عترت آمد از آیینه امکیست در غار حرای سینه امرگ رگم پیغام احمد می دهدسینه ام بوی محمد می دهدمیلاد پیامبر اکرم و امام صادق (ع) تهنیت باد—–دلم به یاد تو امشب لبالب از شور استتو کیستی که حریمت چو کعبه مشهور است؟میلاد نبی اکرم(ص) مبارک—–حق چو دید آن نور مطلق در حضورآفرید از نور او صد بحر نورآفرینش را جز او مقصود نیستپاک دامن تر زاو موجود نیستمیلاد نبی اکرم (ص) و امام صادق(ع)گرامی باد—–از مکه فروغ ایزدی پیدا شدسر چشمه فیض سرمدی پیدا شددر هفدهم ربیع از دخت وهبنو دسته گل محمدی پیدا شد—–ز آسمان دل من خورشید و مه برآمدشب میلاد احمد(ص) با پور حیدر آمدهمه شادی نمایید که میلاد نبی شدجلوه ی نور صادق ز بعدش منجلی شد—–به آمنه بنت وهب، خدا عطا کرده پسر / پسر چه گویم که به خلق،خدا عطا کرده پدرمیلاد پیامبر رحمت، تاج آفرینش بر شما خجسته باد—–از مکه فروغ ایزدی پیدا شد / سر چشمه فیض سرمدی پیدا شددر هفدهم ربیع از دخت وهب / نو دسته گل محمدی پیدا شد …—–دلا میلاد ختم المرسلین است / فروغ آسمانی در زمین استمحمد (ص) مهر ظلمتْ سوز آمد / شب یلدای ما را روز آمد …—–بهار بی خزان، روی محمد / بهشت جاودان، کوی محمدمعطر ساخت گلزار جهان را / شمیم تار گیسوی محمد …—–ماه فرو ماند از جمال محمد / سرو نباشد به اعتدال محمدقدر فلک را کمال و منزلتى نیست / در نظر قدر با کمال محمد…میلاد نور مبارک—–صدای بال و پر جبرئیل می آید / شب است و ماه به آغوش ایل می آیدلب کویر پس از این ترک نخواهد خورد / که ساقی از طرف سلسبیل می آیدلباس خاطره را از حریر عشق بدوز / حلیمه! نزد تو فردی اصیل می آیدنگاه آمنه از این به بعد می خندد / چرا که معجزه ای بی بدیل می آیدمیلاد پیامبر رحمت، تاج آفرینش بر شما خجسته باد—–خورشید، محمد است و صادق ماه است / خورشید همیشه با قمر همراه استیعنی که ولادت امام صادق / در روز ولادت رسول الله استعیدتون مبارک—–دلم به یاد تو امشب لبالب از شور است / تو کیستی که حریمت چو کعبه مشهور است …؟میلاد نبی اکرم مبارک—–ز آسمان دل من خورشید و مه برآمد / شب میلاد احمد(ص) با پور حیدر آمدهمه شادی نمایید که میلاد نبی شد / جلوه ی نور صادق ز بعدش منجلی شد …—–میلاد نبی اکرم بهانه خلقت، و قرآن ناطق امام صادق-ع بر شما تبریک وتهنیت باد …—–ماه فرو ماند از جمال محمد / سرو نباشد به اعتدال محمدقدر فلک را کمال و منزلتى نیست / در نظر قدر با کمال محمدمیلاد نور مبارک—–چون از افق برآمد، نور امام صادقشد صبح عالم آراش، بر شام تیره فائق—–رسول خدا(ص): بهترین درخواست از خدا، “عافیت دین و دنیا” است.—–خدایا تو را سوگند میدهیم به دو مولود نورانی امشب که سلامت دین و دنیا را به همه ی ما عطا بفرمایی …—–با محمّد برتر از آنی که اندر وصف آیی / تالی قرانیِ و هموزن آن ثِقل ثقیلیمیلاد نبی اکرم گرامی باد …—–بلغ العلی بکماله / کشف الدجی بجمالهحسنت جمیع خصاله / صلوا علیه و آله …—–مـــــژده ایـــدل کــه مـهــیــن آیـت یــزدان آمــدمــشــعــل راه هـدا خـتــم رســـولان آمـدتـا زنـــده پـــرچـــم تــوحـیــد بـهـر بـــام و دریبـهـر نــابـودی اصــنـــام شــتــابـان آمــدمـسـلـمـیـن را بـده از قـول خــــداونـــد نــویـــداشــرف خـلـق جـهـان نـیـر تــابـــان آمـد—–اسم تو نور امـید است و صفای سینه هاستدین تو اسلام عشق است و بدور از کینه هاستروز میـلادت شدم مست می عرفان توآیه شرع است و حق است، خط به خط قرآن تو …—–امشب سخن ازجان جهان بایدگفت / توصیف رسول(ص) انس و جان باید گفتدر شـــــام ولادت دو قــطب عالم / تبریک به صــاحب الزمان (عج) باید گفت …—–گوش کن هفت آسمان در شور و حالی دیگرندعرشیان و فرشیان نام محمّد میبرندولادت حضرت محمد بر شما مبارک—–محمّد وارث پیغمبران است / که او سلطانِ شهرِ دلبران استبه حق فرمود حق لایزالی / محمّد علت خلقِ جهان است …میلاد خاتم پیامبران بر شما مبارک—–دو چشمِ آمنه بر روی احمد / گره خورده دلش بر موی احمدگهی خندان گهی محو تماشا / چو میبیند خمِ ابروی احمدخجسته میلاد پیامبر اکرم مبارک باد—–جهان را حق به عشقش آفریده / وجودش کلِ هستی را خریدهبگویم از مه رویِ محمّد / کسی زیباتر از او را ندیده …—–جهان سرسبز و خرم گشت از میلاد پیغمبرمنور قلب عالم گشت از میلاد پیغمبربده ساقى مى باقى که غرق عشرت و شادىدل اولاد آدم گشت از میلاد پیغمبر …—–مژده که میلاد شه خاتم استعید سعید نبى اکرم استمژده که مسرورى عالم رسیدخرمى عالم و آدم رسید …—–خورشید عشق را، ره شام و زوال نیستبر هر دلی که تافت، در آن دل ضلال نیستدر آسمان دلبری و آستان عشقنور جمال دلبر ما را مثال نیست … عترت آمد از آیینه امکیست در غار حرای سینه امرگ رگم پیغام احمد می دهدسینه ام بوی محمد می دهدمیلاد پیامبر اکرم و امام صادق (ع) تهنیت باد—–دلم به یاد تو امشب لبالب از شور استتو کیستی که حریمت چو کعبه مشهور است؟میلاد نبی اکرم(ص) مبارک—–حق چو دید آن نور مطلق در حضورآفرید از نور او صد بحر نورآفرینش را جز او مقصود نیستپاک دامن تر زاو موجود نیستمیلاد نبی اکرم (ص) و امام صادق(ع)گرامی باد—–از مکه فروغ ایزدی پیدا شدسر چشمه فیض سرمدی پیدا شددر هفدهم ربیع از دخت وهبنو دسته گل محمدی پیدا شد—–ز آسمان دل من خورشید و مه برآمدشب میلاد احمد(ص) با پور حیدر آمدهمه شادی نمایید که میلاد نبی شدجلوه ی نور صادق ز بعدش منجلی شد—–به آمنه بنت وهب، خدا عطا کرده پسر / پسر چه گویم که به خلق،خدا عطا کرده پدرمیلاد پیامبر رحمت، تاج آفرینش بر شما خجسته باد—–از مکه فروغ ایزدی پیدا شد / سر چشمه فیض سرمدی پیدا شددر هفدهم ربیع از دخت وهب / نو دسته گل محمدی پیدا شد …—–دلا میلاد ختم المرسلین است / فروغ آسمانی در زمین استمحمد (ص) مهر ظلمتْ سوز آمد / شب یلدای ما را روز آمد …—–بهار بی خزان، روی محمد / بهشت جاودان، کوی محمدمعطر ساخت گلزار جهان را / شمیم تار گیسوی محمد …—–ماه فرو ماند از جمال محمد / سرو نباشد به اعتدال محمدقدر فلک را کمال و منزلتى نیست / در نظر قدر با کمال محمد…میلاد نور مبارک—–صدای بال و پر جبرئیل می آید / شب است و ماه به آغوش ایل می آیدلب کویر پس از این ترک نخواهد خورد / که ساقی از طرف سلسبیل می آیدلباس خاطره را از حریر عشق بدوز / حلیمه! نزد تو فردی اصیل می آیدنگاه آمنه از این به بعد می خندد / چرا که معجزه ای بی بدیل می آیدمیلاد پیامبر رحمت، تاج آفرینش بر شما خجسته باد—–خورشید، محمد است و صادق ماه است / خورشید همیشه با قمر همراه استیعنی که ولادت امام صادق / در روز ولادت رسول الله استعیدتون مبارک—–دلم به یاد تو امشب لبالب از شور است / تو کیستی که حریمت چو کعبه مشهور است …؟میلاد نبی اکرم مبارک—–ز آسمان دل من خورشید و مه برآمد / شب میلاد احمد(ص) با پور حیدر آمدهمه شادی نمایید که میلاد نبی شد / جلوه ی نور صادق ز بعدش منجلی شد …—–میلاد نبی اکرم بهانه خلقت، و قرآن ناطق امام صادق-ع بر شما تبریک وتهنیت باد …—–ماه فرو ماند از جمال محمد / سرو نباشد به اعتدال محمدقدر فلک را کمال و منزلتى نیست / در نظر قدر با کمال محمدمیلاد نور مبارک—–چون از افق برآمد، نور امام صادقشد صبح عالم آراش، بر شام تیره فائق—–رسول خدا(ص): بهترین درخواست از خدا، “عافیت دین و دنیا” است.—–خدایا تو را سوگند میدهیم به دو مولود نورانی امشب که سلامت دین و دنیا را به همه ی ما عطا بفرمایی …—–با محمّد برتر از آنی که اندر وصف آیی / تالی قرانیِ و هموزن آن ثِقل ثقیلیمیلاد نبی اکرم گرامی باد …—–بلغ العلی بکماله / کشف الدجی بجمالهحسنت جمیع خصاله / صلوا علیه و آله …—–مـــــژده ایـــدل کــه مـهــیــن آیـت یــزدان آمــدمــشــعــل راه هـدا خـتــم رســـولان آمـدتـا زنـــده پـــرچـــم تــوحـیــد بـهـر بـــام و دریبـهـر نــابـودی اصــنـــام شــتــابـان آمــدمـسـلـمـیـن را بـده از قـول خــــداونـــد نــویـــداشــرف خـلـق جـهـان نـیـر تــابـــان آمـد—–اسم تو نور امـید است و صفای سینه هاستدین تو اسلام عشق است و بدور از کینه هاستروز میـلادت شدم مست می عرفان توآیه شرع است و حق است، خط به خط قرآن تو …—–امشب سخن ازجان جهان بایدگفت / توصیف رسول(ص) انس و جان باید گفتدر شـــــام ولادت دو قــطب عالم / تبریک به صــاحب الزمان (عج) باید گفت …—–گوش کن هفت آسمان در شور و حالی دیگرندعرشیان و فرشیان نام محمّد میبرندولادت حضرت محمد بر شما مبارک—–محمّد وارث پیغمبران است / که او سلطانِ شهرِ دلبران استبه حق فرمود حق لایزالی / محمّد علت خلقِ جهان است …میلاد خاتم پیامبران بر شما مبارک—–دو چشمِ آمنه بر روی احمد / گره خورده دلش بر موی احمدگهی خندان گهی محو تماشا / چو میبیند خمِ ابروی احمدخجسته میلاد پیامبر اکرم مبارک باد—–جهان را حق به عشقش آفریده / وجودش کلِ هستی را خریدهبگویم از مه رویِ محمّد / کسی زیباتر از او را ندیده …—–جهان سرسبز و خرم گشت از میلاد پیغمبرمنور قلب عالم گشت از میلاد پیغمبربده ساقى مى باقى که غرق عشرت و شادىدل اولاد آدم گشت از میلاد پیغمبر …—–مژده که میلاد شه خاتم استعید سعید نبى اکرم استمژده که مسرورى عالم رسیدخرمى عالم و آدم رسید …—–خورشید عشق را، ره شام و زوال نیستبر هر دلی که تافت، در آن دل ضلال نیستدر آسمان دلبری و آستان عشقنور جمال دلبر ما را مثال نیست