اسطوره شما کیه؟

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان سلام.
هر انسهنی در زندگی خودش یه اسطوره داره .
اسطوره ی شما توی زندگی کیه و چرا ؟
اسطوره ی زندگی من :
فرمانده ی شهید ارنستو چه گوارا ست.
چون در اوج تحصیلات دانشگاهی و با داشتن مقامات بالای حکومتی باز هم برای مبارزه با ظلم با دستان خالی جنگید و در راه هدفش شهید شد.

peiman_eng

عضو جدید
دوستان سلام.
اسطوره ی زندگی من :
چون در اوج تحصیلات دانشگاهی و با داشتن مقامات بالای حکومتی باز هم برای مبارزه با ظلم با دستان خالی جنگید و در راه هدفش شهید شد.

میشه یه زندگی نامه از چه گورا بزارین ؟ خواهشا با منبع موثق . فکر نمیکنم واقیعت اینی باشه که شما گفتین بیشتر تحقیق کنین

امیر Amir

کاربر حرفه ای
دوستان سلام.
اسطوره ی زندگی من :

هیچ کس:biggrin:

هر آدمی خوب بوده یا بد بوده برای خودش بوده ,من فقط از اونها میتونم نکته برداری بکنم و از فاکتورهای شخصیتی اونها چیز یاد بگیرم ولی اینکه یک نفر تمام و کمال بت یا اسطوره من باشه....

نه نه نه​

Pari-2719

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من فرقی نداره که اسمش چی هست هر کسی که نصیحت خوب بکنه و توی زندگی اش موفق بوده باشه می تواند اسطوره من باشه مشروط به این که با اعتقاداتم یکی باشه :redface:

*mahdi_joker*

عضو جدید
داشتن 1 اسطوره واسه یک انسان خیلی خیلی کمه.
من میگم ما اینقدر بزرگ هستیم هرکدوممون که واسه رشد کردن به حد لازم بیش از چندتا اسطوره لازم داریم.همه ضعف دارن.من میگم از هرکی هرچی خوبی دید باید یاد گرفت

Mehdi.A

عضو جدید
به خدا قصد شوخی یا تمسخر ندارم!

به خدا قصد شوخی یا تمسخر ندارم!

با امیر خیلی موافقم. من هم اصلا از بت یا اسطوره خوشم نمیاد، ولی هستند شخصیتهایی که آدم می تونه ازشون چیزهای زیادی یاد بگیره. از این منظر چند تا شخصیت خیلی روی من تاثیر گذاشته اند که گل سر سبد همشون پلنگ صورتیه. پلنگ صورتی هیچ کار بزرگ یا خارق العاده ای توی زندگیش انجام نداده، جزء به نیازهای طبیعیش به چیز دیگه ای فکر نمی کنه، حتی به نظر می رسه که یه کمی هم خنگ باشه، ولی با همه این اوصاف خیلی ها دوستش دارند. من از پلنگ صورتی یاد گرفته ام که برای محبوب بودن، همینقدر که خودم باشم کافیه. درضمن اینجوری می تونم مطمئن باشم کسایی که من رو دوست دارند، دقیقا من رو دوست دارن. اگه اشکالی نداشته باشه، می خواهم به یک شخصیت دیگه هم فقط اشاره کنم:
شرلوک هولمز

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
آدمای زیادی توی زندگی من موثر بودند و بعضی هاشون مسیر زندگیم رو عوض کردند ولی هیچوقت به اسطوره بودن اونا فکر نکردم. به نظرم برای اولین بار با جناب امیرAmir موافق باشم!!!!!

اريايي

عضو جدید
براي من تو زندگي از هر كسي كه يه نكته كوچيك ازش ياد بگيرم برام ميشه يه اسطوره ..يه فرد قابل احترام ..يه كسي كه يه جوري يه شكلي منو اگاه كرد..ولي در كل عقايد كوروش رو وقتي مي خونم واقعا ارامش مي گيرم و به اريايي بودنم افتخار مي كنم....

کافر خداپرست

-
کاربر ممتاز
دوستان سلام.
اسطوره ی زندگی من :
سوال نيکويي است... با اين تفاوت که من به تبار معنوي معتقدم نه به اسطوره...
به گمان من، هرکدام از آدميان جداي از تبار خوني... تباري معنوي نيز دارند که انديشه و رفتارشان به ايشان باز مي‌گردد...
تبار معنوي من اينانند، کساني که از ايشان انديشه و نيرو گرفته‌ام و مي‌گيرم:
ابراهيم
مسيح
سقراط
سيدجمال الدين اسدآبادي
:gol:

En-mechanic

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام
ضمن تشکر از تاپیک دوست عزیزم علیرضا ی گل گلاب
میخوام بگم:
اسطوره زندگی من قطعا کسی است که در کنارش احساس آرامش میکنم و از او چیزهای خوب یاد میگیرم و با حرفهای دلنشینش به ادامه زندگی امیدوارتر میشوم و از لبخندش برای تقابل با سختیهای زندگی انرژی میگیرم و بخاطر او از همه چیزم میگذرم
و او کسی نیست جز همسر عزیزم
سربلند باشید

بالا