emad_hs
عضو جدید
اس ام اس فلسفی دی ۹۲
اس ام اس فلسفی دی ۹۲ : امرروز برای شما جملات حکیمانه ای را از بزرگان قرار میدهیم امیدواریم از خواندن اس ام اس فلسفی دی ۹۲ پند بگیرید و از آن ها لذت ببرید.
اس ام اس فلسفی دی ۹۲

اس ام اس فلسفی دی ۹۲ : امرروز برای شما جملات حکیمانه ای را از بزرگان قرار میدهیم امیدواریم از خواندن اس ام اس فلسفی دی ۹۲ پند بگیرید و از آن ها لذت ببرید.
اس ام اس فلسفی دی ۹۲
.
.
.
محبت راستین اندازه نمی گیرد، فقط می بخشد.
مادر ترزا
.
.
.
در این جهان نیاز به دوست داشتن و ستایش بیش از نیاز نان است …
مادر ترزا
.
.
.
عشق، میوه تمام فصل هاست و دست همه کس به شاخسارش می رسد.
(مادر ترزا)
.
.
.
چون بسی ابلیس آدم روی هست پس به هر دستی نشاید داد دست
مولوی
.
.
.
خـــاطـــره یــعـنــی گــذشتـــه هـــا ؛ نــگـذشـتـه انــــد ……
.
.
.
جایی که برای کرم ابریشم آخر دنیاست، پروانه به دنیا می آید. پس در انتظار روزهای خوب آینده باشید.
ریچاردباخ
.
.
.
حباب ها همیشه قربانی هوای درونشان میشوند . . .
.
.
.
به یاد داشته باشید : برای هر دقیقه که عصبانی و ناراحت هستید ، شما شصت ثانیه خوشحالی را از دست می دهید …
امرسون
.
.
.
به دوست گفتم خلاصه کن انسانیت را … گفت : روبه رو چک بزن تو گوشم پشت سر خوبی هایم را هم نگو
.
.
.
کار تجسم عشق است اگر نمی توانی با عشق کار کنی، اگر جز با ملالت و بیزاری کاری از تو بر نمی آید؛ بهتر است کار خود را ترک کنی و بر در مسجد بنشینی و صدقات کسانی را که با عشق کار می کنند بپذیری .
.
.
.
من نمیدانم مرگ چیست ؟!!! اما میدانم زندگی این نیست ……..
.
.
.
من در برخی از امتحاناتم مردود شدم، اما دوستم تمام درسهایش را با موفقیت گذراند. اکنون او یک مهندس در شرکت مایکروسافت است و من فقط مالک مایکروسافت هستم. “بیل گیتس”
.
.
.
اس ام اس فلسفی دی ۹۲.
.
.
آدمی پیر که شد حرص جوان میگردد/خواب در وقت سحر گاه گران میگردد .
مولانا
.
.
.
هیتلر آدم خطرناکیست چون به هر چه میگوید ، “” اعتقاد دارد “”. ( جوزف گوبلز )
.
.
.
اگـــر عقــیده مخــالف ، شــما را عصـــبانی مـــی کند ؛ نشـــان آن اســـت که ناخـــود آگاه مــی دانید دلیــــل مناســـبی بــرای دفـــاع از آنـــچه فکـــر مــی کنیـــد ، نـــدارید !! برتراند راسل
.
.
.
از مرد بسیارموفقی آموختم ، که ابتدا هدفم رابنویسم وسپس هیچ گاه نگاهم رااز روی انچه نوشته ام برندارم ، مگر آنکه گام مثبتی درجهت رسیدن به آن بردارم !!!
.
.
.
سعی کنید چیزهایی را که دوست دارید،به دست آورید وگرنه ناچار خواهید شد ،چیزهایی را که به دست آورده اید ،دوست داشته باشید. (برنارد شاو)
.
.
.
کسی که کوچکترین قسمت رازی را فاش کند بقیه آنرا هم نمی تواند حفظ کند. “ریشتر”
.
.
.
خداوند برای ما نیکی و شادی را پسندیده است. این ماییم که از میان هزاران شادی به دنبال حاشیه ی غمگین شادی ها میرویم.خداوند برای ما نیکی و شادی را پسندیده است. این ماییم که از میان هزاران شادی به دنبال حاشیه ی غمگین شادی ها میرویم.
.
.
.
دنبال کسی نباشید که همه مشکلات شما را حل کند، دنبال کسی باشید که نگذارد به تنهایی با آن مشکلات روبرو شوید!
.
.
.
ﺗﻮﺭﺍ ﭼﻮﻥ ﺁﺭﺯﻭﻫــﺎﯾﻢ ﻫﻤــﯿﺸﻪ ﺩﻭﺳﺘـــ ﺧـــﻮﺍﻫﻢ ﺩﺍﺷﺖ … ﺑﻪ ﺷﺮﻃـــﯽ ﮐﻪ ﻣﺮﺍ ﺩﺭﺁﺭﺯﻭﯾﻪ ﺧﻮﯾــــﺶ ﻧﮕــــﺬﺍﺭﯼ… ﺯﻧﺪﻩ ﯾﺎﺩ ﻧﺎﺻــﺮﻋﺒﺪﺍﻟﻬﯽ
.
.
.