استفاده از پروانه نظارت و تجربيات مهندسان

بانوبانو

عضو جدید
سلام خدمت مهندسین عزیز
من طراحی امسال قبول شدم.یک سالی هم میشه که نظارت گرفتم.
تاسیس یه دفتر طراحی و نظارت بهتره یا اینکه مجری بشم....درآمد کدومشون بیشتره؟
اگه دفتر بزنم باید چطور کار گیر بیارم؟کار گیر آورن واسه اجرا چطوریه؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آیا در این یکسال از نظام برای شما کار نظارت ارجاع شده؟ شما چه استفاده ای از پروانه نظارت کردید؟

بانوبانو

عضو جدید
سلام دوستان من پایه 3 نظارت معماری دارم کاری ارجاع نشده باید
گزارش فصلی برای اداره مالیات رو نباز هست انجام بدم؟؟؟

اگر امکان داره بگید چند ماه است که برای نظارت در سایت ارجاع کار نظام ثبت نام کردید و کاری ارجاع نشده ؟ ممنونم.

yalda65

عضو جدید
اگر امکان داره بگید چند ماه است که برای نظارت در سایت ارجاع کار نظام ثبت نام کردید و کاری ارجاع نشده ؟ ممنونم.

من 1 سال و 3 ماه هست تو سامانه ثبت‌نام كردم و ارجاع نشده! نظام تهران به معماري‌هاي پايه سه نظارت ارجاع نميده.

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من 1 سال و 3 ماه هست تو سامانه ثبت‌نام كردم و ارجاع نشده! نظام تهران به معماري‌هاي پايه سه نظارت ارجاع نميده.
یعنی چی!؟
شما مطمئنی؟چرا؟پس ناظرهای معمار پایه 3 برای چی پروانه گرفتند!؟

yalda65

عضو جدید
یعنی چی!؟
شما مطمئنی؟چرا؟پس ناظرهای معمار پایه 3 برای چی پروانه گرفتند!؟
بله. تهران كار نميدن. نظارت براي زير 1500 متر براي تك ناظر عمران هست.بالاي 1500 متر هم 4 ناظره هست كه معمولا گروه الف و ب نميشه(كه در حدود صلاحيت پايه سه باشه).
البته كار هم بدن چندان تفاوتي نداره. دوستاي عمراني خودم نهايت سالي 700-800 متر بيشتر كار بهشون نميدن كه نهايت سالي 3-4 ميليون شه! اونهم با كلي مسئوليت چون عموما تو مناطق فرسوده و قديمي تهران بهشون كار ميدن كه احتمال حادثه بيشتره.

vertex

اخراجی موقت
بله. تهران كار نميدن. نظارت براي زير 1500 متر براي تك ناظر عمران هست.بالاي 1500 متر هم 4 ناظره هست كه معمولا گروه الف و ب نميشه(كه در حدود صلاحيت پايه سه باشه).
البته كار هم بدن چندان تفاوتي نداره. دوستاي عمراني خودم نهايت سالي 700-800 متر بيشتر كار بهشون نميدن كه نهايت سالي 3-4 ميليون شه! اونهم با كلي مسئوليت چون عموما تو مناطق فرسوده و قديمي تهران بهشون كار ميدن كه احتمال حادثه بيشتره.
میشه بپرسم چرا زیر ۱۵۰۰ متر که اکثر کار ها توی همین رنج متراژ هست رو فقط ناظر های عمران نظارت میکنند؟

yalda65

عضو جدید
میشه بپرسم چرا زیر ۱۵۰۰ متر که اکثر کار ها توی همین رنج متراژ هست رو فقط ناظر های عمران نظارت میکنند؟
چه عرض كنم!
ميگن معمارها صلاحيت نظارت سازه رو ندارن و بحث 4 ناظره هم دائما قول ميدن كه 1500 متر كاهش پيدا كنه. اما به نظر من كه وعده سر خرمن هست!

مزیدی

عضو جدید
سلام دوستان من هرچی گشتم در مورد کانون کاردانان چیزی پیدا نکردم سوالم رو اینجا می پرسم
برای امتحان دادند تو این کانون چه منابعی لازم هست و چه مدرکی می دند؟؟
ممنون میشم جواب بدید هر کسی که می دونه

architect963

عضو جدید
سلام دوستان من هرچی گشتم در مورد کانون کاردانان چیزی پیدا نکردم سوالم رو اینجا می پرسم
برای امتحان دادند تو این کانون چه منابعی لازم هست و چه مدرکی می دند؟؟
ممنون میشم جواب بدید هر کسی که می دونه
سلام
این لینک رو برو ببین
منابع
مقررات ملی مبحث دو رو مطالعه کن و پروانه اشتغال به کار کاردانی بهت میدن
www.inbr.ir/spage/uspage.aspx?id=260

farzaneh-m

عضو جدید
سلام من تازه پروانه نظارتمو گرفتم ، یه سوال برام پیش اومده، رو پروانه من نوشته شده "مرتبط با مهندسی معماری" چرا ننوشته مهندسی معماری؟ منظورش از مرتبط چیه؟

بانوبانو

عضو جدید
سلام من تازه پروانه نظارتمو گرفتم ، یه سوال برام پیش اومده، رو پروانه من نوشته شده "مرتبط با مهندسی معماری" چرا ننوشته مهندسی معماری؟ منظورش از مرتبط چیه؟

ممکنه بگی کجای پروانه نوشته مرتبط با معماری؟ روی پروانه من نوشته : رشته موضوع پروانه: مهندسی معماری

farzaneh-m

عضو جدید
فکر میکنم شما مدرکتون یا تکنولوژی معماری بوده یا علمی کاربردی....واسه این اینو نوشته....درسته؟؟
درسته دیشب کلی تو نت گشتم و متوجه شدم ، ولی میدونید تو فضای کاری ،من چه فرقی با اونی که نوشته مهندسی معماری دارم؟ مرسی به خاطر راهنماییتون

vertex

اخراجی موقت
چه عرض كنم!
ميگن معمارها صلاحيت نظارت سازه رو ندارن و بحث 4 ناظره هم دائما قول ميدن كه 1500 متر كاهش پيدا كنه. اما به نظر من كه وعده سر خرمن هست!
اینجوری که خیلی بده تا کی این تسلط مهندسین عمران رو بر نظام مهندسی باید تحمل کرد؟
دوست عزیز مدرک شما اصلی نیست و مرتبط هست الان ۸۰ درصد مدارک مرتبط هست کد اصلی که کد ۱۰۰ هست به شما تعلق نمیگیره و کد ۱۲۰ و یا ۱۴۰ بهتون میدن . شما تا پایه ۲ میتونین ارتقا پایه داشته باشین . در هر صورت آقایون دارن یه سری رو ممیز میکنند و معلوم نیست در آینده بخوان چه بالایی سرشون بیارن ولی فعلا همین بحث ارتقا پایه جزو محدودیت هاییه که برای پروانه مرتبط گذاشتن . موفق باشین

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم 140 هستم الان یعنی مرتبط !!! پارسال 100 بودم اصلی . :confused:هر دوره از این باغ گلی میرسد!! میدونم سال بعد میشم 180 غیر مرتبط :eek:

delava

عضو جدید
کاربر ممتاز
این شماره نظام مرتبطه یا غیر مرتبط؟
10-1-0-86878

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
10-1-0-86878
معلوم نیست چجوریه من ویه دوستم هم کاردانی و هم کارشناسی هم کلاس بودیم ولی بچه یه استان دیگه است .استان ایشون کد نظامشو زده اصلی استان من زده مرتبط . !!!!!!!!!!!!!

delava

عضو جدید
کاربر ممتاز
معلوم نیست چجوریه من ویه دوستم هم کاردانی و هم کارشناسی هم کلاس بودیم ولی بچه یه استان دیگه است .استان ایشون کد نظامشو زده اصلی استان من زده مرتبط . !!!!!!!!!!!!!

والا منم سر از کار این نظام مهندسی در نیاوردم هر کجا واسه خودش مستقل عمل میکنه.این وسط به ما معماریا خیلی ظلم شده.

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا منم سر از کار این نظام مهندسی در نیاوردم هر کجا واسه خودش مستقل عمل میکنه.این وسط به ما معماریا خیلی ظلم شده.
دلیل اصلیشم اینه که حقوق خودمونو خوب نمیدونیم منظورم حقوق مهندسی است . و شاید هم به این خاطره که کمتر اهل عمل هستیم بیشتر اهل نظریه و تئوری و تصورات طراحی هستیم تا عمل و اجرا بنابر این طبیعیه که از واقعیت ها دور خواهیم ماند

vertex

اخراجی موقت
دلیل اصلیشم اینه که حقوق خودمونو خوب نمیدونیم منظورم حقوق مهندسی است . و شاید هم به این خاطره که کمتر اهل عمل هستیم بیشتر اهل نظریه و تئوری و تصورات طراحی هستیم تا عمل و اجرا بنابر این طبیعیه که از واقعیت ها دور خواهیم ماند
من که توی یه پستی از حق و حقوق معمارها و استثمار اونها توسط مهندسین عمران نوشتم و نوشتم که نظام معماری و تشکل صنفی مجزا ممکنه راه حل باشه . خود شما بودین که با لحنی تند به بنده خورده گرفتین و فرمودین که اینجور چیزها فقط توی کله ی منه و اصلا اهمیت نداره . نظام مهندسی با این روش دیگه کارکردی نداره زمزمه های نظام فنی و اجرایی و تصویبش داره شنیده میشه . امیدوارم دوستان دیگه به تجربیات دیگر دوستان احترام بگذارند و سعی کنند تجربیات خودشون رو مطرح کنند . نه اینکه اگر چیزی رو اطلاع ندارند به مطرح کننده خورده بگیرند . رنجی که میکشیم از بی اطلاعی ماست . مهندس وقتی پایه 2 رو میگیره تازه میفهمه قضیه نظام مهندسی چیه در حالی که باید خیلی زودتر از اینا در جریان همه چیز باشه و حق و حقوق خودش رو بدونه . به امید روزی که معمارها هم دل و همسنگر در راه اعتلای معماری و مهندسی همگام بشن . اون روز دور نیست ...

vertex

اخراجی موقت
بله دوست عزیز ظلم در حق ما معمارها دیگه عادی شده . درست میفرمایین هر کجا داره یجور عمل میشه . بنده برای مدرک یکی از دوستان به چند تا از نظام مهندسی استانهای مختلف زنگ زدنم.. با یه عنوان مدرک ثابت هر کدوم یه چیز میگفتند یکی میگفت کد 100 یکی میگفت 120 یکی میگفت 140 . شما فکر میکنید اون کسایی که توی نظام مهندسی ها کارمند هستند چه کسانی هستند ؟ غالبا از این افراد نمیشه انتظار زیادی داشت . خیلی هاشون تحصیلکرده رشته های مرتبط با ساختمان نیستند و با توجه به عوض شدن روزانه قوانین و مقررات نمیتونند خودشون رو با قوانین جدید آپدیت کنند . بنابر این توصیه اکید من به شما و دیگر دوستان اینه که همیشه دنبال منبع قانونی باشین و به حرف این افراد اصلا اکتفا نکنید . در مورد عنوان مدرک و مسایل مربوط به رشته اصلی و مرتبط اصلی ترین مرجع بخشنامه های کمسیون هم ارزی رشته ها هستش . مدرک خودتون رو با اون تطبیق بدین و اگر خلاف اون رو بهتون اعلام کردند با ضمیمه کردن این بخشنامه از حق خودتون دفاع کنید . موفق باشین

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
10-1-0-86878

اصلا به نظرم ربطی به شماره عضویت نداره....آخه الان یه نفر شماره عضویتش سه رقم اولش 371 اونوقت اون چه نقشی اینجا داره؟؟؟؟؟!!!!:eek::razz:

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
من الان با نظام مهندسی خودمون صحبت کردم داستان کد اصلی و مرتبط رو برام گفتن....میزارم که از این همه ابهام در بیایم...
اولا که شماره عضویت ربطی به اینکه از روش بفهمی کدت مرتبط میخوره یا اصلی نداره....و توی پروانه اشتغال هست که مینوسن کد رو

دوما اینکه این کد مرتبط یعنی تنها تا پایه 2 میتونی بگیری و پایه 1 بهت تعلق نمیگیره(که 100 درصد به نظر من تا اون موقع این بخشنامه عوض خواهد شد....)
و ازشون سئوال کردم که هیچ راهی نداره که کد اصلی بگیریم؟؟؟ج داد این بخشنامه بخشنامه رو نمیشه تغییر داد...تنها درصورتی میتونی کد مرتبطتو اصلی کنی که ارشد مهندسی معماری بگیری....حالا دانشگاهشم اصلا ربطی نداره میخواد آزاد بخونی یا سراسری یا غیر انتفاعی...
در نتیجه خدا کنه امسال هر جا شد قبول بشم و قبل اینکه پروانه بگیرم برم دانشجو ارشد بشم که دیکه مرتبط نخورم که بعدا باز یه تبصره دیگه بزارند:D

بالا