سلام
آقا meh.r.a.d ممنونم اسکیستون رو اینجا گذاشتید ....
ممنون که زحمت کشیدید و خودتون کارتون رو تحلیل هم کردید و نکاتی که اشاره کردید نشون میده نگاهتون به
اسکیس بهتر کشیدن چیه و میدونید چکار باید بکنید
منم بیماری تـــــــــــانبــالیا { تنبلی مفرط ! } گرفتم...... و چون تئوری ها همش یادم رفته ، دارم از اول اونا رو میخونم! اصلا انگار نه انگار که اینا رو سال ها پیش خوندم!

یه خورده هم استرس گرفتم، 1روز میخونم، 3روز دپرسم، روز 4م هم میگم اصلاسر جلسه آزمون نرم!!!! .......بعد فرداش با شک میخونم> روز بعد بهتر میخونم > و بــــعد دوباره میرسم به اون 3روز دپرسی!!!!.......................>>> و این دور باطل همچنان ادامه دارد!!!
با دیدن طرحتون یاد چند نکته افتادم که میگم!
نه اینکه بخوام ایراد بگیرم، میدونم
کلی و تمرینی کشیدید ، و ایرادهایی که گفتید نوع دیدتون رو نشون میده ، منم کارام خیلی ایراد داره ، ولی همیشه به پلان اهمیت بیشتری میدم ... اینا رو میگم که نظرتون رو بدونم ،چون اینجور که از صحبت ها فهمیدم ، انگار پرسپکتیو خیـــــلی مهمتره......... نمیدونم!
دکتر صدیق فرموده بودند : با پلان و برش خوب میتونید 60% نمره رو بگیرید....
حالا شاید از 2سال پیش که اینو گفتند نظرشون عوض شده!!! { اینو از حرفای بچه های تاپیک فهمیدم! }
و درباره ی کارتون :
راندوتون خوبه ، تمیز و شفاف .... اون رنگ نارنجی که گذاشتید رو خیلی دوست دارم ، نمیدونم مصحح های محترم آزمون سلیقشون چیه ولی من که عاشق رنگهای جیغم! .....از صحبت های بچه های تاپیک هم به این نتیجه رسیدم همگی جیغ-پسندند.......
درباره پلانتون :
کتابخونه کمی کوچیک نیست؟ برای چند نفره ؟
اون خطی که از وسط کلاس های پایین گذشته و کج شده و از پنجره راهرو گذشته ، خط برشه ؟ اگر برش هست ، بهتره همون مستقیم برش بزنید ...
ارتفاع اون 3پله ی ورودی چقدر هست ؟ برای رمپ معلولین شیب باید در حدود 8% باشه که برای 3پله 10 سانتی اگر اشتباه نکنم 3متر رمپ نیاز داره ...
حیطه بندی نکردید ، الان یک سالن چند منظوره که معمولا فضای شلوغ محسوب میشه مقابل کلاس هاتون هست و شاید به همین دلیل فضای میانی رو بزرگتر کردید ،اما معمولا ما برای همچین فضاهایی پیش فضا {لابی } تعریف میکنیم ....
دبستان 5کلاسه به اتاقی برای آرشیو ، نمازخونه، سرویس معلمان نیاز داره ،
نما طراحی نکردید ، بهتر بود پنجره ها سایبانی میداشتند....
پرسپکتیو داخلی باید از فضاهای اصلی زده شود ، در یک مدرسه فضای اصلی میتونه کلاس درس باشه ....