[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]یه دختر کوری توی این دنیای نامرد زندگی میکرد.[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]این دختر یه دوست پسری داشت که عاشق اون بود.[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]دختر میگفت اگه چشمامو داشتم و بینا بودم همیشه با اون می موندم .[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]یه روز یکی پیدا شد که چشماشو به اون دختر بده.[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]وقتی دختر بینا شد دید دوست پسرش کوره.[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]بهش گفت من دیگه تو رو نمی خوام برو.[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]پسر با ناراحتی رفت ولی موقع رفتن یه لبخند تلخ بهش زد[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]و گفت :مواظب چشمای من باش...[/FONT]
کنم هرشب دعایی کز دلم بیرون رود مهرت
ولی آهسته میگویم الهی بی اثر باشد
چقدر سخته
تو چشای کسی که تمام عشقت رو ازت دزدید و به جاش یه زخم همیشگی رو قلبت هدیه داد زل بزنی و به جای اینکه لبریز کینه و نفرت شی حس کنی که هنوزم دوسش داری
چقدر سخته
دلت بخواد سرت و باز به دیواری تکیه بدی که یه بار زیر آواره غرورش همه وجودت له شده
چقدر سخته
تو خیالت ساعت ها باهاش حرف بزنی اما وقتی دیدیش هیچ چیزی جز سلام نتونی بگی
چقدر سخته
وقتی پشتت بهشه دونه های اشک گونه هاتو خیس کنه اما مجبور باشی لبخند بزنی تا نفهمه که هنوزم دوسش داری
دیدی گفتم عشق تو خون تو رگ های تنم
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]تو واسم مثل گلی من واسه تو خاک تنم
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]دیدی گفتم دل من بدون چشمات میمیره
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]آسمون ستاره هاشو بی تو از من میگیره[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]اگه يه روز بغض گلوت رو فشرد بهت قول نمي دم که مي خندونمت ولي مي تونم باهات گريه کنم اگه يه روز نخواستي به حرفاي کسي گوش کني بهم بگو .... قول مي دم که خيلي ساکت باشم اگه يه روز خواستي در بري حتما خبرم کن قول نمي دم که ازت بخوام بموني اما مي تونم باهات بدوم اگه يه روز سراغم رو گرفتي و خبري ازم نشد سري بهم بزن احتمالا بهت احتياج دارم اما اگه يه روز رفتي و ديگه برنگشتي بهت قول نمي دم که منتظرت مي مونم اما ازت مي خوام وقتي اومدي يه شاخه گل رو قبرم بزاري[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]وقتی کسی رو دوست داری حاضری براش جونتو فدا کنی ... حاضری دنیا رو بدی فقط یه بار نیگاش کنی ... به خاطرش داد بزنی ... به خاطرش دروغ بگی ... حاضری رو همه چی حتی رو دفتر زندگیت که حالا پاره پاره شده خط بکشی ... خیلی چیزا رو مثل غرورت میشکنی تا دلش نشکنه ... اگه گفتی به این چی می گن؟ عشق
آرزو دارم دلت مثل بهار پر شود از لـحظه هاي ماندگار زندگیت خالی از اندوه و غـم لـحظه های شادمانی بي شمار خانه قلبت پر از گلهاي ياس نغمه خوان خانه قلبت هزار باغ احساست پر از گلهاي ناز همچو يك قالی پر از نقش و نگار روزهايت هر يكي بهتر ز قبل خوش بـود بر كام تو اين روزگار هـمچو شمعي باشي و هـمراه گل من بگردم دور تو پروانه وار .
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif](بیادم باش)
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]با من قريبگي نکن با من که درگير توام[/FONT][FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]
چشماتو از من بر ندار من مات تصوير توام
نميخوام بگم که قدر يه دنيا دوستت دارم... چون دنيا يه روز تموم ميشه...
نميخوام بگم که مثل گلي... چون گل هم يه روز پژمرده ميشه...
نميخوام بگم که سياهي چشمات مثل شبهاي پر ستاره اس... چون شب هم بالاخره تموم ميشه...
نميخوام بگم که مثل اب پاک و زلالي... چون اب که هميشه پاک نميمونه...
نميخوام بگم که دوستت دارم... من عاشقتم...
يادمون باشه که هيچکس رو اميدوار نکنيم بعديکدفعه رهاش کنيم چون خرد ميشه ميشکنه و آهسته ميميره . يادمون باشه که قلبمون روهميشه لطيف نگه داريم تا کسي که به ما تکيه کرده سرش درد نگيره يادمون باشه قولي روکه به کسي ميديم عمل کنيم . يادمون باشه هيچوقت کسي رو بيشتر از چند روز چشم به راهنذاريم چون امکان داره زياد نتونه طاقت بياره . يادمون باشه اگه کسي دوستمون داشتبهش نگيم برو نميخوام ببينمت چون زندگيش رو ازش ميگيريم
[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]