farhang_760
عضو جدید
الان شیعه ها معتقد هستند که فقط 10 درصد مسلمان ها اسلام واقعی را متوجه شدند
شما فرض کنید که یک کارخونه فقط 10 درصد محصولاتش سالم باشند.
شما در مورد این سیستم چه فکر ی میکنید؟؟؟؟؟
مثلا یک کارخونه یک مسئول را بوجود میاره.اون مسئول را یک نفر خریداری میکنه.تا میزنه به برق اون منفجر میشه و چند نفر را میکشه.
پس ایراد از اون کارخونه هست.درسته؟؟؟؟
فکر نمیکنید یکم بی انصافی باشه
مذهب تشیع کجا معتقد به اینه که خودش درسته و بقیه در گمراهی به سر می برند
فقط در برداشت از اسلامه که تشیع اسلام را در پنج اصلی که عرضه داشت کامل تر دید تا این که این دین رو در سه اصل مختومه اعلام کنه
وگرنه در کتاب آسمانی که خدا خیرت بده اینا همه با هم مشترکند
اصل هم همونه دیگه
این درصد ها رو اگر هم بخواهید بیان بفرمایید با سند و مدرک بگید نه اینکه سر 3 ثانیه جامعه آماری واسه خودتون درست کنید(ممنون)
وقتی کارخونه ای محصول مشکل داری میده بیرون بنده که مهندس مکانیک هستم در جریانم که این مشکل ناشی از قوانین رئیس شرکت نیست که به این وضع افتاده
بلکه با وجود نظارت سخت گیرانه این کارمندان اونجا هستند که از زیر کار در میرن و دقت نظر ندارند
خب البته بسته به دستمزدی هم هست که میگیرند
اما قضیه دنیا رو اصلا خوب قیاس نزدی
شما تو کارخونه بودی حتما باید کار میکردی
اما الان راحت داری میگی من االله قبول ندارم پس مختاری در انتخاب راهت
اگر هم حساب کنیم با قیاس شما
دستمزد رو گرفتی و دیگه میگی کار نمیکنم و شرکت تو رو قبول ندارم!!تازه هیچ نظارتی هم روی شما نیست
پس اگر اشتباه میکنی یکبار بگو شاید اشتباه از منه.
اما
روی صحبتم با شمایی است که بی آنکه به خطی از قرآن بیاندیشید آن را به گوشه و کنار می آویزید
دیگر کار به جایی رسیده که طالبان شده اند پیروان قرآن!!!دیگه این برای همه مشخصه که طالبان مزدورانی بیش نیستند!!
توی دنیا هم هیچوقت مسلمونا رو با طالبان جا نمیزنن
دوست من شما اگر می خواهید از قرآن ایراد بگیرید آن را باز نمایید و متن آن را به معیار بزنید
قبول کن هر اتفاقی که بر سر مردم افتاده تمام از روی ناآگاهی آنان بوده
اگر قوم بنی اسرائیل حضرت موسی را ترک گفتند و در عرض 40 روز گاو پرست شدند.دلیل بر مشکل دار بودن موسی و خداوندش نبود
مشکل ابلهی عده ای بود که حرف دیگران را بدون توجه به رسول باطنی خویش که همان فطرت و عقل است، میپذیرفتند
من هرگز قصد این را ندارم که اعتقادات خودم را به کسی تحمیل کنم
اما شما هم نباید به همین راحتی ایراد از اعتقاداتی بگیری که تا به امروز یکی از بهترین مسیرهای زندگی بوده.این حرف من نیست و تصدیق شده توسط دانشمندان اروپایی آمریکایی و اکثر جامعه شناسان است
این دین اگر مزخرف و بی پایه بود نمیتوانست به عنوان آخرین مکتب الهی که عرضه شده اینقدر پیشرفت داشته باشد به طوری که کشور چین دارای 100 میلیون مسلمان باشد
. یا از این بیشتر که توانسته است حکومت بزرگ ایران را به تصرف در آورد.
چه اعتقادی میتواند باشد این دین!!!
اصلا فرمایش شما درست
همه اینها دروغ
آیا ارزش این را ندارد که خود خود شما یکبار آنرا به صورت آزاد مطالعه کنید
به صورت یک شخص بی طرف
واقعا ببینید این دین که برای اولین بار واسطه میان بنده و خدای خودش (حالا هر چی اسمشو میذاری بذار) رو کنار زد. حرف حسابش چیه
اون علتی که همه پدیده ها از اون ناشی شدند
و ادعا هم میشه که این کتاب از اونه اصلا ببینیم چیه؟
شاید اصلا به قول شما همه چیز دروغ بود
اما زندگی شما این ارزش رو دارد که یکبار برای همیشه به تمامی اما و اگر ها و شاید ها پاسخ بدهید
به امید زندگی بهتر
با تشکر