اس ام اس هاي روزانه Joke-Off-SMS

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار

یکی خواب می بینه ماکارونی می خوره. صبح که بیدار می شه می بینه کش شلوارش نیست!

از یکی مي پرسن اسم سعدي چيه؟ ميگه: ... ميدون

ای اس ام اس برو پیش اونی که دارم بهش فکر می کنم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
یه دونه بزن تو سرش برگرد بیا با هم بهش بخندیم

Phyto

مدیر تالار

پیچ جاده، آخر راه نیست مگر اینکه تو نپیچی!

Phyto

مدیر تالار

یه پسر و دختری عاشق همدیگه بودن. می خواستن با هم ازدواج کنن ، اما این وسط یه مشکل به وجود میاد. اونم اینه که دختره به پسره خیانت می کنه و با یکی دیگه ازدواج می کنه. پسره به محض شنیدن این خبر 300 م.م به خودش بنزین تزریق می کنه، اما نمی میره خلاصه یه چند روزی بیمارستان بوده. یه روز دختره با کمال پررویی میره ملاقاتش. پسره هم تا اونو می بینه یه چاقو بر میداره و دنبال دختره می کنه. پسره بدو، دختره بدو، تا اینکه بالاخره پسره می گیردش، دستشو بالا می بره که با چاقو بزنتش که یه دفعه بنزین تموم می کنه. پس در مصرف بنزین صرفه جویی کنید!

Phyto

مدیر تالار

باتوجه به تفاوت نرخ sms فارسی and engelisi اين sms
Only for
گیج نمودن
Computere
مخابرات
درتشخيص هزينه اين sms
ارسال شده است و ارزش digari ندارد.

کاش زن گرفتن هم مثل ايرانسل بود... يکي مي گرفتي، يکي هم بهت جايزه میدادن!

تف به این زندگی
تف به نامردی
تف به دلتنگی
تف به جدایی
...
تف برسون، تفم تموم شد!

Phyto

مدیر تالار

اول اينو بفرستيد:
مي نويسم نامه اي با برگ زيتون
فراموشم نکن اي دوست شيطون
*
اگر جواب نداد اينو بفرستيد:
پيامي فرستادم با برگ پسته
جوابم را بده گردن شکسته!

توجه! توجه!
.
.
.
.
.
.
.
از توجه شما متشکرم!

اگه تونستی شصت پات رو تو دماغت بکنی، یا تونستی با دنده عقب جلو بری، یا اینکه ایستاده بدویی ...
.
.
.
اون موقع می تونی بگی من با اس ام اس سر کار نمی رم!

Phyto

مدیر تالار

آیا این ضعف قانون نیست که هم کلاه گذاشتن جرم است هم کلاه برداری؟

از آسمون پیغام رسید که خدا یکی از فرشته هاشو گم کرده ولی من تورو لو نمیدم که منو از اون بالا دزدیدی !

اگر تو با من باشی، چراغ خونه ام باشی
.
.
.
.
.
.
.
اونقدر روشن خاموشت می کنم تا بسوزی!

شاعر ميگه :
.
.
.
.
.
.
.
خيلي برات مهمه؟ اگه سر درست هم اينقدر سمج بودي الان دكتر مهندس شده بودي!

Phyto

مدیر تالار

آن که به خداوند پاک و مهربان بیش از ديگران امید و بیم بسته است، بیش از همه در خور ستایش است. (بزرگمهر)

بزرگترين عيب براي دنيا همين بس که بي‌وفاست. (حضرت علي عليه‌السلام)

به جای آنكه به تاریكی لعنت فرستید، یك شمع روشن كنید

بدترين و خطرناکترين کلمات اينست: «همه اين جورند». (تولستوی)

پروانه اغلب فراموش مي کند روزي کرم بوده است. (مثل سوئدي)

درباره درخت، بر اساس میوه‌اش قضاوت كنید، نه بر اساس برگهایش

اگر جلوی اشتباهات خود را نگیرید، آنها جلوی شما را خواهند گرفت

افراد موفق كارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلكه كارها را بگونه ای متفاوت انجام می دهند

این قدر نگو اگه ببخشم کوچک می شوم اگه با گذشت کردن كسي کوچک می شد خدا اینقدر بزرگ نبود

نگراني هرگز از غصه فردا چيزي نمي کاهد، بلکه فقط شادي امروز را از بين مي برد

Phyto

مدیر تالار

It's hard to say hello because it might be goodbye. It's hard to say I'm okay because sometimes I'm not. But it's easy to say I miss you coz I know that I really do.

It's hard for two people to love each other when they live in two different worlds. But when these two worlds collide and become one, that's what you call you and I.

If you're feeling lonely and you think there is nobody there to love, support, listen or show they care, just save this message and every time you realize it, it will remind you that a part of me is always there with you.

Phyto

مدیر تالار

Roses are red, violets are blue. I am waiting to hear from a cute guy like you.

They say that as long as there is one person loving you, life isn't a waste. So if you lose hope and thought that life is not worth living, just remember I'm here.

Do you know that men and women are angels created with only one wing? And they need to embrace each other to be able to fly... Hope you can find your angel whom you can fly with forever.

Phyto

مدیر تالار

They told me I could do anything if I put my mind into it. Yet no matter how hard I try in all that I do, I just can't take my mind off you.

My biggest reward is to see you smile, know you are happy, and feel you are loved. I know life is sometimes cruel, but that's why I'm here, to show you that life can be good when somebody cares.

I always think of you, but I always fail to know the reason why. Is there something else I should know about you? But there is one thing that I know is true. That life will always be sad without you.
Hatred infects the mind; love dissolves it. You dissolve my mind.

Don't say you love me unless you really mean it cause I might do something crazy like believe it.

Phyto

مدیر تالار

I'm afraid to close my eyes coz I might think of you. I'm afraid to open them coz I might see you. I'm afraid to move my lips coz I might speak of you. I'm afraid to listen coz I might hear my heart fall for you.

I'm sorry to be smiling every time you're near. I'm sorry my eyes twinkle whenever you're here. I'm sorry that cupid has made his hit. I'm sorry I love you, I can't help it.

Caring for someone is easy but making someone care for you is hard. Now I keep wondering how did you make it so easy for me to care for you.

Text me when you are sad, text me when you need someone to listen to and you can't find anyone who will. I don't care if I'm your last option, I just don't want you to cry alone.

I don't want to say I miss you, though deep inside I do, coz I'm afraid you might see thru and know how much fear I have of losing someone like you.

If love can be avoided simply by closing our eyes, I wouldn't blink at all for I don't want to let a second pass having fallen out of love with you.

A bell is no bell 'til u ring it, a song is no song 'til u sing it & luv in ur heart wasnt love put there to stay, luv isnt luv 'til you give it away

Phyto

مدیر تالار

I Love My EYES When U Look Into Them
I Love My NAME When U Say it
I Love My HEART When U Love it
I Love My LIFE When U Are in it
چشامو دوست دارم، وقتی تو بهشون نگاه میکنی،
اسممو دوست دارم، وقتی که تو صداش میکنی،
قلبمو دوست دارم، وقتی که تو دوسش داشته باشی،
زندگیم رو دوست دارم، وقتی که تو توش هستی.

Phyto

مدیر تالار

My heart is made 2 luv u, my lips are made 2 kis u, my eyes r made 2 c u, my hands r made 2 hold u, evry part of me wants u, bcoz i was made just 4 u
قلبم برای دوست داشتن تو ، لبام برای بوسیدن تو ، چشام برای دیدن تو و دستام برای نگه داشتن تو بوجود اومدن؛ چون من فقط بخاطر تو ساخته شدم !

Phyto

مدیر تالار

The words are easy when the language is LOVE
i love the 'y'
i love the 'o'
i love the 'u'
put them together
وقتی زبانمون زبان عشق باشه کلمات خیلی ساده میشن!
من Y رو دوست دارم
من O رو دوست دارم
من U رو دوست دارم!
حالا اینارو بذار کنار هم ...

Phyto

مدیر تالار

Falling in love is when she falls asleep in your arms and wakes up in your dreams
عاشق شدن یعنی وقتی که اون توی آغوشت خوابش میبره و بعد توی رویاهات بیدار میشه...

Love is Pure
Love is Sure
Love is sweet poison
that Doctors can't cure
عشق یعنی پاکی
عشق یعنی اطمینان
عشق یه زهر شیرینه
که دکترها نمیتونن درمانش کنن!

Phyto

مدیر تالار

There are 3 steps to happiness: 1-you, 2-me, 3-our hearts,... 4-eternity
سه گام برای رسیدن به شادی وجود داره : 1- تو 2- من 3- قلبامون... و بعد ابدیت !

Phyto

مدیر تالار

5 greatest words : I dun wana los U
4 pleasant words : I care for U
3 sweet words : I admire U
2 wonderful words : miss U
1 most important word : YOU
5 تا از بزرگترین کلمات: من نمیخوام از دستت بدم.
4 تا از دوست داشتنی ترین کلمات: تو برام مهم هستی.
3 تا کلمه ی شیرین: تورو تحسین میکنم.
2 تا کلمه ی شگفت انگیز: دلتنگت هستم.
1 کلمه که از همه مهمتره: "تو"

Phyto

مدیر تالار

Knock! Knock! May I Come Into Ur World? I Bring No Flowers, No Gifts But Wishes To Keep U Fresh, Prayers To Keep U Healthy & Love To Keep U Smiling
تق! تق! اجازه هست پا به دنیای تو بذارم؟ با خودم گل نياوردم، هدیه هم نياوردم، اما یه عالمه آرزو با خودم میارم که تورو همیشه شاداب نگه داره، با خودم کلی دعا میارم برای سلامتی تو، و با خودم عشق میارم تا کاری کنم تو همیشه لبخند بزنی ...

I wish i was ur blanket,i wish i was ur bed, i wish i was ur pillow underneath ur head,i wanna b around u,i wanna hold u tight, & b the lucky person who kisses u goodnite
کاش میشد من پتوی تو بودم، کاش میشد توی تخت تو بودم، آرزو داشتم که بالش تو باشم، زیر سرت باشم، میخوام همیشه اطراف تو باشم، میخوام تورو محکم در آغوش بگیرم، دلم میخواد من همون شخص خوش شانسی باشم که میبوسدت و ميگه شب بخیر

Phyto

مدیر تالار

love is like war
easy to start
and difficult to end
عشق مثل جنگ میمونه
شروع کردنش خیلی آسونه
اما پایان دادنش سخته ...

My ''love'' is non stop like ''sea''
its ''trust'' like ''blind''
its ''shine'' like ''star''
its ''warm'' like ''sun''
its ''soft'' like ''flower''
AND
its ''beautiful'' like ''U''
عشق من مثل دریا هرگز متوقف نمیشه
عشق مثل یه آدم کور اطمینان میکنه
عشق مثل ستاره میدرخشه
عشق مثل خورشید گرم میکنه
عشق مثل گل ها لطیفه
و
درست مثل تو زیباست...

Phyto

مدیر تالار

To Luv some1 is madness, 2b loved by some1 is a Gift
Loving some1 who loves u is a duty, but being loved by some1 whom u luv is LIFE

دوست داشتن یه نفر دیوونگیه، دوست داشته شدن توسط یه نفر یک هدیه ست
دوست داشتن کسی که دوست داره وظیفست، اما دوست داشته شدن توسط کسی که دوسش داری زندگیه !

In life luv is neither planned nor does it happen for a reason but when the luv is real it becomes your plan for life n reason for living
توی زندگی عاشق شدن نه برنامه ریزی شدست و نه با دلیل اتفاق میفته... اما وقتی که عشق حقیقی باشه تبدیل میشه به برنامه ی زندگی و دلیل زنده بودن!

Phyto

مدیر تالار

از شهرداري واحد سد معبر مزاحمتون ميشم، ببخشيد مهربونيتون سد راه دلمون شده!

مي خواستم اسمتو تو قلبم حك كنم ولي نكردم. مي دوني چرا؟
آخه ترسيدم ضربان قلبم موقع خواب اذيتت كنه

وقتی میخوای کاری انجام بدی خوب فکر کن. به حرف دلت گوش بده. به خدا توکل کن و آخر اون کاری رو بکن که زنت میگه!

بوی گیسوی تو را نیمه شب آورد نسیم تازه شد در دل من یاد رفیقان قدیم

Phyto

مدیر تالار

دستتو مشت کن ...
مشته؟
مشته مشته؟
حالا محکم بزن تو چشمت تا کور بشی دوریمو نبینی !

\__/
(=''=)
(\__/)
ببخشید پیشی من پریده تو گوشی شما!

Phyto

مدیر تالار

زندگي بدون عشق مثل شلوار بدون کشه ... عشق من کجايي؟ آبروم داره مي ره !

سالها بود تو را ميكردم * همه شب تا به سحرگاه دعا
ياد داري كه بمن ميدادى * درس آزادگى و مهر و وفا؟
همه كردند چرا من نكنم * وصف روي گل زيباى تورا؟
تا ته دسته فرو خواهم كرد * خنجر خود به گلوگاه نگاه
تو اگر خم نشوى تو نرود * قد رعناى تو از اين درگاه

Phyto

مدیر تالار

به خدا حيفه توي اين مملكت بموني، كسي قدر تو رو نمي‌دونه، اگه بري هند اونجا تو رو مي‌پرستن!

تو خيلي مي‌فهمي !!!
تو خيلي باهوشي !!!
مي‌فهمي ...
باهوشي ...
(اس‌ام‌اس تلقيني براي مونگولا)

يه دوست مثل شورت هميشه با آدمه، اما يه دوست خوب مثل كاندوم از آدم محافظت مي‌كنه، تو دوست خوب مني!

بده، بازم بده، هميشه بده، تو فقط بده، تو خيلي خوب ميدي، دادن همه يه طرف دادن تو يه طرف، بده، بازم بده، اس‌ام‌اس بده!

Phyto

مدیر تالار
اميدوارم امشب در عميق‌ترين لحظه خوابت احساس كني كه جيش داري!

Phyto

مدیر تالار
تازگی ها طلا شدی، گم شدی کیمیا شدی، دیگه پیام نمیزنی، مثل غریبه ها شدی ...

یارو ميره پمپ بنزين، يارو ميگه سوپر بزنم يا معمولي؟ تركه ميگه : هيسسسسسس خونواده تو ماشين نشسته، معمولي بزن

تفاوت ديدگاه سگ و گربه نسبت به انسان؛
سگ: اون به من غذا و آب مي ده برام جاي خواب درست مي کنه باهام مهربونه و بازي مي کنه. اون بايد خدا باشه!
گربه: اون به من غذا و آب مي ده برام جاي خواب درست مي کنه باهام مهربونه و بازي مي کنه. من بايد خدا باشم!

یارو میره دزدی، صاحب‌خونه پا میشه میگه کیه اون جا؟ یارو میگه: هیشکی، گربه‌ست، بعععععع

Phyto

مدیر تالار

به معتادي گفتند با 45 و 46 و 47 و 48 جمله بساز گفت: چلا پنجه مي کشي؟ چلا شيشه مي شکني؟ چلا هف نمي زني؟ چلا هشتي ناراحت؟

خوردن شيريني خيلي راحته٬ خوندن داستان شيرين هم راحته٬ اما پيدا كردن دوست شيرين خيلي سخته! تو چطوري منو پيدا كردي؟

میدونی فلسفه اختراع سرسره چیه؟ میخوان از بچگی به آدم یاد بدن که بالا رفتن چقدر سخته و پایین آومدن چقدر آسون!!!

Phyto

مدیر تالار

وقتي از همه جا نا اميد شدي برو توي کوه فرياد بزن که آيا هنوز اميدي هست؟
آن موقع خواهي شنيد که هست هست هست...

بارون نباش كه با التماس خودت رو به شيشه بكوبي ... ابر باش كه همه منت باريدن تو رو بكشن

جديدترين ضرب المثل چيني مي گه: يه ايراني اگه هواپيماش سقوط نکنه،از حوادث رانندگي جان سالم به در ببره، آلودگي هوا زنده اش بذاره و زلزله زير آوار لهش نکنه، حتماً از خوشحالي خواهد مرد

اماكن ديدني شهر رشت: 1- كلوچه پزي پسر و پدران 2- كتيبه زن با وفا 3- مجسمه مرد با غيرت 4- ميدان شهيد حلال زاده 5- پارك زيبا وديدني دماغ

Phyto

مدیر تالار

يه دانشمند گیج يه چراغ قوه ساخته که با نور خورشيد کار مي کنه

یارو مي‌خواسته گردو بشكنه، گردو رو ميذاره زير پاش، با آجر ميزنه تو سرش!

یارو سوار آسانسور ميشه، ميبينه نوشته‌: ظرفيت 7 نفر. باخودش ميگه: عجب بدبختيه‌ها! حالا 6 نفر ديگه از كجا بيارم؟

وفا داری را بايد از نيلوفری آموخت که به دور هر شاخه ای میپيچد در آغوشش ميميرد

یارو سر سفره داد ميزنه: نون بربري بيارين، نون بربري بيارين! ميگن چي شده؟ ميگه: آب تو گلوم گير كرده !

يارو به گارسونه ميگه: عرق داري؟ گارسونه آروم ميگه: آره! یارو ميگه: پس کاپشن تنت کن سرما نخوري!

به یارو ميگن تا حالا گول خوردي؟ ميگه آدم که گول نميخوره! گول آدمو ميخوره

Phyto

مدیر تالار
نميدانم تا کدامين طلوع خواهم ماند و در کدامين غروب خواهم رفت، اما اميدوارم تا اخرين لحظه اي که در اين دنيا هستم تو را سر کار بگذارم !

وضعیت
موضوع بسته شده است.