زير پل و مرکز شهر بايد جست! سيد خندان يه نفر! سوئيچم کو؟ چه کسي بود صدا کرد زورو؟

makan_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
تركه پسرشو ميبره يه مدرسه تو لندن تا انگيليسي ياد بگيره.
يه سال بعد ميره سراغش ، نرسيده به مدرسه بچه هاي لندن داد ميزنن:
اهبر ددن گلدي؟ (ahbar dadan galdi )

makan_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
عشق يعني آخرين حد جنون ،
عشق يعني همرنگ خون ،
عشق يعني بيكران درياي صبر ،‌
عشق يعني انتهاي هر چه درد

makan_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
عشق از دوستی پرسید :
تفاوت من وتو در چیه ؟
دوستی گفت :
من دیگران را باسلامی آشنا می کنم و تو با نگاهی .
من آنها را با دروغ جدا می کنم و تو با مرگ

makan_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
عشق يعنی مستی و ديوانگی عشق يعنی با جهان بيگانگی
عشق يعنی شب نخفتن تا سحر عشق يعنی سجده ها با چشم تر
عشق يعنی سر به دار آويختن عشق يعنی اشک حسرت ريختن
عشق يعنی در جهان رسوا شدن عشق يعنی مست و بی پروا شدن
عشق يعنی سوختن يا ساختن عشق يعنی زندگی را باختن

عشق يعنی انتظار و انتظار عشق يعنی هرچه بينی عکس يار
عشق يعنی ديده بر در دوختن عشق يعنی در فراقش سوختن
عشق يعنی لحظه های التهاب عشق يعنی لحظه های ناب ناب

makan_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو خارج دخترا و پسرادر روز فقط نیم ساعت با هم هستن و 23 ساعت و نیم دیگه رو به کارهای دیگه مثل خوردن خوابیدن ورزش کردن مطالعه کردن و... می گذرونن.
اما تو کشور ما دخترا 23ساعت و نیم به این فکر می کنن که چه جوری می تونن نیم ساعت با یه پسر باشن?!!

makan_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
همیشه به یاد داشته باش که:شاید برای یک دنیا یک نفر باشی ولی برای یک نفر یک دنیا باشی!

makan_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
سر کلاس ادبيات معلم گفت : فعل رفتن رو صرف کن : رفتم ... رفتي ... رفت... ساکت مي شوم، مي خندم، ولي خنده ام تلخ مي شود. استاد داد مي زند : خوب بعد؟ ادامه بده . و من مي گويم : رفت ...رفت ...رفت. رفت و دلم شکست...غم رو دلم نشست...رفت شاديم بمرد...شور از دلم ببرد . رفت...رفت...رفت و من مي خندم و مي گويم : خنده تلخ من از گريه غم انگيزتر است...کارم از گريه گذشته است به آن مي خندم .

وضعیت
موضوع بسته شده است.